P r o milovanou Autor Hanis.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čas pádí jako voda v křišťálovém vodopádu a tak jako se spojila kapka s kapkou, tak se nám spojily dny a uplynul nám další rok.
Advertisements

To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
Citáty O LÁSCE.
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Léta.... Léta... Duše jen rány přijímá srdce tichou bolest zná oči zkoušejí to tajit Samotu v sobě mám radost žádnou nevnímám slzy.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
Co je štěstí ….
Život.
„Chci Ti ze srdíčka přát…. a pár svých slov darovat“.
MOUDRA.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
HORKÉ SRDCE.
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
JÁ SVOU VÍRU 1) V HORKU STÍNEM, V NOCI ÚTOČIŠTĚM MÝM, SILNÝM ŽÁREM
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Pro Lucku kterou z celého srdce miluji!
Ledová kráska.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
1. Zůstaň dnes se mnou, rychle kvapí noc, | temnota houstne, přijď mi na pomoc! | Když nikde není možno složit tíž, | slabému pomoz, se mnou zůstaň již!
Vyznání.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Duhový most. Potkám Tě na rohu ulice devátý, stopy kam šel jsi, jsou sněhem zavátý.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
SEN NewFoton.
Pane můj 1. Pane můj, ty jsi zaslíbil, že přijdeš pro lid si svůj. A každý, kdo Ti uvěří, vejde v příbytek Tvůj. Ref: To slovo Tvé je přepevné a vždy mne.
P u s i n k y Jednej se mnou laskavě, můj pane. Žádné srdce na světě není vděčnější za laskavost než moje milující srdce.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Svátek Valentýna Hudba.
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
Život.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Láska za hrob….
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
Úsměv.
ZVONY ZVONÍ JEN CHVÍLI Zvony zvoní jen chvíli.
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
NIKODÉMOVA NOC
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Nic není tak snadné ale zároveň tak nedůstojné člověka jako klamat v lásce.
1. Jsem bouří žití znaven, ty při mně stůj: přístavem buď mi, hradem sám, Pane, můj. Když loďka žití mého už marně hledá cíl, ty pomoz rukou svojí, v přístav.
1. Věčný Bože, silný v boji, | jak jsou příbytkové tvoji rozkošní, | ze všech nejkrásnější. | A proto touží má duše | po síních tvých v každém čase, |
Miláčku můj jedinej….
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
1. Vezmi, Pane, život můj, | k své jej službě zasvěcuj
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
1. Kéž víc tě miluji! | Víc lásky jen dej mi, | můj Ježíši, | na každý den! | Vyslyš tu prosbu mou, | duši mou studenou | rozehřej láskou svou! | Jen lásky.
1. Radostně uctíváme, Bože, jenž jsi lásky Pán, jako květ se otvíráme tobě, kterýs blízko nám.Rozptyl mraky hříchu, smutku, pochyb tmy nás pozbavuj. Dárce.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
P r o milovanou Autor Hanis.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Vánoce Cliccare per avanzare.
Úsměv.
ZVONY ZVONÍ JEN CHVÍLI Zvony zvoní jen chvíli.
On.
Transkript prezentace:

P r o milovanou Autor Hanis

Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké sluníčko, co hřeje mé srdíčko, jsi mým snem a jsi mým dnem, snad navždy spolu zůstanem, mé poupátko.

Nezajímej se o bohatství I to odvane pryč . Najdi někoho , Nezajímej se o vzhled , Může klamat Nezajímej se o bohatství I to odvane pryč . Najdi někoho , Kdo tě přiměje k úsměvu , Protože stačí jenom jeden úsměv , Aby se temný den zdál jasnější , Najdi někoho Kdo přijme tvoje srdce aby se smálo .

Jsi ještě nepopsaný list, z kterého chtěl bych číst, slova, která krásně voní a evokují spoustu tónin. Jsi nepopsaná řeka, vinouc se do daleka průzračná a čistá, kde nádherná jsou místa. Jsi nebe plné hvězd, já nemůžu se splést, když světlo, které hledám, já ukradnout si nedám. Jsi pohádka máje, která stále v nás je, a léta, která plynou, snad nikdy nezahynou.

každý den toužím stokrát to říct, že jen s Tebou lásku prožívám Miluju Tě, jen Ty jsi láska má, tak něžná,vzrušující, jediná. Miluju Tě stále víc, každý den toužím stokrát to říct, že jen s Tebou lásku prožívám a s Tvým jménem na rtech stávám i usínám. Miluji Tě, tak nenechávej mne už samého, přijď a do mých dlaní vezmi ruku mou. Bez Tebe se mé srdce souží, zašeptám ti do ouška po čem toužím a jak moc Tě miluju...

Tvoje rty jsou jako paprsky slunce v nekonečné bouři, hřejivé a tak vášnivé, pulzující a hledající mě v nekonečné noci. Jsou jako záchraný člun pro tonoucího se v moři, podrží a spojují mě celou, neodchází propadají v touhu velkou. Jsou jako pramínek vody v rozpálené oáze co nenasytí tě jeden lok ale nekonečný tok.

S tebou všechno končí,všechno začíná, jsi můj nultý rok,má první vteřina, s tebou všechno hledám,všechno nacházím, jsi má sbírka náhod,má sbírka nesnází!

Jsi zima, která mnou třese, jsi sen, co mě neunese. Jsi růže, která svádí, jsi vánek, který hladí. Jsi zima, která mnou třese, jsi sen, co mě neunese. Jsi jediné o co stojím, jediné o co se stále bojím. Kdo tedy vlastně jsi? Světlo, které temnou noc rozrazí, stín, který mě všude provází. Anděl, který je se mnou v nesnázi, půlka mého srdce, která mi schází.

Štěstí,ty prchlivý rarachu. Ty dámo bez strachu Štěstí,ty prchlivý rarachu. Ty dámo bez strachu. Daruj mi smítko lásky, daruj mi moudré vrásky. Vezmi si lidskost, vezmi si radost. Okus si lidský hřích, okus si radost a smích. Okus to proč žijeme...