Okrskové kolo ve florbalu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

 (asi 1250 – 24. srpna 1290)  nejvýznamn ě jší p ř edstavitel krumlovské v ě tve č eského šlechtického rodu Vítkovc ů  druhorozený syn Budivoje z Krumlova.
Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
Les ve škole – škola v lese
Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Jan ě Zr ů stkové za 1. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová.
Trhlina ve džbánu.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBO Ř ANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_181_SAMOHLÁSKY Téma: ROZD Ě LENÍ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
T - STYLE T – STYLE, s.r.o. Fiktivní firma při Obchodní akademii a VOŠ
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
Základní škola Měčín 90. léta.
Projektový den Evropa ve škole, škola v Evrop ě ZŠ a MŠ T ě šetice, , p ř ísp ě vková organizace.
SHODA PŘÍSUDKU S PODMĚTEM
R O S T I S L A V P O S P Í Š I L H U D E B N Í C I, P T Á Č N Í C I A K R A J I N Y l i s t o p a d G a l e r i e A v i a t i k.
Žena (návod pro muže).
Kamenická Stráň.
Zimní Olympijské hry 2010 Vancouver
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.12 Název pro školu:
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Prezentace se p ř ehraje sama.. Non schoale sed vitae discimus.
Tj Sokol Cítov – přípravka 2013
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Změny v Újezdě nad Lesy očima školáků
ŽIVOT NA VESNICÍCH Projekt Vzdělání pro konkurenceschopnost
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
Okresní kolo ve florbalu starší žáci 1. prosince 2014
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
Apple iPhone 3G David Sommer-1IT Menu Infografika Vzhled Ovládání Zprávy Internet iPod GPS Navigace Ukon č it prezentaci.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
VLASTNÍ JMÉNA.
Školka.
Holasovice - Velké Heraltice Jak jsme prohráli …
All-STARS GAMES Rychlostní soutěže Přesnost střelby Nejtvrdší střelba Nájezdy na brankáře Vlastní zápas.
OKRSKOVÉ KOLO V HALOVÉ KOPANÉ ZŠ ZAŠOVÁ – Vybraní chlapci naší školy se tak, jako každoro č n ě, zú č astnili tradi č ního turnaje Okrskového.
II. kategorie 1.místo - Milan Bílý, Jaromír Bílý, Patrik Fontoš Dětský domov Volyně 2.místo - David Makas, ZŠ a MŠ Vacov 3.místo - Jiří Jaroš, ZŠ Dukelská,
Pražské kostely.
Certifikovaní komisaři oboru kuchař:
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
2012. magnesia litera ambice.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
REGISTRACE:
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
VY_32_INOVACE_Fi_II_17 Název Itálie a Řecko II. Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název:
Posvícení je obvykle vnímáno jako vzpomínková slavnost na posv ě cení kostela. Sazená, p ř esto ž e vlastní kostel nemá, má aspo ň své posvícení. Slaví.
Turnaj minižáků – Mělník Reprezentovali 4.ročník –Šido Nikolas –Hanko René –Švacho Tomáš 5.ročník –Poliačik Matyáš –Kroulík Radek –Juráš.
Vypracovala Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mlado ň ovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Projekt ž ák ů ZŠ Kostelec n. Č. l. Kronika dubu a platanu 2008/2009.
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
FC Slovan Rosice, z.s..
Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.
Osmisměrka CHKÚ ČR VY_52_INOVACE_24
Pracovní týmy a zúčastněné třídy
SOU UŽ TU NEJ.
Kostelec nad Orlicí ve výtvarném umění podruhé (1. stupeň)
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
ZŠ TGM Ivančice Zajímavosti o mé škole.
Program Odborné středoškolské praxe sštř nový Bydžov
námořník z Yorku Místo konání - Divadlo Hybernia
Moje škola ZŠ TGM IVANČICE Šimon Kocáb.
Vlastní jména …procvičování
VY_32_INOVACE_20_Slabiky začínající písmeny M, L, P, S
Transkript prezentace:

Okrskové kolo ve florbalu Mladší a starší žáci ZŠ Valašské Meziříčí, Křižná Mladší žáci naší školy se zúčastnili okrskového kola ve florbalu poprvé. I když podali pěkný výkon, přesto svou nezkušeností všechna utkání prohráli a nepostoupili ze skupiny do semifinále. Naopak starší žáci po minulých zkušenostech se nenechali zaskočit a od začátku ve skupině předvedli vyrovnanou a velmi kvalitní hru. V semifinále předvedli špičkový výkon, hlavně v závěru, za což jim byl odměnou postup do Okresního kola, který by se měl hrát ve Vsetíně. Blahopřejeme.

Mladší žáci Zleva: Pavel Večeřa, Jakub Křenek, Štěpán Šulák, Martin Petr, Václav Kovařčík, Tomáš Novák, Jan Knápek, David Juříček, Václav Heliman, Martin Kadlec, Martin Petrů, Josef Knebl Ležící: Vojtěch Šulák, Michal Rücker

Klečící: Zdenek Němeček, Filip Jurka, Šimon Kuchařík Starší žáci Zleva: Jakub Holiš, Roman Brňovják, Jan Petrů, Jan Palacký, Dominik Zápeca, Radovan Valášek Klečící: Zdenek Němeček, Filip Jurka, Šimon Kuchařík

HURÁÁÁ!!! a jsme v OKRESE