American Diamond Traders inc. VÍTEJTE NA PREZENTACI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

1 PaySec pro neziskové organizace. 2 Co je PaySec  Internetový platební systém  Založený na předplacené peněžence  Otevřený klientům všech bank.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Věrnostní program.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
specialista na firemní květinový servis
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Peníze - půjčky Splátkový prodej Úvěrová karta Spotřebitelský úvěr
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Podmínky provozování směnárny
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
Koncepce marketingového řízení
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Podpora prodeje v MOB Maloobchod musí předat informace o své : společnosti, nabídce, cenách, cílové skupině zákazníků Podpora prodeje znamená cílenou komunikaci.
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Inmarket Nápad, pro který p ráv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Milan Cerman předseda představenstva AKCENTA CZ, a. s.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
8. Marketing.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Yekaterina Vanina Yelena Vanina Arina Kositskikh Maxim Kim.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
American Diamond Traders inc.
TICKET RESTAURANT® CARD
Moderní platební nástroje
American Diamond Traders inc.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Stručné poznámky k opakování PIS1 - PIS2-druhá část
Obchod, trh Základy hospodaření.
Transkript prezentace:

American Diamond Traders inc. VÍTEJTE NA PREZENTACI

American Diamond Traders inc. O FIRMĚ ADT Inc. je americká obchodní společnost, založená za účelem prodeje drahých kamenů a šperků na mezinárodním trhuADT Inc. je americká obchodní společnost, založená za účelem prodeje drahých kamenů a šperků na mezinárodním trhu Zahájila svůj obchod Zahájila svůj obchod Sídlo spol.:Sídlo spol.: N.Cochran Rd. Spokane WA USA tel: N.Cochran Rd. Spokane WA USA tel: fax: fax:

American Diamond Traders inc. CÍL SPOLEČNOSTI CÍL SPOLEČNOSTI Poskytnout příležitost k nákupu vysoce kvalitních vzácných kamenů a šperků se slevou až 70 % z jejich MCPoskytnout příležitost k nákupu vysoce kvalitních vzácných kamenů a šperků se slevou až 70 % z jejich MC V rámci členství v klubu nabídnout nezávislým obchodníkům a sběratelům, kompenzaci až 5000 USD, stejně jako dárky, odměny a exkluzivní šperkyV rámci členství v klubu nabídnout nezávislým obchodníkům a sběratelům, kompenzaci až 5000 USD, stejně jako dárky, odměny a exkluzivní šperky Více než 70 % svých zisků z prodeje rozdělit svým partnerům za propagaci produktů na trhu Pomocí dynamického affiliate programu poskytnout vysoké odměny Společnost má novou vizi on-line prodeje šperků

American Diamond Traders inc. JAK TO FUNGUJE JAK TO FUNGUJE Zaregistrujte se na stránkách společnostiZaregistrujte se na stránkách společnosti Kupte si drahokam z katalogu se slevou 70 % z MC za min 270 USDKupte si drahokam z katalogu se slevou 70 % z MC za min 270 USD Po zaplacení zboží se aktivujete do vnější dráhy tzv. Planetárního systémuPo zaplacení zboží se aktivujete do vnější dráhy tzv. Planetárního systému Každému nezávislému obchodníkovi je přidělena osobní elektronická kancelář, kde je možné si vybrat ze dvou možností pro výplatu kompenzacíKaždému nezávislému obchodníkovi je přidělena osobní elektronická kancelář, kde je možné si vybrat ze dvou možností pro výplatu kompenzací Společnost Vám dále nabízí vlastní firemní webovou stránku s administracíSpolečnost Vám dále nabízí vlastní firemní webovou stránku s administrací

American Diamond Traders inc. VZORKY PRODUKTŮ

KUPTE SI DRAHOKAM SE SLEVOU 70 % MC V KATALOGU ZA 270 USD

Pro účast v obchodním systému si nakoupíte drahokam nebo z další nabídky pěkný šperk v e-shopu firmy Žádné další poplatky v budoucnosti

American Diamond Traders inc. PLANETÁRNÍ SYSTÉM VY

VÁŠ PROFIT $900 Každý nezávislý obchodník ADT má osobní e-office, kde je výběr ze dvou možností pro výplatu kompenzací: Pokaždé, když získáte 900 USD, půjdete opět na vnější oběžnou dráhu a cyklus se bude opakovat do nekonečna, kolikrát budete chtít 1: Zůstanete v Planetárním systému 2: Přecházíte do Hvězdného systému s vyššími příjmy Při přechodu z Planetárního na vnější oběžnou dráhu Hvězdného systému obdržíte kompenzaci 600 USD

Při postupu do polohy Slunce, dostanete bonus 100 USD. Při dosažení pozice Slunce dostanete dalších 300 USD. Při opuštění pozice Slunce a návratu na vnější oběžnou dráhu, dostanete 4000 dolarů Při postupu do polohy Slunce, dostanete bonus 100 USD. Při dosažení pozice Slunce dostanete dalších 300 USD. Při opuštění pozice Slunce a návratu na vnější oběžnou dráhu, dostanete 4000 dolarů Nyní můžete zopakovat tento nekonečný počet cyklů! VY $100 $300 $4000

A nyní informace o dalším příjmu, tzv. reziduálním příjmu Získáte 50 USD do vaší osobní elektronické peněženky pokaždé, když vámi doporučený účastník (nový nebo stávající) vstoupí do hvězdného systému VY $50 $50$50

Jedinou podmínkou společnosti je, doporučit tento obchod alespoň 2 lidem, kteří si zakoupí šperk z ADT katalogu

POZOR! K dispozici máte jedinečný marketingový systém! Pozvání docílíte snadno díky unikátní technologii „FreeGift“ (dárkům zdarma) s téměř žádným omezením. ADT má speciální systém, který řídíte VY! Know-how FreeGift byl stvořen pro neomezené příjmy !

American Diamond Traders inc. Jednoduše: Dva prodeje nebo dva zákazníci pozvaní do vynikajícího obchodu

Vytvořili jsme prodejní systém, který pomáhá lidem dosáhnout neomezených příjmů z obchodu ve šperkařském průmyslu

Podpora prodejcům: pro ověřování přijatých plateb, rychlé a přesné zasílání produktů a kompenzací, jsou manažeři firmy neustále k dispozici on-line

ADT přijímá platby převodem na účet u Bank of America nebo prostřednictvím mezinárodních platebních systémů, jako AlertPay a Perfect Money. Dále faxem potvrzené platby kartou VISA nebo Master Card; další možnosti jsou popsány na webových stránkách

American Diamond Traders inc. ADT vyplácí kompenzace prostřednictvím šeků nezávislým obchodníkům s trvalým pobytem v severní Americe, všem ostatním obchodníkům prostřednictvím AlertPay nebo Perfect Money

American Diamond Traders inc. SHRNUTÍ Registrace na webových stránkách firmy Koupě drahokamu z e-shopu firmy za min. 270 USD Aktivace do Planetárního systému. Odměna 900 USD Upgrade do Hvězdného systému za 300 USD, odečte se z odměny V cyklech Hvězdného systému opakované odměny již při dosahování jednotlivých pozic – 100 USD, 300 USD a 4000 USD Pasivní příjem 50 USD za každého přímého partnera, který postoupí za vámi do Hvězdného systému 10% provize z nákupu partnerů nad 300 USD Promoční akce pro podporu postupu v obchodním systému aktivním partnerům

American Diamond Traders inc. Přejeme vám úžasné nákupy šperků, velké a časté kompenzace a vynikající náladu při spolupráci s American Diamond Traders Inc.! VÍTEJTE V NAŠEM TÝMU!