Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru … pojezdová kolejnice MX – vodící díl MX – excentr – tlačný díl.. naším systémem pružného a stavitelného.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

Měření při výrobě a montáži strojních zařízení
Ocelové svodidlový systém s otevíratelným prvkem určený pro přejezdy SDP a potřeby IZS BG 800 Opening Gate Novinka.
ZKOUŠKA PEVNOSTI V TLAKU
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Zkoušení asfaltových směsí
Systém kování s originálními vlastnostmi
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Tato prezentace byla vytvořena
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Kontrola TDI – laminátové podlahy
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Tato prezentace byla vytvořena
Tato prezentace byla vytvořena
ZKOUŠKY BRZDY.
Tento soubor už se neudržuje.
Speciální vozidla Dle předpisu SŽDC (ČD) S8
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Tato prezentace byla vytvořena
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
Projekt RegInnoMobil – inovativní řešení pro regionální mobilituHarald Buschbacher Financováno Rakouským ministerstvem dopravy, inovaci a technologie v.
Průřez vedení Ing. Jaroslav Bernkopf Průřez vedení
Šroubové spoje Šance pro všechny CZ.1.07/1.2.06/
2. Vývojový koncept – systémové vlastnosti
Karel Schreiner obchodní provoz 3.ročník prodavač
LEGOVÁNÍ OCELÍ Název školy
Pružiny.
Struktura a vlastnosti pevných látek
Železniční dvojkolejné příhradové mosty
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Sleep safe product presentation February 06 sleepsafe Dobře se vyspat… …pro lepší zítřek.
ElfaPlus Fixwell™ Perfektní připojování kabelů na modulové jističe (MCB’s a chrániče (RCCB’s) … bez nářadí a v rozmezí sekund!
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _15
HS Novinky 2014 August 2014.
Naše práce PREZENTACE.
KONSTRUOVÁNÍ 3 Presentace výsledků konstrukční činnosti týmu č LINEÁRNÍ VEDENÍ -Michal Student -Petr Student -Pepa Student -Tomáš Student.
Vedení a uložení potrubí
STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Zámečnické práce (STA39) - vrata
TDI – Sádrokartonové příčky
Informatika pro ekonomy přednáška 4
KRÁTKÁ KONZOLA PŘÍMO PODPOROVANÁ
Statická analýza připojení potrubí z polyetylénu
konektory z nerezové oceli úhel 50X50X38
Hydromechanika Pascalův zákon 17
Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru … pojezdová kolejnice nosník MX – vodící díl MX – excentr – tlačný díl.. naším systémem pružného a stavitelného.
Pákové svěrky GH Objednací číslo Rozpětí mm Vyložení mm Průřez vodící tyče mm GH ,5x8,5 GH ,5x9,5 GH x11 GH x11 GH x11.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_UPEVŇOVACÍ PRVKY_Z2
Vytápění Materiály potrubí ve vytápění. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Montážní systémy. Framo – nesvařované ocelové konstrukce výhody systému Framo - možnosti použití - technické parametry - možnosti připojení – komponenty.
1 Betafence Privacy Solutions – Sales Book 3. Instalace 3.1 Instalace pásu Screeno® Wave Instalace S ohledem na garanci maximální stability je třeba použít.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Spojovací prvky Obor:Elektrikář.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 18 Anotace.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
Zkoušení potrubí pro odvod kouře a tepla z pohledu výrobce Ing. Vilém Stanke.
J EDNODUCHÉ STROJE - KLADKA Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk Lecián Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk Lecián Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Informatika pro ekonomy přednáška 4
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Informatika pro ekonomy přednáška 4
Transkript prezentace:

Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru … pojezdová kolejnice MX – vodící díl MX – excentr – tlačný díl.. naším systémem pružného a stavitelného uložení z kvalitní oceli dle DIN EN kováno v zápustce Inovace v technologii upevňování kolejnic

Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru… MX – vodící díl MX – excentr – tlačný díl Inovace v technologii upevňování kolejnic.. systémem s promyšleným designem, který zamezuje tlakům v rozích jednotlivých dílů

MX – vodící díl MX – excentr – tlačný díl JEDNODUCHÁ STRANOVÁ STAVITELNOST otáčením excentru – tlačného dílu Inovace v technologii upevňování kolejnic šroub Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru….. systémem s plynulou stavitelností prvků až 20 mm

Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru… … systémem – uzavřeným systémem bez skulin, ve kterých by se mohla zadržovat voda nebo nečistoty Inovace v technologii upevňování kolejnic provedení černé i žárově pozinkováno

Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru… Příklady značení jednotlivých systémů: MX 1520 vyznačuje: systém pro přišroubování s výškou vedení kolejnice 15 mm a šroubovým spojem M20 MXA vyznačuje: systém pro přivaření s výškou vedení kolejnice 18 mm a šroubovým spojem M24 … systémem s přehledným značením a specifikací Inovace v technologii upevňování kolejnic

Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru … Systém ORTEC MX nesvírá kolejnici na žádném bodě, nýbrž kolejnici zcela volně vede, tím jsou umožněny změny délky kolejnice z důvodu kolísání teplot a z provozně dynamických účinků. Inovace v technologii upevňování kolejnic … systémem, který vede kolejnici stranově naprosto volně

Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru… MaXimální bezpečnost a dlouhodobou životnost Vaší jeřábové dráhy zajistí systém, který kolejnici nesvírá, nýbrž volně vede. SYSTÉM ORTEC MX – JEŘÁBOVÁ DRÁHA JAK MÁ BÝT …systémem, který kdykoliv po montáži umožňuje rektifikaci kolejnice bez časově náročných demontážních prací