Dostupné tištěné mapy pro území ČR

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
Advertisements

Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Žďár nad Sázavou Město obklopené překrásnými lesy Město obklopené překrásnými lesy Připravil: Martin Šoulák informacezajímavostivýletyubytovánízávěr.
Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400
Měřítko mapy a plánu 1 : a na mapě ve skutečnosti na plánu
MAPA – Zmenšený obraz povrchu Země
Obor: Geodézie a katastr nemovitostí
Autor: Mgr. Marie Smolíková Datum: Ročník: 7.
Geometrická podstata map
KARTOGRAFIE.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení podmínek pro výuku na gymnáziu Číslo.
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
MAPY A PLÁNY, MĚŘÍTKO MAPY
Charakteristika kraje
Internet ve státní správě a samosprávě 2004 ÚTP a JPdÚPO Územně technické podklady a Jednotný postup digitálního zpracování územních plánů obcí pro GIS.
Cíle práce Lokalizace Postup práce Výsledky  Data  Mapový server  Webový server  Databáze Závěr.
Základní škola Bohutín, okres Příbram, Bohutín 37,
Petr PECHA MAS RÝMAŘOVSKO, o.p.s. Manažer MAS Ing. Nikola Velebná
Středočeský kraj.
Český Krumlov Statistiky návštěvnosti 2006 Projekt „Statistiky návštěvnosti ČK“ zadavatel Město Český Krumlov zpracovatel.
Mapové zobrazení.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Jihomoravský kraj.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Marcela Chovancová Název šablonyIII/2.
ČLOVĚK A PŘÍRODA Zeměpis
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Vávrová
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Mapové podklady Vyhláška č. 500/2006 Sb. Mapovými podklady pro zpracování územně analytických podkladů a územně plánovací dokumentace (dále jen "mapové.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Pardubický kraj. Pardubický kraj Pozice na mapě.
DRUHY MAP.
Nové oddělení cestovního ruchu -Tvorba koncepce rozvoje cestovního ruchu -Navázání na Strategický plán města -Spolupráce s Komisí cestovního ruchu -Spolupráce.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Mgr. Venclová Monika Název: VY_32_INOVACE_4B_15_Měřítko mapy Téma: 4B_VL4.roč.
Šablona. Anotace: žák získá nové informace o kartografii Autor: Mgr.Hana Hilscherová Jazyk: Čeština Očekávaný výstup: získá nové informace a základním.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
GEOGRAFICKÁ KARTOGRAFIE Jaro 2012 Monika RUSNÁKOVÁ Hana KOČOVÁ 2.
Česko – cestovní ruch VY_32_Inovace_18KR-7 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: PhDr. Milan Simon NÁZEV:VY_32_INOVACE_ S 10 TEMA: Mapy – zobrazení povrchu Země.
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Lenka Lehká Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_II.VL2 Vytvořeno:
ANOTACE : a) PRÁCE JE URČENA pro žáky 9. ročníku b) TÉMA : KRAJ VYSOČINA c) CÍL : prohloubení znalostí o tomto kraji d) POMŮCKY : školní atlas ČR, učebnice.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
Turistické mapy Klad listů pro území Karlovarského kraje.
Poznejte regiony České republiky Středočeský kraj.. přirozené centrum České republiky Střední Čechy jsou místem, kam se dá přijet na návštěvu,
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
KARLOVARSKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-31 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
VY_32_INOVACE_03_Členění území České republiky
ANOTACE : a) PRÁCE JE URČENA pro žáky 9
OLOMOUCKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-37 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_JIHOMORAVSKY_KRAJ.
PLZEŇSKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-30 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
Silniční stromořadí v CHKO Třeboňsko - úvod do problematiky
Nad mapou České republiky
Práce s mapou Anotace: Materiál je určen k výuce vlastivědy ve 4. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se základy orientace na mapě a glóbusu, práce s mapou, kompasem.
Geografická kartografie
Geografická kartografie
Město Brno Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Katastr nemovitostí přednáška 6 - 3
6. a MAPA Mapa je zobrazením zemského povrchu do roviny ve zmenšené podobě Existují mapy celého světa světadílů států menších území.
Č e s k o m o r a v s k á v r ch o v i n a. Č e s k o m o r a v s k á v r ch o v i n a.
ANOTACE : a) PRÁCE JE URČENA pro žáky 9
ANOTACE : a) PRÁCE JE URČENA pro žáky 9. ročníku b) TÉMA: PARDUBICKÝ KRAJ c) CÍL: prohloubení znalostí o tomto kraji d) POMŮCKY: školní atlas ČR, učebnice.
Kroměříž VY_32_INOVACE_13_38
Transkript prezentace:

Dostupné tištěné mapy pro území ČR Zpracovaly: Věra Vařejková, Anna Gwiltová

Nakladatelé Kartografie Praha Marco Polo Shocart Freytag and Berndt Klub českých turistů Žaket

Autoatlasy, automapy silniční síť rejstřík sídel, tabulka vzdáleností, plány měst 1 : 500 000 – 1 : 100 000

Plány a atlasy měst památky, zajímavosti, jednosměrky, semafory rejstřík ulic, informace, ubytování 1 : 20 000 – 1 : 5 000

Turistické mapy přehledné 1 : 100 000 podrobné 1 : 50 000 vodácké lyžařské

Cykloturistické mapy cyklotrasy, cyklostezky, kilometráže, nebezpečné úseky, servisy a půjčovny kol 1 : 60 000 – 1 : 75 000

Tématické mapy a atlasy technické památky vojenské památky pivovary podzemí hrady zámky rozhledny

Katastrální mapy pro pozemkové účely, využití v zemědělství, geodézii, právu přesná kilometráž silnic, vodních toků a železnic

Geologické mapy informace o geologickém podloží, vhodnosti pro stavební činnost slouží geologům, široké uplatnění ve státní správě i v soukromém sektoru

Rybářské mapy revíry, části revírů a podrevíry, kde lze provozovat sportovní rybolov k dispozici tištěné pro Plzeňsko, Jižní Moravu a Střední Čechy

Železniční mapy

Zdroje Kartografie Praha : Tituly pro veřejnost [online].Kartografie PRAHA, a.s., c2011 [cit. 2011-11-01]. Dostupné z WWW: <http://www.kartografie.cz/tituly-pro-verejnost/>. MapCentrum : Mapy, atlasy a průvodce tříděné dle nakladatele [online]. c2007 - 2011 [cit. 2011-11-01]. Dostupné z WWW: <http://www.mapcentrum.cz/obchod/mapy-atlasy-a-pruvodce-tridene-dle-nakladatele/>. Druhy map [online]. c2009 [cit. 2011-11-01]. Dostupné z WWW: <http://www.kartografie.xf.cz/texty/druhymap.html>. Katastrální mapy na dosah.. : Katastrální mapy v okrese Brno-město [online]. c2011 [cit. 2011-11-01]. Dostupné z WWW: <http://www.katastralni-mapy.eu/mapa-brno>. Stiefel Eurocart : Česká Republika [online]. c2005 - 2011 [cit. 2011-11-01]. Dostupné z WWW: <http://www.stiefel-eurocart.cz/index.php?page=skola&cat=ceska-republika>.

Děkujeme za pozornost.