Vytvořil : Tomáš Hrabě 2012/2013 Téma - Škola Ročník : I2.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace pro rodiče a uživatele Internetu © PaedDr. Miloslav Psota, 2012.
Advertisements

Web Michal Žůrek Jak se na něj dívám já..
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Sociální sítě Střední odborná škola a Střední odborné učiliště
Dlouhodobá maturitní práce
ESCH, generování výstupů Bc. Tomáš Milerski Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován.
Jazyk HTML Název školyZákladní škola a Mateřská škola Tatenice Číslo projektuCZ Název šablony klíčové aktivity Inovace a zkvalitnění výuky pomocí.
VY_32_INOVACE_4.3.IV1.03/Ku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Pavla Kubínková CZ.1.07/1.5.00/ HTML & XHTML.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
WEBMASTER Jakub Koželuh. Student Informatiky (ČZU) Student Informatiky (ČZU) ICQ: ICQ:
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Google Analytics pro OPAC – počty pro jednotlivé stránky Pavel Hušek, SVK Hradec Králové SU Aleph , VUT Brno.
Autor: David Provazník Téma: Školní stránky Třída: I2 Prezentace k internetovým stránkám.
KIV/ZI cvičení 1 Tomáš Potužák. Údaje o cvičícím Tomáš Potužák Kancelář: UK430 (Plzeň), CD239 (Cheb) Konzultační hodiny –Čtvrtek 15:35 – 16:10 (Cheb)
Vytvoření nového účtu na Gmail. Odeslání u na konkrétní ovou adresu.
Adobe Dreamweaver CS4 Ing. Martin Dosedla.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ENCYKLOPEDIE FORMULE 1 Stanislav Kolman 4.B 2013/
Ročníková práce Školní rok 2012/2013
Bc. Tomáš Milerski Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU peníze středním.
Propagace studentských komunitních projektů Malá Skála, 5. říjen 2012.
VY_32_INOVACE_4.3.IVT1.10/Ku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Pavla Kubínková CZ.1.07/1.5.00/ Validita stránek.
Státy Evropské Unie Vytvořil Tomáš Galle, číslo 7.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Internetové prohlížeče
* Slouží pro vytváření a úpravu textových dokumentů. * Dnešní pokročilé textové procesory umožňují do dokumentu vkládat kromě textu i obrázky, videa,
1 Citace informačních zdrojů PhDr. Zuzana Hájková Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice Logo vaší společno sti vložíte na snímek tak, že V nabídce.
HTML jazyk Označovaný zkratkou HTML, je značkovací jazyk pro hypertext. Je jedním z jazyků pro vytváření stránek v systému World Wide Web, který umožňuje.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_381_Internet AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01C19 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
Internetové publikování Doc. Ing. Petr Zámostný, Ph.D. místnost: A-72a tel.: 4222, 4167 (sekretariát ústavu 111)
Dodržujeme webové standardy Štěpán Bechynský Developer Evangelist Microsoft
aneb zásady správné tvorby webových stránek Informatika Milan Šimek
Internetový prohlížeč
AJAX nejmodernější webová technologie… seminář pro učitele ZŠ a SŠ Mgr. Marek Osuchowski Ostravská univerzita © 2011.
Španělsko, Málaga 2008 Helena Kubrová.  Agentura zajišťující hostesky  Marketingové poradenství  Průzkum trhu  Grafické návrhy, tvorba www. stránek...
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
 Pomáhá lidem k výpočtům nějakých důležitých věcí například  Práce  Škola (fyzika)
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Klikací mapy v GIMPu Tvorba tzv. klikacích (obrázkových) map s pomocí grafického editoru GIMP Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Návrh interiéru Pokoj, ve kterém by mi bylo dobře... ZADÁNÍ ÚKOLU.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
PROGRAMOVÁNÍ V PHP PERSONAL HOME PAGES INCLUDE. 2 PŘÍKAZ INCLUDE SLOUŽÍ K VLOŽENÍ SOUBORU DOVNITŘ PHP SKRIPTU. PŘÍKAZ INCLUDE PŘEDSTAVTE SI TŘEBA, ŽE.
Internet Explorer 8 Štěpán Bechynský Developer Evangelist Microsoft s.r.o.
Internetové publikování Doc. Ing. Petr Zámostný, Ph.D. místnost: A-72a tel.: 4222, 4167 (sekretariát ústavu 111)
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Téma: Slovní úlohy (trojčlenka)
R.1962 provádí se první počítačový výzkum r.1969 ARPANET r r.1987 Internet r.1989 Hypertext r Internetová stránka r.1990 Internet v.
Pagination pro formuláře ASP.NET Petr Jelínek Vedoucí práce Ing. Václav Novák, CSc.
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
NUMEROLOGICKÉ INTERNETOVÉ STRÁNKY
Marcel Ondráček Martin Kasalý Petr Hanych.  je počítačový program, který slouží k prohlížení World Wide Webu  Program umožňuje komunikaci s HTTP serverem.
Jak fungují webové stránky Úvod do HTML (1). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Tvorba WWW stránek. Hyperlink Odkaz, bývá označený jinou barvou a podtržený Odkaz, bývá označený jinou barvou a podtržený Reaguje na událost myši – Reaguje.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Kódování materiálu vy_32_INOVACE_inf3_web01 Označení materiálu web01_uvod.pptx Název školy Gymnázium Kladno Autor.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_ICT_19 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluSvět internetu MS PowerPoint – opakováníSvět internetu.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
FŽP ČZU v Praze & ICT Tomáš Kott.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Internetové prohlížeče
Informatika – Internet
, Brno Autor práce: Bc. Tomáš Vencálek
Provádí se první počítačový výzkum.
Poznáváme písmenko H, h VY_32_INOVACE_04
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Tvorba webových stránek
Transkript prezentace:

Vytvořil : Tomáš Hrabě 2012/2013 Téma - Škola Ročník : I2

 Kolik času mi zabrala ročníková práce?  Co bylo nejsložitější?  Co zabralo nejvíce času?  Jak moc jsou návrhy rozdílné?  Můj pohled na práci?  Fungují obě stránky v IE (Internet Explorer)?

Loga jsem vytvářel v programech : Photoshop CS5 Cinema 4D

Hodiny a kalendář jsem udělal pomocí scriptu, jehož zdrojový kód jsem našel na internetu.