Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Odbornost ve vzdělávání
Advertisements

Novinky z fondu Sukovy studijní knihovny literatury pro mládež
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ od do
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Vážení milovníci historie motorismu !
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Oddělení mládeže a sportu
We speak English in the Bohemia Region
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
CENTRUM SOCIÁLNÍ REHABILITACE Diakonie Dubá. Kdo jsme? jsme pobytové zařízení pro lidi se zdravotním postižením se sídlem v Dubé (okres Česká Lípa) provozovatelem.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Jako příklad uznávání neformálního vzdělávání Ing. Petra Nakládalová, ČNA Mládež YOUTHPASS.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Státní informační politika ve vzdělávání SIPVZ w w w. e - g r a m. c z Financování rozvoje, obměny a provozu ICT ve školách a školských zařízeních SIPVZ.
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
YOUTHPASS Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO Rukodělná soutěž vyhlášená hejtmankou Plzeňského kraje doc. MUDr. Miladou Emmerovou, CSc. Smyslem soutěže a výstavy je podpořit řemeslnou.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Informační systém pro akreditace Marie Kaňková, MŠMT
Program EU MLÁDEŽ V AKCI. Program Mládež v akci  tvoří rámec Evropské unie pro podporu neformálních vzdělávacích aktivit pro mladé lidi  pro období.
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 2. On je láska, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 3.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Informační systém pro mládež celostátní setkání zástupců ICM v ČR – představena Koncepce rozvoje ISM a metodika certifikace ICM NICM.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
NIDM, TALNET a NNO Mimořádně nadané děti. Kongres výchovného poradenství Interhotel Labe, Pardubice26. dubna 2006.
1 Gymnázia z pohledu statistických dat Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2010 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
ŽIVOTOPIS Člověk a svět práce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vrbová. Dostupné z Metodického portálu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Školní edukativní program pořádaný pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR. vznikl v srpnu roku 2008 s cílem přispět k informovanosti.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
Data získána na základě výzkumu Hodnotové orientace dětí ve věku 6 – 15 let. Výzkum realizován v rámci projektu Klíče pro život.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
NOVÝ ZPŮSOB FINANCOVÁNÍ REGIONÁLNÍHO ŠKOLSTVÍ Porada s řediteli škol a školských zařízení 20. říjen 2011.
1 Informace o činnosti MŠMT v oblasti PPRCH Malenovice, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018.
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
Výzva OP VVV 02_17_044 Šablony pro SVČ.
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
Finanční motivace učitelů při práci s nadanými žáky
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
PORADA S PRACOVNÍKY OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ZA OBLAST ŠKOLSTVÍ
Transkript prezentace:

Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a školské zařízení pro zájmové vzdělávání Sámova 3, Praha 10 Tel.: Internet: Národní institut dětí a mládeže MŠMT ve spolupráci s Odborem mládeže MŠMT vyhlašuje

Mgr. Michala Urbana, ředitele odboru mládeže MŠMT PaedDr. Jiřího Baumruka, ředitele NIDM MŠMT Karla Šebka, senátor ODS Motto: S životem je to jako s hrou. Nezáleží na tom, jak je dlouhá, nýbrž na tom, jak se hraje. Lucius Annaeus Seneca

Střediska volného času  Krása kolem nás  „Žijí vedle nás a s námi…“(uvítáme fotografie s příklady přátelství, pomoci handicapovaným dětem a mladým lidem s postižením, příklad dobrého pedagoga, vedoucího kroužku, který se handicapů nezalekne).  Jsme nepoučitelní Školní kluby  „Naši kamarádi s handicapem….“ (uvítáme fotografie s příklady přátelství, pomoci handicapovaným dětem a mládeži …)  Veselá příroda  Můj domov Školní družiny  Život zvířat  Pohádkový svět  Umíme si pomáhat NNO pracující s dětmi a mládeží  „Neubližujeme, ale pomáháme …“ (uvítáme fotografie s příklady přátelství, pomoci handicapovaným dětem a mládeži) ….  Příroda z blízka  Láska a přátelství Národní institut dětí a mládeže MŠMT Mgr. Danuše Netolická Národní institut dětí a mládeže MŠMT Na Poříčí 4, Praha 1 Tel.: Mobil:

 Minimální formát prací je 13 x 18 cm  V každé práci je nutno uvést: Jméno a příjmení autora Třídu a věk autora Adresu školského zařízení, včetně kontaktu telefon, Jméno a příjmení pedagoga volného času, případně jiného konzultanta Název práce Značku fotoaparátu  Soutěž je vyhlášena pro jednotlivce  Fotografie musí být označena číslem a názvem zvoleného tématu  Fotografické práce zasílejte poštou a zároveň v elektronické podobě do na adresu: Národní institut dětí a mládeže MŠMT Mgr. Danuše Netolická Na Poříčí 4, Praha 1  Práce zůstávají majetkem organizátora a nevrací se !  Fotografické práce budou vystaveny.  Výsledky soutěže spolu s vítěznými fotografiemi budou zveřejněny na  Pro autory vítězných prací jsou připraveny věcné ceny, které budou předány při slavnostním vyhlášení vítězů fotografické soutěže za účasti představitelů MŠMT a Národního institutu dětí a mládeže MŠMT.

PaedDr. Jiří Baumruk v.r. ředitel NIDM MŠMT Mgr. Danuše Netolická v.r. koordinátorka soutěže