V této prezentaci vám představím naši Štípskou smečku, kterou znám…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Naše třída od 1. do 7..
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Využívání informačních a komunikačních technologií ve výuce
Jak Pepík s Majkou vyráběli válec.
Kamarádi :o) :o).
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Projekt Moderní škola, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Základní škola Velké Přílepy, okr. Praha-západ, Pražská 38, Velké.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
ODEŠLA DO PSÍHO RÁJE SHE LEFT FOR DOG HEAVEN. CARLEA z Rodné Měndy * †
Přídavná jména přivlastňovací
Číslo v digitálním archivu školy
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Pes …a jeho plemena.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Matice David Hoznátko.
Tematická oblast: Hardware, software a informační sítě
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Letní výcviková škola kníračů Malina …… srdečně vás zveme na 19.ročník… 8.7. – Cvikov u Nového Boru.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Stav přípravy novelizace energetických zákonů a vyhlášek a účinnost užití energie v průmyslu Současný stav energetické legislativy v ČR Seminář AEM
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAT_NO_2_03.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Zvířata divočiny Terezka Mazurová.
PROJEKT PŘEDPOVĚĎ POČASÍ Předpověď počasí na
Člověk a příroda Přírodopis Biologie člověka Lidské rasy VY_52_INOVACE_05 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Hlavní zdroj: Šelmy psovité Hlavní zdroj:
Nehledáte bílého švýcarského ovčáka ke krytí? Big Boy Rychlý stín nar DKK 0/0, (oba rodiče též 0/0 – GASTON od Liškutínky, AMIRA z Ráje Sidy)
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.18 Název pro školu:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
Liverpool.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
VY_32_INOVACE_1D.9.13 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
PORTUGALSKÝ PODENGO MALÝ (Podengo Portuguese pequeno)
Jméno autora: Mgr. Hana Boháčová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_12_INOVACE_O8_CJL_M Ročník: III. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
Poměr Český jazyk – 2.roč.,1.část
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
Jak jsme hledali a našli PROFORMANCE…a zvítězili Informace o krmivu PROFORMANCE se objevila v odborném kynologickém časopise a protože mne jeho složení.
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
DĚLITELNOST PŘIROZENÝCH ČÍSEL
Psí Rasy Barbora Myslivečková.
Jack russel teriér.
Moje Rodina Sára Bolacká.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
8 Vymysli a napiš příklady, aby jejich výsledek byl 8. Které číslo napíšeš do středu? 45 : 5 18 : 2 36 : 4 72 : 8 54 : 6 81 : 9.
Moji psí kamarádi a něco o nich.
9 let na základní škole:.
Projekt spolufinancován ze státního rozpočtu ČR a Evropským sociálním fondem Název projektu: Živá příroda ve škole Číslo projektu : CZ.1.07/1.1.20/
JEDNOTKY OBJEMU 6.třída. A) Převeď na jednotku v závorce: 0,06 dm 3 (cm 3 ) 0, m 3 ( cm 3 ) 2,3cm 3 (mm 3 ) 27 cm 3 (dm 3) 5,4 dm 3 (m 3 ) 1 989mm.
Anotace: prezentace slouží k procvičování určování slovních druhů
Naše 7 Třída.
Základní škola T. G. Masaryka Blatná,
Pokus. konec.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
Transkript prezentace:

V této prezentaci vám představím naši Štípskou smečku, kterou znám…

Kdo koho cvičí Čemu se věnujeme Popis hafíků: Sam Berry Vikki Jerry Elina Angie

Sam -Anet a Vendy Vikki -Deniska, Anet a Venda Berry -Anet a Venda Jerry -Anet a páníček Elinka -Venda Angie -Venda a páníček

Tak zejména se věnujeme Agilitám a poslušnosti. Anet učí Samika i frisbee. Zkoušela to i na Elinu, ale tak jaksi po tom nešla. Dozvěděli jsme se, že Vikínek chytal v potoce ryby, a také jsme zjistily, že má vodu rád. Ne jak Elinka, Samik a možná Berry. Ale taky Jerry jde sám do vody. Kdo chodí na cvičák a na co: Sam- jen agility Vikki-občas poslušnost nebo agility Berry- moc nechodí a když jde tak jen na poslušnost Jerry-poslušnost a obrana Elinka-většinou agility, někdy i poslušnost,ale ta je výjimečně Angie-byla jen jednou, ale to se jen podívat Na psí, táboře s námi byly všichni hafíci, kromě Angie

Jméno: Sam Přezdívka: Sam, Samik, Hamik, Tlamik, Šampión, Samouš, Samiček, Samuel, Truhlík, Samin, Smeták Plemeno: kříženec, pravděpodobně teriéra Vzhled: malý, zlato-hnědý, hrubosrstý pejsek Datum narození: Majitel: Marie Krčmová, Aneta Krčmová Země narození/Pobyt: ČR Výcvikářka: Aneta Krčmová, Vendula Krčmová

Jméno: Ell Cid Zátoka snů Přezdívka: Berry, Beruška, Beroun, Berýsek, Berouš Plemeno: Samojed PP: Mám Vzhled: Střední, bílý Datum narození: Majitel: Antonín Černý Země narození/Pobyt: Česká republika Výcvikářka: Anetka Krčmová, Venda Krčmová Poznámky: Jsem syn Vikkiho, po mamince jsem malý, chybí mi ještě jeden CAC a jsem ve třídě s Vikkinem

Jméno: Snowmist Charming Clown Přezdívka: Vikke, Vikki, Vikínek, Vikin Plemeno: Samojed PP: Mám Vzhled: Bílý, Středně velký Datum narození: Země narození: Finsko Majitel: Fulierová Jana, ale teď jsem u Černých Pobyt: Finsko, Slovensko, a teď už Česko Výsvikářka: Anetka a Venda Krčmovy a Denča Řeháková Výstavy: Šampion,... Vystavování: Na jedničku Poznámky: Jsem tatínkem Berryho

 Jméno: Jerry Iringa Přezdívka: Jerry Plemeno: Knírač střední černý PP: Mám Vzhled: Střední, Černý Datum narození: Majitel: Pavel Zapletal Země narození/Pobyt: Česká republika Výcvikářka: Anetka Krčmová, Renča

Jméno: Elina Přezdívka: Eli, Elinka Plemeno: Pudl Vzhled: malá(spíše střední), černá, krátkosrstá fenka Datum narození: Majitel: Kateřina Kučová, ml. Země narození/Pobyt: ČR Vycvikářka: Kateřina Kučová, VendulaKrčmová

Jméno: Angie Přezdívka: Angie, angína, Ang Plemeno: Zlatý retrívr Vzhled: zatím, malé štěňátko(ale postupně se bude měnit) Datum narození: Majitel: Andrea Zábojníková Země narození/Pobyt: ČR Vycvikářka: Andrea Zábojníková,(Venda Krčmová(popř. na JH !!!VYJÍMKA!!! ) Už jsem zkoušela, ale na 1.pokus to nešlo:-D

Vytvořila: Vendula Krčmová Hodina/datum: začátek byl , konec byl , 14:00