KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Advertisements

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
ŘEMESLO OČIMA ŽÁKŮ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Podpora uměleckého vzdělávání CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost projekt POSTA PODPORA STÁŽÍ A ODBORNÝCH AKTIVIT PŘI INOVACI OBLASTI TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA DFJP A FEI UNIVERZITY.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum celoživotního vzdělávání Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Hradec Králové. 9:00 – 10:00 Projektová část – obecné podmínky realizace grantových projektů, monitorovací zpráva 10:00 – 11:00 Základní vymezení.
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/ Ing. Marek Bumbálek Krnov
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Prezentace projektu shrnutí činnosti a výstupů projektu Ing.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
P. P Projekt z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost z Evropského sociálního fondu. Příjemce dotace: Zdravotnické zařízení městské části Praha.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
„Zvýšení kompetencí pedagogických pracovníků Střední školy zemědělské, p.o.“ CZ.1.07/1.3.44/
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
"Budete-li dobře pečovat o své tělo, vydrží Vám po celý život" George Coevoet.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
CLIL Název operačního programu: OP VK
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
E-learningový kurz e-learningu
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy

Program konference Úvodní slovo Prezentace projektu Složení realizačního týmu Organizační pokyny k úvodu projektu Dodržování zásad realizace projektů OP VK – Příručka pro příjemce - verze č.6 a proškolení členů realizačního týmu v oblasti dodržování povinné publicity projektu Plán porad realizačního týmu Diskuze Závěr Dodržování zásad realizace projektů OP VK – Příručka pro příjemce OP VK, verze č.6 a její umístění na intranetu školy a proškolení členů realizačního týmu v oblasti dodržování povinné publicity projektu. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR

Základní informace Název projektu: Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Název programu:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka trvání projektu: 24 měsíců Rozpočet projektu: ,42 Kč Zaměření projektu: rozšíření nabídky dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Příjemce dotace:VOŠ, OA, SZŠ a JŠ s právem SJZ, Klatovy, Plánická 196 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR

Realizační tým Hlavní manažer:Mgr. J. Veselý Projektová manažerka:Mgr. V. Pavlíčková Věcná manažerka:Mgr. H. Kalivodová Finanční manažerka: Mgr. A. Kramlová Výběrová řízení: Ing. S. Rabušicová Personalistka:A. Holečková Účetní: A. Králová Členky RT:Mgr. D. Caletková, Mgr. D. Rychtaříková, Mgr. I. Motlíková, Mgr. J. Vizingerová, V. Kopecká, PaeDr. D. Martinková, Mgr. E. Červená, Dr. Rosolová, Mgr. M. Röschelová, Mgr. A. Boušová, Mgr. M.Pitnerová, Dr. H. Východská, Dr. P. Nečasová, Mgr. I.Šmídová, Mgr. E. Turečková, Mgr. J. Kasalová, Mgr. K. Vejskalová, Technická podpora: Mgr. O. Šindelář, J. Kraml, J. Rabušic Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR

Obsah projektu Obsahem projektu je vznik centra celoživotního vzdělávání, a to v těchto klíčových aktivitách: KA1 – podpora profesního rozvoje ped. pracovníků v oblasti kurikulární reformy – tvorba a dvojí realizace 2 nových programů DVPP – Zdravotní hlediska dětí ve výuce a Studium pro asistenta pedagoga KA2 – podpora profesního rozvoje ped. pracovníků v oblasti cizích jazyků – tvorba a realizace programu Didaktika němčiny se zaměřením na výuku reálií a realizace Kurzu anglického jazyka pro ped. pracovníky ( 4 skupiny účastníků) Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR

Cíle projektu: - - vytvoření 3 nových programů DVPP a jejich akreditace v databázi MŠMT - - 2x realizace programů ZHD a SAP - - 1x realizace programu Didaktika němčiny roky výuka angličtiny ve 4 skupinách pedagogů = výrazné rozšíření nabídky DVPP v Plzeňském kraji Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR

Harmonogram KA: březen – září 2013 – tvorba 3 nových programů DVPP září 2013 – červen 2014 – 1. cyklus realizace programů: Zdravotní hlediska dětí ve výuce Studium pro asistenta pedagoga září 2014 – únor 2015 – 2. cyklus realizace programů ZHD a SAP září 2013 – únor realizace programu Didaktika němčiny březen 2013 – únor 2015 – realizace Kurzu anglického jazyka pro pedagogické pracovníky Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR

Diskuze Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR

Závěr Děkujeme za pozornost. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR