KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
NOVÁ MATURITA Stručná informace o průběhu a přípravě.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Systemotronic-Real, s.r.o. Hybešova 38, Brno
Kongresový sál Kongresový sál Letiště Praha, a. s
Pivní a vinné slavnosti 2014
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
SONING PRAHA a. s. centrum akustických služeb Distributor značek
Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně. Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy.
specialista na firemní květinový servis
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Infrastruktura a zázemí pro výuku
Michal Kříž Školení PC a GPS služeb Michal Kříž
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.
Hledáte výhodný pronájem sálu
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.
střední odborná škola služeb
Mezinárodní lídr v oblasti skladové logistiky EPS - Agenda Workshopu.
Vzdělávací oblast: Matematika Autor: Vlasta Lindovská Jazyk: Český
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Dotace Robert Šedivec. obsah Co vám nabízíme = EUGA Aktuální příležitosti Konkrétní příklady.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Penzion u máchova Jezera
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Fi – Glass, s. r. o. Mimořádná podzimní akce!. Nabídka podzimního sortimentu Luxusní pilníky na nehty od Swarovski Křišťálové lustry Skleničky Křišťálové.
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Z technické praxe budoucím tlumočníkům Michael Scholze David Lazák
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Rozvoj Zoologické zahrady Jihlava Záměr projektu Smysl projektu Lidské zdroje Fin. analýza předkladatele.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
TIC ČKD Praha PROJEKT ICPI Prezentace pro Asociaci energetických manažerů Praha, Ing. Pavel HABARTA, ředitel Technologické Inovační.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Terénní základnu - Rohanov
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Pozemek před stavbou 5/2013 Poklepání základního kamene 6/2013 Hrubá stavba 1/2014.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Prostory zámku Litomyšl pro Vaše akce. 1.Kongresové centrum 2.Svatební prostory 3.Zámecké divadlo 4.Exteriéry a zahrada.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Centrum pro všechny generace SRPDŠ při Základní škole a mateřské škole Červená Voda.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
Státní zámek Sychrov. Nabízíme:  prostory pro svatby  prostory pro koncerty, módní přehlídky  prostory pro jednání, konference a přednášky  prostory.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí zasedací místnosti 440 možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Školící a konferenční objekty MŠMT
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Ústav vědecko – pedagogických informací a služeb Informační den Již po jedenácté!
KONGRESOVÝ CESTOVNÍ RUCH
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Transkript prezentace:

KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013

Vítáme Vás v Kongresovém centru…

Kongresové centrum bylo otevřeno v listopadu v roce Před budovou je k dispozici hostům parkoviště o kapacitě 100 parkovacích míst. Pro letošní rok jsme pro Vás připravili atraktivnější cenovou nabídku a větší nabídku možností pronájmů. Budeme rádi, když Vás naše nabídka zaujme a v případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Vítejte…

Mayův sál

kapacita 150 míst, sál je vybaven podiem, audiovizuální technikou, včetně dataprojektoru a plátnem. Sál je vhodný k pořádání konferencí, firemních setkání, společenských akcí. možnost jak divadelního tak stolového uspořádání sezení – dle požadavku klienta cena za pronájem je včetně přípravy sálu a úklidu možnost zajištění cateringu dle přání klienta Cena za 1 hod. 720 Kč a za celý den Kč. Ceny jsou uvedeny včetně DPH

Kostkárna

Kapacita 60 míst, sál je vybaven audiovizuální technikou, včetně dataprojektoru a plátnem. Sál je vhodný k pořádání konferencí, firemních setkání a školení možnost jak divadelního tak stolového uspořádání sezení – dle požadavku klienta cena za pronájem je včetně přípravy sálu a úklidu možnost zajištění cateringu dle přání klienta Cena za 1 hod. 600 Kč a za celý den Kč. Ceny jsou uvedeny včetně DPH

VARNA, MAJŠKA – zasedací místnosti

Varna, Majška – zasedací místnost Kapacita každé zasedací místnosti je 12 míst, je vybavena audiovizuální technikou, včetně dataprojektoru a plátnem, tyto prostory jsou vhodné k obchodním jednáním, školením, zasedáním dozorčích rad a podobně. součástí interiéru je šatna. Tyto prostory jsou vhodné k obchodním jednáním, školením, zasedáním dozorčích rad a podobně. možnost zajištění coffee breaku dle přání klienta Cena za 1 hod. 499 Kč. Cena je uvedena včetně DPH

SUROVÁRNA – přednáškový sál

Surovárna – přednáškový sál Kapacita 30 míst, sál je vybaven audiovizuální technikou, včetně dataprojektoru a plátnem. Sál je vhodný k pořádání konferencí, školení, seminářů možnost jak divadelního tak stolového uspořádání sezení – dle požadavku klienta cena za pronájem je včetně přípravy sálu a úklidu možnost zajištění cateringu dle přání klienta Cena za 1 hod. je 599 Kč. Cena je uvedena včetně DPH

BEDNÁRNA – PC učebna

Bednárna – PC učebna v učebně je k dispozici 16 počítačů míst, učebna je vybavena audiovizuální technikou, včetně dataprojektoru a plátna možnost zajištění coffee breaku dle přání klienta Cena za 1 hod. je 899 Kč. Cena je uvedena včetně DPH

Kontakty:

ZDE JE MAPA…

Vítejte u nás!