Muži to nemají lehké!!! Posuďte sami….

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
Přijímací zkoušky na SŠ MATEMATIKA Připravil PhDr. Ivo Horáček, PhD.
Označeno za nejlepší roku Jestli si myslíš, že snad nejsi šťastný, podívej se na ně...
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Technika,tak jak ji vidím já…
Slovní úlohy o směsích (řešené lineární rovnicí o jedné neznámé)
Kolja 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol? RL8 nová slova.

Chapter 5 vocabulary. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Zvolený jako nejlepší mail roku. Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně...
Kup si psa !!!. Jestli chceš někoho, kdo ti přinese noviny bez toho, aby předtím ukradl sportovní přílohu...
Zvolený jako nejlepší mail roku Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně:
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.

Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Animace Demo Animace - Úvodní animace 1. celé najednou.
Lineární rovnice Běloun 91/1 a
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Očísluj dopisy násobky čísla 2
Proč je důležité studovat Principy
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Konverzace: Který měsíc se vám líbí a proč?. Kolja 3 Otázky a film.
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Nemetová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
Fotografie je ve skutečnosti zachycení světla Světla musí být pro správnou fotografii správné množství Úskalí: ▫ světelné podmínky během dne mění ▫ je.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
Únorové počítání.
Posloupnosti, řady Posloupnost je každá funkce daná nějakým předpisem, jejímž definičním oborem je množina všech přirozených čísel n=1,2,3,… Zapisujeme.
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Svět v miniatuře aneb analýza populace Země.
ZIMNÍ RADOVÁNKY S DINOSAURY – Hotel Bystré.
PYRAMIDA Práce a energie
Problematika poskytování tlumočnických služeb jedincům se sluchovým postižením Problematika poskytování tlumočnických služeb jedincům se sluchovým postižením.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
Pojmy a interpretace.
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
END 1.Přítelem 2.Druhem 3.Milencem 4.Bratrem 5.Otcem 6.Učitelem 7.Vychovatelem 8.Kuchařem 9.Elektrikářem 10.Instalatérem 11.Mechanikem 12.Návrhářem 13.Stylistou.
Nejprve provedeme výpočet v závorce
LCD displeje + princip zobrazení
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Dopis od Boha.
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Zvolený jako nejlepší mail roku
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Transkript prezentace:

Muži to nemají lehké!!! Posuďte sami…

Atraktivní muž potřebuje nejnovější modely plavek… Klikej

Atraktivní muž potřebuje nejnovější modely plavek, ale i na zimu musí být připraven…

A když auto, tak zahraniční!!! K atraktivnímu muži v nových plavkách, připraveného i na zimu, patří auto…

K atraktivnímu muži v nových plavkách , připraveného i na zimu, se zahraničním autem patří krásná sportovní milenka …

Mimochodem, je to ještě sport, nebo to je erotika…?

K atraktivnímu muži v nových plavkách, připraveného i na zimu, se zahraničním autem s krásnou sportovní milenkou určitě patří kvalitní vychlazené pivo …

Miss Licher

Miss Wernesgrüner

Miss Beck`s

Miss Staropramen

K atraktivnímu muži v nových plavkách, připraveného i na zimu, se zahraničním autem, s krásnou sportovní milenkou a kvalitním vychlazeným pivem patří i velké úlovky – vždyť je to lovec…

K atraktivnímu muži v nových plavkách, připraveného i na zimu, se zahraničním autem, s krásnou sportovní milenkou, kvalitním vychlazeným pivem a velkými úlovky patří manželka! Ale jak s ní vyjít? Poradí nám odborníci:

Jak se zavděčit ženě? Na světě je jen jedna jediná, staletími ověřená a nekonečnou řadou příkladů potvrzená teorie, jak udělat ženu šťastnou. Jaká? Udělej něco, co má rada a dostaneš za to body. Udělej něco, co nemá ráda a ztratíš body. Udělej něco, co má ráda, ale očekává to a nedostaneš žádné body. Hrozné, ale to je bohužel realita! Zákony džungle v boji o přežití jsou nekompromisní! Odborníkům jednoho výzkumného institutu z Jižní Ameriky, kteří si z pochopitelných důvodů nepřáli být jmenováni, se po letech studia a testování podařil skutečně husarský kousek. Sestavili jakýsi bodový profil hodnocení z pohledu ženy. Posuďte sami, jak se jim to podařilo a zvažte, jestli na těch prognózách o pomalém (zní to strašně), ale přece jenom už statisticky potvrzeném, vymírání mužů nenese tak trochu vinu i ta jejich neovládnutelná touha učinit ženu šťastnou ...

JEDNODUCHÉ POVINNOSTI 1) Usteleš postel JEDNODUCHÉ POVINNOSTI 1) Usteleš postel ... +1 2) Usteleš postel, ale zapomeneš ozdobné polštářky ...... 0 3) Pouze jednoduše přehodíš deku přes shrnuté prostěradlo ..... -1 4) Jdeš jí koupit extra tenké vložky s křidélky ... +5 5) To samé v sněhové bouřce ...... +8 6) Vrátíš se s pivem ......... -5 7) Vrátíš se s pivem, ale bez vložek ............ -25 8) V noci jdeš prověřit podezřelý zvuk, který slyšela ... 0 9) Bez toho, aby jsi něco našel ...... 0 10) Něco najdeš ......... +5 11) Zabiješ to golfovou holí ............ +10 12) Byla to její kočka ................ -40 TVŮJ VZHLED 1) Na břiše ti narůstá viditelný "sval" ... -10 2) To samé, ale trénuješ, aby ses ho zbavil ...... +8 3) To samé a přecházíš na nošení kšand ......... -25 4) .. a nosíš havajské košile ............ -35 5) Ty říkáš "TO NEVADI", protože ona má břicho také ............ -800 VYDĚRAČSKÉ OTÁZKY: ("Nejsem příliš tlustá?") 1) Váháš s odpovědí ... -10 2) Zeptáš se: "Kde?" ...... -35 3) Každá jiná odpověď ......... -20

SOCIÁLNÍ POVINNOSTI 1) Během celé oslavy zůstaneš po jejím boku SOCIÁLNÍ POVINNOSTI 1) Během celé oslavy zůstaneš po jejím boku ... 0 2) Chvíli s ní zůstaneš a potom jdeš za kolegou ...... -1 3) Kolega se jmenuje Lenka ......... -4 4) Lenka je tanečnice ............ -6 5) ... se silikonovými implantáty ............... -18 6) Na její narozeniny ji vezmeš na večeři ... 0 7) Není to žádné rychlé občerstvení ...... +1 8) Je to rychlé občerstvení ......... -2 9) Je to sport's bar ............ -3 10) To samé s přímým přenosem ............... -10 11) ty sis pomaloval tvář barvami tvého oblíbeného mužstva .... -50 12) Jdeš ven s kámošem ... -5 13) Tvůj kámoš je šťastně ženatý ...... -4 14) Je svobodný ......... -7 15) Má sportovní auto ............ -10 16) ... italské ............... -25 17) Jdeš s ní do kina ... 0 18) Na film, který má ráda ...... +1 19) Na film, který ty nenávidíš ......... +5 20) Na film, který máš rád ty ............ -2 21) Na film, ve kterém Cyborgové žerou lidi ............... -9 22) Předtím ji klameš a povíš, že to je romantické drama ........... -15

KOMUNIKACE 1) Posloucháš, co povídá. 0 2) KOMUNIKACE 1) Posloucháš, co povídá ... 0 2) ... a snažíš se vypadat koncentrovaně ...... -10 3) ... alespoň 30 minut ......... +5 4) Více než 30 minut během sportovního přenosu v televizi ... +12 5) To samé, bez toho, aby ses i třeba jen jednou podíval na obrazovku ............... +100 6) To samé, ale všimne si, že jsi usnul .................. -200 KOMUNIKACE O RODINĚ 1) Naše děti jsou výjímečné .... +1 2) Tvoje děti jsou výjímečné ..... + 5 3) Moje děti to dokážou ....... - 10 4) Tvoje sestra se chová jako běhna .... - 10 5) Můj bratr je děvkař .......  + 5 6) Tvoji rodiče , hlavně tvoje matka jsou vypečený pár ...... - 100

Nepomůže ani netradiční sex, i když je evidentně prováděn s láskou…!!!

Ještě horší bodový systém než manželka má tchýně…!!!

Ani dávná kamarádka už není co bývala…!!!

A závěr: ani tuleň si od vás rybu nevezme !!!

Krásný prodloužený víkend… Raději se ani nepodepíšu…