Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Andrea Vlčková Jak prodávat produkty Microsoft v akademickém sektoru a v sektoru veřejné správy Andrea Vlčková
Advertisements

1 Microsoft ® Open Subscription License 2 Správa a administrace licencí = hotová noční můra …
Petr Bobek, pbobek Infomation Worker Product Manager Microsoft s.r.o.
Lukáš Křovák Windows Product Manager Microsoft Česká republika
Autoři: Jan Makovec Jana Vichrová Tomáš Zika Univerzita Hradec Králové Fakulta informatiky a managementu 2009/2010.
Věrnostní program.
Kamil Juřík Trainer Team Development Lead (MVP, MCT) Gopas a.s.
Univerzitní licence Radim Peša Úvod Aktuální informace o celouniverzitních softwarových licencích jsou uživatelům k dispozici na adrese.
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Zahájení prodeje české verze
Software start počítače a operační systém.
Právní aspekty užívání software
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_13_16_operační systém.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Architektura systému Windows
Podpora prodejců software a výrobců počítačů Václav Rada SBC Partner Account Manager 1.Října 2009.
Představení Open In The Box Martin Fanta Manažer partnerské skupiny TPG
License Compliance Ochrana autorských práv k softwaru Markéta Zemanová License Compliance Manager.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
Air Products Company Confidential 25. března 2013 Co je nového v aplikaci AgentsPlus?
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Václav Rada Partner Account Manager - OEM Microsoft Česká republika
Microsoft School Agreement Výhody pro školy na území hl. m. Prahy Magistrát hl. m. Prahy.
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
Petr Štos Information Worker Microsoft Česká republika.
Matematika - 7. ročník Celá čísla - souhrn
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Andrea Vlčková Licensing Marketing Manager
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Počítač a jeho složení.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_391_Operační sytém AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
VY_32_INOVACE_03_Software PC Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
SBS 2008, EBS 2008 Radim Petratur Microsoft Č R. Řešení pro každou firmu Midsize BusinessSmall Business CorporateEnterpriseHome
Anotace Žák definuje základní SW Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže definovat základní software Speciální vzdělávací potřeby Ne Klíčová.
Petr Štos Information Worker Microsoft Česká republika Jakub Kvaček Segment Manager – Breadth Microsoft Česká republika.
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
Jakub Kvaček Segment Manager – Breadth Microsoft Česká republika
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
Tomáš Koška, Lukáš Křovák Divize Windows Client | Microsoft ČR a SR |
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
OCHRANA AUTORSKÝCH PRÁV Druhy počítačových programů.
Přehled prom a motivací Martin Fanta Manažer partnerské skupiny TPG
Andrea Vlčková Licensing Marketing Manager Microsoft Česká republika
Převody jednotek délky
Windows 7.
Windows 7. stejné HW požadavky jako Vista dokonce možná i o malinko nižší snaha prosadit i do netbooků, nettopů a podobných zařízení s nižším výkonem.
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ LICENCÍ MICROSOFT VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH V RÁMCI LIBERECKÉHO KRAJE ING. JAN KNYTTL Servodata, a.s.
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
LEGALIZAČNÍ SADA pro Windows XP Professional Pomozte svým zákazníkům získat legální Windows na stávajících počítačích.
LICENČNÍ MODEL PRO PRODUKTY MICROSOFT porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2012.
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
SOFTWARE Operační systémy.
Operační systém Windows
Operační systém Windows
SW pro správu PC, aplikační SW, licence
Základy informatiky Aplikační SW - licence
Windows 7.
Operační Systém Operační systém je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti počítače při jeho.
OCHRANA AUTORSKÝCH PRÁV
Transkript prezentace:

Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika

Aktualizovaná nabídka legalizace systému Windows

Změna legalizace systému Windows Ukončení volného prodeje COEM licence Windows k Ukončení volného prodeje COEM licence Windows k – COEM licence Windows je určena pro předinstalaci na nový osobní počítač, který je určený k dalšímu prodeji. Možnost distribuce a prodeje samotné OEM licence, nebo její předinstalace na počítače, které nejsou určené k dalším prodeji, zaniká. Od nebude možné uvádět samostatný Windows OS na faktuře Od nebude možné uvádět samostatný Windows OS na faktuře Pro legalizaci operačního systému Windows XP a Windows Vista uvádíme na trh dva nové produkty Pro legalizaci operačního systému Windows XP a Windows Vista uvádíme na trh dva nové produkty – Get Genuine Kit (GGK) – Windows Get Genuine Agreement (GGWA)

Přehled Get Genuine Kit (GGK)Get Genuine Windows Agreement (GGWA) Produkty: Windows XP Professional Windows Vista Home Basic (od ) Windows Vista Home Premium (od ) Windows Vista Business (od ) Produkty: Windows XP Professional Windows Vista Business (od , s možností downgradu na Windows XP Pro) Základní informace: Vhodné pro legalizace menšího počtu PC OEM distribuce/DVD balení Anonymní nákup K dispozici jako samostatná licence nebo balíček 10 licencí Obsahuje certifikát pravosti (COA) Instalace je stejná jako u krabicové licence Microsoft poskytuje technickou podporu Licence není přenosná z PC na PC Možnost dokoupení Software Assurance do 90 dní po nákupu Základní informace: Určena pro legalizaci 5 a více PC 2 varianty GGWA SMO a GGWA LO Multilicence (ale zahrnuje plnou licenci OS, nejedná se o upgrade) Licence není přenosná z PC na PC Snadná inventarizace Snadná instalace na větší množství PC Zákazníkovi je zasláno elektronické potvrzení objednávky Neobsahuje certifikát pravosti (COA) VL média nejsou součástí dodávky Možnost dokoupení Software Assurance do 90 dní po nákupu * Cena nových legalizačních řešení je přibližně o 25% vyšší, než u COEM licence Windows

Časté dotazy Cena? Cena? – cca 25% nad cenou OEM licence Existují nějaké slevy? Existují nějaké slevy? – GGWA SMO – ne – GGWA LO – ano, možné slevy podle počtu počítačů (min. 750 PC) Existují ještě jiné možnosti legalizace? Existují ještě jiné možnosti legalizace? Co se stane s Windows XP Home? Co se stane s Windows XP Home? – prodej bude ukončen – od nelze používat jako legalizační licenci Zůstanou normální OEM licence v nabídce? Zůstanou normální OEM licence v nabídce? – XP do , Windows Vista stále Distribuce médií Distribuce médií – GGK – součástí balení – GGWA – nutno objednat samostatně, identicky s multilicenčními médii Je GGWA obdobou OLP? Je GGWA obdobou OLP? – Jedná se o speciální legalizační řešení pro firmy a organizace. Nejedná se o další možnost licencování společnosti, ale prostředek k nápravě nežádoucího stavu.

Legalizační kampaň – Listopad 2008 Poslední možnost výhodně legalizovat Windows Poslední možnost výhodně legalizovat Windows Využijte i vy možnost ukončení volného prodeje COEM licence Využijte i vy možnost ukončení volného prodeje COEM licence Bannery, letáky, ing k dispozici i pro partnery Bannery, letáky, ing k dispozici i pro partnery