Lukáš Kotlár Tercie 2010/2011. Fibonacciho posloupnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Voda.
Advertisements

Závěrečná práce E - learning
SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
Cestujeme a poznáváme svět - světové strany
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Gestikulace, pantomima
Osvobozené divadlo.
Lomy Mořina Jana Linhartová. Kde se lomy nacházejí? Lomy Mořina se nacházejí v CHKO Český kras Poblíž Karlštejna Jsou z vápence.
Média a reklama. Reklama včera  Reklama z roku 1905.
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
Modul Xperimania RNDr. Jarmila Čeperová
Pohádka, hlavní postavy, hlavní myšlenka (ponaučení)
Cambridge.
Povídání o pejskovi a kočičce
Šanghaj. O EXPU Mezinárodní výstava průmyslu a kultury Pořádá se každých několik let (ne pravidělně) Od poloviny 19. století První EXPO – 1851 – Londýn.
Rakousko.
 Narodil se v Indianě  Pocházel z 9 sourozenců  Propagoval pop a taneční soul  Zemřel v Kalifornii.
Česká poezie 20. století VY_32_INOVACE_ČJ-L 8.,9.15.
POHYBY ZEMĚ
6 Statečných aneb Pokusníci :  Adam  Lukáš  Ondřej  Lucka  Natka  Šimon.
Renesanční hudba (15. – 16. st.)
Vlastnosti materiálů projekt
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
2.Světová válka v próze obrázek
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Anotace Prezentace určená k opakování a procvičování učiva o chemických reakcích Autor Ing. Lenka Kalinová JazykČeština Očekávaný výstup Aplikuje poznatky.
KOF/FI – Gravitační síla Země
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: prosinec 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
Tomáš Jeřábek, Praha UK PedF KITTV, 2013
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: říjen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
Lukáš Man FF UP / psychologie ETL
Projekt č. CZ.1.07/1.1.03/ Výuková centra © Letohradské soukromé gymnázium o.p.s.
Kryštof Balajka.  První zmínky pocházejí už z 17.století.Na světě vznikly stovky organizací, které shromažďují dokumentaci o jednotlivých jevech s cílem.
Příroda v číslech Kristýna Pítrová, 2.B.
vyjadřuje počet dílkůČITATEL vyjadřuje, na kolik dílků byl rozdělenJMENOVATEL zlomková čára.
Povídka, hlavní postavy
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Powerpoint 2010 Powerpoint - export prezentace do videoformátu VY_32_INOVACE_20.
Člověk a jeho svět – Rozmanitost přírody – Vesmír – Sluneční soustava
Božena Němcová VY_III/2_INOVACE_82_Božena Němcová Mgr. Jana Svobodová.
Anotace: Prezentace seznamuje žáky s diskusí a jejími zásadami. Žák se pokusí sám vytvořit Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Autor: PaedDr. Kajetána.
Technologie zpracovaní odpadu
Autor:Mgr. Jana Šlancarová Zpracováno: Ročník (obor)3., K/81 – Gymnázium K/41 - Gymnázium Tematická oblast Multikulturní výchova.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA Autor RNDr. Romana Michálková Číslo materiálu2 Datum vytvoření Druh učebního materiáluprezentace Ročník 1., 4. Anotace.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Ullmannová. Tvorba materiálu je financována z ESF a státního rozpočtu ČR. :
Název Václav Hrabě Předmět, ročník Český jazyk a literatura, tercie
Oddělujeme složky směsí
SUBLIMACE DESUBLIMACE
Tadeáš Skála 3.A Moje kniha Moje kniha =PtWafYfzTIQ.
Judita Vedlová. Definováno v trestním zákoně §199.
Měření napětí Měření napětí Ing. Jaroslav Bernkopf Elektrická měření.
PROJEVY ŽIVOTA.
KELTOVÉ II.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_250.
Aneb večeře pro Adélu Masožravky…. Kde a proč… Vlhké, podmáčené louky, rašeliniště, skály, jezírka – extrémně málo živin Boj o místo – konkurence Evoluce.
 Jsme skupina, která natáčí videa na youtube.com  Naše skupina se skládá z 7 členů (viz další slide)  Skupina byla oficiálně založena roku 2013, ve.
Veronika Hochmanová,tercie
Mobilní salón krásy
Člověk a jeho svět – Rozmanitost přírody – Vesmír – Sluneční soustava
TĚHOTENSTVÍ. T ĚHOTNÁ ANO, ČI NE ? vynechání měsíčků častější močení zvýšená únava, ospalost ranní nevolnosti zvláštní chutě.
Lucie Pryclová, tercie.  demokratický stát v Malé Asii a z menší části v JV Evropě  hlavní město – Ankara  turecká kuchyně patří mezi nejvyhledávanější.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Projekty podporující přírodní vědy a moderní výuku koordinované European Schoolnet, naše škola je pilotní školou projektů:
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Vedení VN a VVN Ing. Jaroslav Bernkopf Vedení VN a VVN
Neuroptera Síťokřídlí.
K AREL J AROMÍR E RBEN (1811 Miletín – 1870 Praha)
Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7
Fibonacciho čísla Kamila Kyzlíková.
Pokus. konec.
Transkript prezentace:

Lukáš Kotlár Tercie 2010/2011

Fibonacciho posloupnost

Zlaté číslo Uděláme pokus… ( Dělitelnost sousedních čísel) Vyšel nám 1) Zlatý zlomek 2) Zlaté číslo 8:5, 5:3 – vždy se rovná 1,6! Druhé video: o o

Fascinující pro laiky, desingnery, vědce atd… Běžně se z toho tématu dělají Bakalářské práce Jestli Vás tohle téma zaujalo, můžete ho studovat celý život! Fascinující pro laiky, desingnery, vědce atd… Běžně se z toho tématu dělají Bakalářské práce Jestli Vás tohle téma zaujalo, můžete ho studovat celý život!