GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Advertisements

Lisovna plastů, spol. s r.o.
Čas letí, spojení trvá … PROJEKT INTERNET ZDARMA DO ORDINACÍ Norbert Hlaváček ředitel MD Access, a.s.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k Základní informace o projektu  Hlavní cíle projektu  Výstavba páteřní optické vysokokapacitní telekomunikační.
Efektivní obchodní portál
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
E-Česko 2006 Státní informační a komunikační politika Praha Vladimír Mlynář.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
Rozhodčí soud pro zdravotnictví Externí přezkum nároků z veřejného zdravotního pojištění JUDr. Ondřej Dostál, Ph.D., LL.M. České zdravotnické fórum Centrum.
Nové funkcionality systému Ing. Michal Pajr IZIP 2005.
Kvalita a bezpečí pro naše pacienty – náš základní cíl Mezinárodní konference pořádána Svazem zdravotních pojišťoven ČR ve spolupráci s o Association Internationale.
Základní otázky rozvoje informatizace Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra – ředitelka sekce Jihlava,
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
Zdravotnictví V odvětví zdravotnictví v ČR je zaměstnáno pracovníků a výdaje státního rozpočtu do tohoto odvětví představuji asi 9% HDP. Po roce.
Česká pošta - digitální výzvy 2012
Portál veřejné správy Tisková konference 28. března 2006.
Předávání informací ve zdravotnictví
Pohled alternativního operátora na poskytování služeb pro VS David Duroň GTS Czech, a.s.
SDRUŽENÍ PRO DOPRAVNÍ TELEMATIKU ČR Platební karty ve veřejné dopravě Doc. Dr. Ing. Miroslav Svítek President SDT ČR.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k Základní informace o projektu Hlavní cíle projektu Výstavba páteřní optické vysokokapacitní telekomunikační.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Prezentace společnosti ČD – Telematika a.s.
SEZNÁMENÍ s ČESKÝM TELECOMEM
Converged Communications Friday, April 10, 2015 Telekomunikační technologie jako nástroj pro optimalizaci chodu zdravotnického zařízení.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Business Inteligence a její nástroje ve veřejné správě Petr Zeman, Key Account Manager – Public Sector Adastra Corporation.
ISDN a jeho využití Petra Sedlinská 4.I.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
ANECT a.s. – představení společnosti
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury veřejné správy (KIVS) Ing. Lubomír Moravčík
Elektronická Zdravotní Knížka: využití v medicínské praxi Praha, , Michal Dvořák, Tomáš Staněk.
Chci nabízet připojení WiFi. Malá domácí síť Nabízí možnost připojení kdekoli v bytě, nebo domě V zahraničí se nabízí v balíčku s připojením ADSL. Ukažme.
Tisková konference Knihovny v pavučině spolupráce Jindřichův Hradec Informace a spolupráce jako nutná součást rozvoje regionu DEMA, a.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
eHealth vs eGovernment : souboj bez vítěze
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
Kvalita a bezpečnost IT ve zdravotnictví
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
Seminární práce z předmětu SIPOL
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
Posuzování kvality národních internetových zdrojů
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Evropa pro občany Evropa pro občany Marcela Česáková Květen 2008.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
Řešení společnosti GTS Novera pro veřejnou správu Ing.Miloš Mastník, MBA Ředitel divize produktů a strategie GTS Novera.
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
15. prosince 2005Efektivní zdravotnictví v podmínkách Ústeckého kraje Regionální zdravotnický informační systém Martin Zeman.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Proces akreditace a certifikace systémů managementu a produktů.
Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS Integrovaná Telekomunikační Síť Nové Generace (ITS NGN) Ing. Tomáš Faško.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Projekt Centra společných služeb(CSS) realizovaný Svazem měst a obcí ČR Projekt Centra společných služeb č. CZ /0.0/0.0/15_019/ Operační.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Armáda a bezpečnost, nová role zbrojního průmyslu
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Telekomunikační a informační infrastruktura
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Centrální místo služeb 2.0
Transkript prezentace:

GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.

GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných služeb již od roku 1991  GTS vlastní rozsáhlou telekomunikační infrastrukturu s vysokokapacitní páteřní konektivitou  GTS je držitelem certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a splňuje nejpřísnější mezinárodní standardy řízení kvality  GTS má zkušenosti - našimi zákazníky jsou nejen zástupci středních a velkých společností, ale také sektor státní správy a samosprávy dále vysoké školy a nemocnice ve všech regionech České republiky

GTS a IZIP  GTS jako jeden z největších telekomunikačních operátorů se zajímá o věci veřejné - proto chce spolupracovat i na internetizaci zdravotnictví a systém zdravotních knížek na internetu považuje za užitečný  GTS chce přispět k větší a bezpečné informovanosti všech subjektů - tedy lékařů a pacientů  GTS pomůže zrychlit a zefektivnit přenos informací a tím ušetřit peníze všem zúčastněným – pacientům, lékařům, nemocnicím i státu

GTS služby  Lékař, který si objedná službu GTS ADSL má možnost využít i levného volání od společnosti GTS. Veškeré hovory se tak zlevní o 40%.  Společnost GTS CZECH, a.s. poskytuje odborné školení partnerům společnosti MD Access, aby tak zajistila co nejefektivnější instalaci ADSL připojení u každého lékaře.  V případě jakéhokoli dotazu GTS poskytne bezplatný servis na lince a zajišťuje tak nepřetržité používání služby.

GTS CZECH, a.s.