Ročníková práce Školní rok 2012/2013

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTERNET A WORL WIDE WEB JAKO SOUČÁST INFORMAČNÍHO SYSTÉMU ZÁKLADNÍ ŠKOLY Petr Vitásek, 2004 Diplomová práce.
Advertisements

Technologie pro publikování na webu 1
Tvorba webových stránek
Microsoft Silverlight
Interim project - SSME Research varianta
Layout stránky Rozvržení stránky (layout stránky) se provádí z těchto důvodů: Určení polohy záhlaví, menu, textů, obrázků... Zachování polohy při změně.
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
Autor: David Provazník Téma: Školní stránky Třída: I2 Prezentace k internetovým stránkám.
Informační systém pro správu dokumentů a fotografií
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.13/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Formální stránka práce
Úvod. školní: příprava na předmět Databázové systémy praktický: webové aplikace databázové systémy základy vývoje webových aplikací od návrhu databáze.
Tvorba štítků Jana Habrovanská, 4Y2.
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba grafu Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Grafické objekty v prezentaci Jana Vosáhlová VY_32_INOVACE_7C17.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
X36SSP Dokumentace a prezentace Ing. Martin Molhanec, CSc. ČVUT – FEL, K13113.
Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor: Informatika Téma: Excel - tabulka a graf 2 Klíčová slova: Tabulka, součet, buňka,
XHTML – odkazy Mgr. Lenka Švancarová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Švancarová. Dostupné z Metodického portálu.
Tereza Konečná /0 Obálka 2/1 Obálka Titulní list/patitul 2/2.
Moderní učitel.
Vypracoval Lukáš Pokorný, I2 2012/2013. Krátké představení : Narozena 8. Února 1974 Pracuje jako učitelka Anglického jazyka Studovala na Ostrovském gymnáziu.
Test z počítačů Vytvořila:Liliana Drukerová Dne:14.června Třída:5.C.
Webová prezentace základní školy
VY_32_INOVACE_4.3.IVT1.05/Ku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Pavla Kubínková CZ.1.07/1.5.00/ CSS.
Petr Kolář, VTI. Vytvořit dynamickou webovou prezentaci základní kynologické organizace Písek s administrátorským rozhraním. PHP, XHTML, MySQL, CSS, Javascript,
Vytvoření hypertextového odkazu
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
VY_32_INOVACE_4.3.IVT1.06/Ku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Pavla Kubínková CZ.1.07/1.5.00/ CSS pozicování.
Tvorba www stránek CSS (Úvod do kaskádových stylů (Úvod do kaskádových stylů) Ing. Miroslav Vachůn, Ph.D.
EXCEL ÚPRAVY GRAFU, KARTA FORMÁT. MINIGRAFY ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
RNDr. Jana Matesová Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Semestrální projekt Správa webových konferencí Mendelova univerzita Aplikace vývojových technik Jakub Matoušek Květen 2012.
Kurz Adobe Dreamweaver CS6 v LMS Moodle
POČÍTÁME S JINDROU PETÁKOVOU 8
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_235.
WEBOVÝ PORTÁL O POČÍTAČOVÝCH HRÁCH ROMAN POSPĚCH.
T EXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA )
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Návrh a tvorba WWW Cvičení 1 HTML 5. Pracovní prostředí Vývojové prostředí NetBeans ( Webový server Apache (
Webová aplikace pro koordinaci výrobních procesů Kryštof Német , Brno Autor: Kryštof Német Vedoucí práce: RNDr. Zuzana Priščáková, PhD.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Hotel Tatra, Velké Karlovice Portlety, navigace a personalizace UIS Milan Šorm.
Ročníková Práce Webové stránky města Nová RoleWebové stránky města Nová Role.
Webdesign prakticky Jak probíhá tvorba webu pro střední a velké společnosti?
Responsivní design ANALÝZA A PROJEKTOVÁNÍ SYSTÉMŮ Roman Danel VŠB–TU Ostrava Hornicko-geologická fakulta Institut ekonomiky a systémů řízení.
Ročníková práce Webové aplikace
Intents – Interní Intent demo
Webová prezentace kavárny
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
Webová prezentace zájmového sdružení
PowerPoint.
Vytvoření 3D modelu hračky – Game Boy v programu Cinema 4D
Vytvoření 3D modelu hračky – Game Boy v programu Cinema 4D
Propagace nové hry Epic Game
Tvorba webových stránek
Zpracování a využití informací
Počítačová grafika.
Tvorba webových stránek
Microsoft office - Seznámení Více výukových souborů najdete na stránce: emagister.proweb.cz
Transkript prezentace:

Ročníková práce Školní rok 2012/2013 Vytvořil:Jiří Kostroun I2 Ročníková práce Školní rok 2012/2013

Téma:IT obor Obor IT (předměty a jejich náplň, profil studenta IT, možnosti po maturitě, atp.) Vytvořit si webovou prezentaci - v jazyce XHTML s využitím CSS - navrhnout dva různé stylopisy (dvě grafické varianty) - součástí práce je dokumentace (cca 10stran)

První návrh Použití: Layout tabulka Problémy: Tlačítka,Velikost tabulky,obrázky.

Druhý návrh Použití: Layout tabulka Problémy: Tlačítka, rozložení obrázků a grafický design.

Závěr Ročníkovou práci jsem dělal průběžně, proto jsi myslím, že dopadla celkem dobře. Při vytváření web. stránky jsem se naučil nové věci, ale také jsem si některé věci oživil. Práce jsem dokončil a jsem s ní celkem spokojen.