Nové funkcionality systému Ing. Michal Pajr IZIP 2005.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečný digitální podpis v praxi
Advertisements

Zajištění bezpečnosti stránek při e-bankingu
Systém zdravotních knížek na internetu IZIP
Enterprise řešení pro elektronický podpis VerisignIT
Podívejme se nejen na mobilní bezpečnost v širším kontextu Michal Rada Iniciativa Informatiky pro Občany.
Elektronický podpis.
Elektronizace agend nejen ve státní správě
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
Požadované vybavení pro připojení a komunikaci s IS OTE (CDS)
Global network of innovation e-government – Užití IT v sociálním pojištění E-government Užití informačních technologií v sociálním pojištění.
Mobilní elektronická podpora ZZSHMP.
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
„Kvalitnější zdravotní péče pro českou olympijskou reprezentaci“
Zabezpečení emergentních přístupů do systému IZIP
Elektronický podpis  Zákon č. 227/2000 Sb. o elektronickém podpisu  ve vyjmenovaných případech staví elektronický dokument opatřený bezpečnostními.
Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém.
Předávání informací ve zdravotnictví
Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP
Kvalifikovaná certifikační autorita České pošty, s.p. PostSignum QCA
15 let vývoje E-Governmentu v legislativě ČR Mgr. Tomáš Lechner Vysoká škola ekonomická v Praze Národohospodářská fakulta Katedra práva.
Komerční využití systému ISDS
ISSS 2003, Hradec Králové1 Elektronická podatelna Mgr. Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Elektronická Zdravotní Knížka: využití v medicínské praxi Praha, , Michal Dvořák, Tomáš Staněk.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
Roman Valeš Tomáš Kozák Roman Valeš Tomáš Kozák PEF Mendelu – Informační systémy a technologie – ZS 2012.
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
Elektronický podpis v daňové správě
eHealth vs eGovernment : souboj bez vítěze
Novela zákona o elektronickém podpisu Předmět úpravy novely zákona Obsah prezentace  Dosažení kompatibility se Směrnicí 1999/93/ES:  uznávání.
Příprava zákona o elektronických komunikacích Jaromír Šiška, CSc. náměstek ministra - ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb Konference.
2005 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. 1 Inteligentní PDF formuláře Vladimír Střálka Territory Account Manager Adobe Řešení pro.
E-podpis ve veřejné správě ISSS Blízká budoucnost e-podpisu ve veřejné správě  Správní řád – správní orgány:  Přijímají podání s elektronickým.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
1 Elektronický podpis v ČR Bezpečnost IS/IT Jaroslav Malý.
STÁTNÍ INFORMAČNÍ POLITIKA E-Government a elektronický podpis Ing. Karel Březina ministr a předseda Rady vlády pro státní informační politiku.
Elektronická podatelna KrÚ Vysočina Schéma el. podatelny El. podatelna z pohledu občana El. podatelna z pohledu úřadu Integrace se SSL KrÚ Vysočina Problémy!!!
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Novelizace zákona o elektronickém podpisu – vliv na praxi Ing. Petr.
Technické řešení PostSignum QCA
Elektronické podatelny právo a praxe ISSS Hradec Králové Jan Hobza
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Elektronická podatelna a problémy s ní spojené Ing. Petr Budiš.
 KOMIX s.r.o. Použití webových služeb v komunikaci s centrálními registry státní správy příspěvek do sborníku konference ISSS/LORIS/V4DIS.
Profesní čipové karty Mgr. Lada Hrůzová Vedoucí projektu Konference ISSS, 24. – 25. březen 2003, KC Aldis Hradec Králové.
Biometrie v bankovnictví
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
ELEKTRONICKÝ PODPIS Jiří Suchomel tel.: Přihlášení na:Tester kraj Heslo:ecibudrap.
Komplexní využití ICT ve zdravotnictví Jiří Venclík Projektový a bezpečnostní manažer IZIP, s.r.o. Elektronická Zdravotní Knížka pro státní správu.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Procesní řízení v českých zdravotnických zařízeních Klára Antlová, Michal Tvrzník.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
 Legislativa  Infrastruktura veřejné správy  Projekty  Finance  Informace.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
Informační bezpečnost VY_32_INOVACE _BEZP_17.  obdoba klasického podpisu, jež má zaručit jednoznačnou identifikaci osoby v prostředí digitálního světa.
Operační programy Výzkum, vývoj a vzdělávání a Zaměstnanost HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Komplexní využití ICT ve zdravotnictví Ing. Jan Michálek Obchodní ředitel IZIP, spol. s r.o. Jiří Venclík Projektový a bezpečnostní manažer IZIP, s.r.o.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
Elektronické bankovnictví
Ing. Martin Kořínek eGoncentrum ORP Nový Bydžov
Aplikace zákonů č. 101/2000 Sb. č. 227/2000 Sb.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 4.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Elektronický (digitální) podpis
Spolupráce s okolními systémy
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Transkript prezentace:

Nové funkcionality systému Ing. Michal Pajr IZIP 2005

Obecný trend  Sledování požadavků pacientů i lékařů  Úpravy systému dle požadavků  Snaha o co nejefektivnější a nejpohodlnější práci se systémem  Posilování bezpečnosti systému

Nové funkcionality Tisková podoba zdravotních knížek  Archivace, čitelnost Větší pravomoci uživatele - pacienta  Provádění změn údajů a přístupových práv Zasílání vyžádaných SMS zpráv  Systém připraven informovat klienty o stavu ZK  Mobilní klíč – budoucí posílení bezpečnosti

Elektronický certifikát  Nejvyšší možná úroveň zabezpečení  Přístupový / podpisový  Elektronické bankovnictví, podatelny  Nosičem el. certifikátu může být čipová karta, USB Token či jiné datové médium  Vydáván certifikační autoritou

Tři kroky k využití elektronických certifikátů Krok 1 – posílení bezpečnosti přístupu k zdravotním informacím pomocí přístupového certifikátu Krok 2 – zvýšení věrohodnosti informací podepsáním zprávy lékařem Krok 3 – elektronická registrace – podepsání přihlášky el. podpisem

Systém IZIP v záchranné službě  ZZSKHK – ověřeno technické řešení  Projekt ve spolupráci s jihlavskou společností Profia s.r.o.  Systém bude nadále vyvíjen dle potřeb záchranářů (automatizace procesu)  Nasazení do dalších záchranných služeb