Seriál sportovních akcí pro firemní týmy 2013 www.byrokratcup.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
…..přijďte si s námi zahrát
Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Beckiland Firemní párty.
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Skupinové kurzy snižování nadváhy
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Golf & Country Club Piešťany
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
specialista na firemní květinový servis
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
DĚKUJEME NAŠIM PARTNERŮM ZÁKLADNÍ INFORMACE Noviny BRNOstudent CÍLOVÁ SKUPINAMLADÍ LIDÉ A STUDENTI NÁKLAD ks výtisků PERIODICITAměsíčník LOKALITAměsto.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
aneb plážová házená v Mostě.
NZDM KLÍDEK PROSTOR PRO, o. s. Tým sociálních pracovnic
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Hry třetího tisíciletí
ELTODO CUP První jarní homerun
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Eagles Partners KORYNA TOUR Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Sdružení mediálních a reklamních firem by Vám rádo.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené.
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
Zvyšování manažerských kompetencí středního managementu a zaměstnanců firem Zlínského kraje TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Nabídka reklamních ploch
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
JUNIORSKÝ MARATON 2019.
Transkript prezentace:

seriál sportovních akcí pro firemní týmy

Co je Byrokrat cup Seriál sportovních turnajů pro firemní týmy  šestnáct turnajů ve dvanácti sportech, kterých se účastní firmy a jejich zaměstnanci Konkurenční souboj na hřišti  možnost porazit konkurenci přímo na hřišti. Užijte si ten pocit, Byrokrat cup vám ho nabízí. Máte na to šestnáct pokusů. Dlouhodobá sportovní aktivita  můžete se zúčastnit libovolného počtu turnajů. Čím více jich vaše firma odehraje, tím více bodů do celkového pořadí získá. Partnerství a prezentace firmy  staňte se partnerem některého z turnajů, zviditelněte za výhodné podmínky vaši firmu a sportujte s námi.

5 důvodů proč hrát Byrokrat Cup Skvělá parta je základ úspěchu  kde jinde stmelit vaše zaměstnance? Při sportu táhnete všichni za jeden provaz, to se přenese i do sehranosti pracovního kolektivu. Zahoďte pracovní stres  vyměňte alespoň jednou za čas pracovní prostředí za hřiště. Vždyť jako děti jsme si chtěli pořád jen hrát, pojďme se společně na malý okamžik do svého dětství vrátit a nechme starosti v kanceláři. Myslete kreativně  sport je ideální pomůcka, jak zvýšit kreativitu vašich zaměstnanců. Právě při něm musí neustále přemýšlet nad nejrychlejším a nejúčinnějším řešení. Taková zkušenost se hodí. Pohyb je zdraví a zdraví je základ  držte své zaměstnance v pohybu, zdravá vitalita se vám vrátí jejich spokojeností. Poznejte své kolegy i konkurenci  není nad přátelské vztahy. Při turnajích panuje kamarádská atmosféra a to nejen v jednotlivých týmech, ale mezi všemi zúčastněnými. Staňte se její součástí.

BYROKRAT CUP TOUR 2013 Sportovní akcetermín (2013)cena (vč. DPH ) lokalita Bowling 2. března 3 000,-Praha Salová kopaná 9. března 4 500,-Praha Florbal 23. března 4 500,-Praha Badminton 6. dubna 2 000,- Praha Volejbal 13. dubna 4 500,- Praha Tenis 25. května 3 000,- Praha Golf 8. června 4 500,- Poděbrady Plážový volejbal 27. července 1 000,- / 1 500,- Praha Malá kopaná 10. srpna 4 500,- Praha Golf 28. září 4 500,- Mstětice Stolní tenis 5. října 1 500,- Praha Florbal 12. října 4 500,- Praha Sálová kopaná19. října4 500,- Praha Volejbal 2. listopadu4 500,-Praha Squash16. listopadu2 000,-Praha Bowling23. listopadu3 000,-Praha Vyhodnocení tour 28. listopadu (čtv) Pizzeria KMOTRA, Praha Startovné zahrnuje: start v turnaji, poukázky na jídlo a pití během turnaje, míč (u fotbalových a volejbalových turnajů), cenu pro všechny účastníky, logo vaší firmy v propozicích (1 vstup = 1 tým na 1 akci - je možné využít i více vstupů na stejnou akci, tedy přihlásit více týmů na jednu akci nezávisle na výši startovného)

STAŇTE SE NAŠÍM PARTNEREM Prezentace na internetu  umístění loga na oficiálním webu turnaje, který denně sledují desítky firem  umístění prokliknutelného a graficky vypracovaného banneru na webu turnaje Možnost přímého oslovení účastníků Byrokrat cupu  prezentace v newsletteru, který pravidelně dostávají desítky firem a stovky účastníků turnaje (cca ových adres) Prezentace na jednotlivých turnajích  umístění reklamních panelů na turnajích pořádaných v rámci Byrokrat cupu  prostor pro vlastní soutěže či reklamní akce Možnost vypracování balíčku vstupů na míru - dle požadavků klienta  za balíček zaručující vstup na všechny akce zaplatíte ,-Kč (včetně DPH)  za balíček v hodnotě startovného ,- zaplatíte ,- (včetně DPH)  za balíček v hodnotě startovného ,- zaplatíte ,- (včetně DPH) Rádi se s Vámi setkáme a domluvíme konkrétní detaily naší spolupráce.

pravidelný zpravodaj Byrokrat Cupu

BYROKRAT CUP V MÉDIÍCH (výběr) Pražský deník a MF DNES

KONTAKTY hlavní organizátor Saša Mráz: mobil: projektový manažer Tomáš Němec: mobil: projektový manažer Eva Fryšarová: mobil: