KDO JSME.. CO JE T CARE Spolehlivost, péče Mladá společnost, která přináší změnu Šetříme Váš čas a peníze Dlouhodobé zkušenosti v prodeji Stabilní obchodní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…SERVICES…SERVICES…SERVICES... HAMILTON HAMILTON Řešení mobilního přístupu k podnikovým datům.
Advertisements

Černoch Michal Školoudová Lenka
, , Nabídka investiční spolupráce.
Představení společnosti
Velké příležitosti pro malé (nezávislé) obchodníky Marta Nováková, U&Sluno a.s., červen 2002.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
NZDM KLÍDEK PROSTOR PRO, o. s. Tým sociálních pracovnic
Vaši OZ… …prodávají často ve slevách a ustupují z původní cenové nabídky klientovi? …mají málo nových klientů a u stávajících stagnují prodejně? …neumí.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Aplikace používané pro podporu Trade Marketingu a možnosti jejich použití s různými komerčně dostupnými CRM systémy. BLOK 2: 13/10/2014, Aquapark Čestlice.
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Informační systémy Tomáš Maděra.
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Cisco Confidential © 2010 Cisco and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Cisco Services Zbynek Pakandl / / comm
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Obchodní politika - Sponzoring Koncepce sponzoringu – přínosy pro klienta  Jeden z nástrojů marketingového mixu, který přináší efektivní investování.
Systémové pojetí hospodářské organizace
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Pohodlí nade vše Využívejte všech služeb při investování Ing. Martin Viktora ředitel úseku podpory prodeje Investiční společnost.
Aktivní a věcná komunikace je základem kvality každodenně poskytovaných služeb. V Sodexo ji rozdělujeme na několik stupňů, které umožní věnovat se různé.
Jazyková příprava Skupiny ČEZ
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
AMILO CAR A.S. Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Prodáváme a pronajímáme prémiové vozy Česko a Slovensko pro B2C / EU pro B2B Vize.
Plán a plnění strategie sociální firmy Ergones na roky
Osobní prodej & osobní přístup Mary Kay
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
A podpora prodeje.  Montážní společnosti  Velkoobchody  Především v České republice  Podpora  Akce pivo (2ks produktu = 1 pivo)  Množstevní slevy.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Obchodní politika - Sponzoring Koncepce sponzoringu – přínosy pro klienta  Jeden z nástrojů marketingového mixu, který přináší efektivní investování.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Řešení pro obchodní Centra Bezpečnostní a Informační služby B.G.S., s.r.o. TECHNOLOGY - PCO CENTRÁLNÍ PULT OCHRANY - PATROL CONTROL SYSTÉM - STRÁŽNÝ V.
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
KVALITNÍ OBCHODNÍK... není prodavač
Domov Sue Ryder, o.p.s. „Šance pro důstojné stáří“ Mgr. Michaela Hronová, Domov Sue Ryder, o.p.s. Michelská 1/7, Praha 4 Tel:
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
VSTUP NA TRH SOHO TISKÁREN - 1.segment
Katedra řízení podniku
Projekt Karmelka: Školní kiosek
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Webové portály LDS/MDS
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Prezentace obchodního plánu
Informační systémy podnikové systémy CRM
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
V. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

KDO JSME..

CO JE T CARE Spolehlivost, péče Mladá společnost, která přináší změnu Šetříme Váš čas a peníze Dlouhodobé zkušenosti v prodeji Stabilní obchodní tým

NAŠI PARTNEŘI

Sales Force One

Distribuční centra / Phoenix, Alliance atd. / Lékárny návštěv měsíčně Obchodní zástupce Reporting Pharm data Marketingové aktivity v globálním měřítku Kompletní servis

DISTRIBUČNÍ CENTRA

PHOENIX - Osm distribučních skladů v rámci ČR ALLIANCE HEALTHCARE - Šest distribučních skladů GEHE PHARMA - Tři distribuční sklady PHARMOS - Dvanáct distribučních skladů včetně Pražské lékárnické

DISTRIBUČNÍ CENTRA - ZAJIŠTĚNÍ

DISTRIBUČNÍ CENTRA - SERVIS Nastavení modemových objednávek pro OZ Aktuální přístup ke skladovým zásobám Školení telefonistek na jednotlivých distribučních centrech Zajištění aktivního a efektivního marketingu v rámci distributorů Pravidelná komunikace s nákupčími v jednotlivých distribučních centrech

LÉKÁRNY V ČESKÉ REPUBLICE

ČESKÁ REPUBLIKA A 2000 LÉKÁREN Rozdělení lékáren dle typu A, B, C, D Lékárny typu A, B minimálně jednou za čtyři týdny Lékárna typu C každých šest týdnů Lékárna typu D kontrolní návštěva pravidelně po dvou měsících

ČESKÁ REPUBLIKA A 2000 LÉKÁREN Měsíčně OZ navštíví lékáren Celkově navštívíme 1200 lékáren každý měsíc

OBCHODNÍ ZÁSTUPCE

ZÁZEMÍ NAŠEHO OBCHODNÍKA Firemní automobil Firemní notebook s aktuálním přístupem do systému Pharm Data Mobilní telefon s datovým přenosem Sales folder - prezentační desky

PROČ JE NÁŠ OBCHODNÍK ÚSPĚŠNÝ Pavidelná měsíční setkaní Produktové školení s důrazem na prodejní benefity Každé tři měsíce školení obchodních dovedností Maximální podpora v regionu - ASM

NÁPLŇ PRÁCE OBCHODNÍKA

CÍL KAŽDÉ NÁVŠTĚVY Obchodník navštíví lékáren Kompletní prezentace produktů s průběžným uzavíráním objednávky Vybavení lékárny POS materiály a relevantní umístění Kontrola visibility produktů Školení v místě prodeje - laborantky

REPORTING

REPORT - INFORMACE Z TERÉNU Každý týden přehled činnosti jednotlivých obchodníků Počet navštívených lékáren Počet úspěšných lékáren Celkový prodej v kusech Finanční objem objednávek

REPORT A MOŽNOSTI Prostor pro poznámky - Cílené dotazy Informace přímo z terénu Naturální rabaty - Reakce, vývoj Přesné sledování nastavených akcí v jednotlivých měsících Kvalitní výstupová data

EFEKTIVITA OBCHODNÍKA

JASNÝ PŘEHLED ČINNOSTI OBCHODNÍKA GPS v automobilech Jasný přehled pohybu obchodníka na denní bázi Možnost nahlédnutí do knihy jízd obchodníka a synchronizace s pharm daty Strukturovaný přehled zajištěných lokalit Kniha jízd - Měsíční přehled

PHARM DATA

CO JSOU PHARM DATA Přesná data, která jasně a srozumitelně definují pordej výrobků z distribučních center do lékárny Přehled prodeje od výrobku A - Z s jasným počtem odebraných kusů Možnost porovnání měsíčních prodejů Sledování prodejů dle regionů Přesné ajasné měřítko činnosti obchodníka

MARKETING

MAREKTING A LÉKÁRNY Přesně a cíleně zaměřený marketing u distributorů Důraz na efektivitu marketingových nástrojů u distributorů Zajištění seminářů a přednášek Možnost oslovení síťových lékáren Prezentace, prodej přímo v lékárně

CENA NABÍZENÉHO SERVISU

CO VŠE TENTO SERVIS OBSAHUJE

CO SluŽBA OBSAHUJE Pronájem pěti obchodníků Kompletní servis v rámci lékárny Týdenní reprtin každého obchodníka Procentuální podíl se počíta ze skutešné prodaného, takže z pharm dat Vyůčtování probíha osmý den následujícího měsíce

Co s námi získáte Pět obchodníků Pokrytí celé České republiky Jasná výstupová data Přehledy o činnosti v jednotlivých regionech Navýšní prodejů Konkrétní informace z terénu Příjemný kolektiv

Ale hlaVNĚ.. Volné večery a pohodové víkendy

CENA

CENA NAŠEHO SERVISU PackageTrialTestCooperation Period3 months6 months12 months Service levelLightMediumFull Content * vyžaduje extra kalkulaci dle konkrétních podmínek Návštěva lékárny, umístění letáků, příjem objednávek, prezentace produktu, umístění produktu, týdenní reporting. Light content + * produktové školení personálu lékárny Light content + * produktové školení personálu lékárny, web reporting, listing, merchandising, akce na lékárnách… Fixed payment tarif250 CZK200 CZK150 CZK Turnover percentage5-7%4-6%3-5% Number of products510 … 15