1)seznámit s výstupy učitelské porady 2)připomenout loňskou změnu týkající se kouření 3)zdůraznit změnu týkající se max. počtu absencí a jejich omlouvání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Naše mládež miluje přepych. Nemá správné chování. Neuznává autority a nemá úctu před stářím. Děti odmlouvají rodičům, srkají při jídle a tyranizují své.
MULTIKULTURA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH (posílení studentských znalostí, dovedností a kompetencí pro přímou práci s minoritami) „Bylo podpořeno Ministerstvem.
Přihláška na MU: služby pro váš komfort Pět vlastností moderní přihlášky …
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Třídní schůzka 25. září 2014.
Informační SCHŮZKA
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Studijní IS a e-learning Patrícia Eibenová
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
CO NÁS ČEKÁ OKOLO MATURIT V ROCE 2012 Maturita 2011 Změny pro rok 2012 Připomínky CZESHA Nový systém hodnocení písemných prací.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
4. INFOSCHŮZKA. CO NÁS ČEKÁ? TÉMA:  Zápočty a zkoušky  SHKV  Upřesňující zápis předmětů na LS.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
1 Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Každodenní chod školy S čím za kým. Struktura školy Vedení školy (ředitel, zástupci ředitele) Sekretářka (hospodářka) školy Vedoucí předmětových sekcí.
Informatika a výpočetní technika
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
BudíkBudík Budík je volně šiřitelný osobní organizér. Slouží pro osobní organizaci času, úkolů, kontaktů, poznámek a obecně údajů uživatele, které uchovává.
Mgr. Jana Kratochvílová, Ph.DŠkolský management P4P4 Vyhláška č. 48/ 2005 o základním vzdělávání a některých náležitostech plnění povinné školní docházky.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Třídní schůzka Třídy IX.B 2016/2017. Třídní učitelka: Mgr. Silvie Szymurdová mobil: Zastupující třídní.
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ ODBORNÁ UČILIŠTĚ PRO ŠKOLNÍ ROK
ON-LINE KOMUNIKACE S RODIČI A ŽÁKY. Přihlášení Přihlášení – jméno a login Přihlášení je na server školy, instalace certifikátu…
INFORMACE PRO STUDENTY 1. ročníku bakalářského studia v kombinované formě na Fakultě managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně v ak. roce 2008/2009.
Školní řád. Žáci mají právo na ochranu před fyzickým a psychickým násilím a nedbalým zacházením na svobodu ve výběru kamarádů na volný čas a přiměřený.
Dokumentace školy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 12. prosince 2013 Mgr. Karel Bárta.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr.Dorota Šáchová NÁZEV: VY_32_INOVACE_145_NÁŠ SVĚT_ŠKOLNÍ ŘÁD TEMA: Školní řád.
Jak na IS Informační systém Masarykovy univerzity is.muni.cz Julie Haladová IS-technička PrF 2013.
Školní řád 2016 – 2017 stručný výpisek. Povinnosti žáků bod 2 řádně docházet do školy a řádně se vzdělávat plnit pokyny pedagogických pracovníků nosit.
Přijímací řízení na SPgŠ 2017 pro školní rok 2017/2018.
Šachy do škol 2016/17.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r /18
UKONČOVÁNÍ STUDIA NA SŠ
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Pokyny ke zkoušce z biologie 2008/2009
Třídní schůzky T4
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Třídní schůzka 3.A
Celoživotní vzdělávání z pohledu UIS
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jana Drtinová Číslo
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
Školní rok [Vložte rok] Název školy Jméno učitele Třída
Vítejte milí žáci/studenti!
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Školní rok [Vložte rok] Název školy Jméno učitele Třída
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Zástupce ředitelky školy
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

1)seznámit s výstupy učitelské porady 2)připomenout loňskou změnu týkající se kouření 3)zdůraznit změnu týkající se max. počtu absencí a jejich omlouvání 4)projít školní řád 5)připomenout pravidla pořádku ve třídě a povinnosti služby 6)poučit o bezpečnosti ve škole a zapsat to do třídnice do poznámky 7)rozdat omluvné listy 8)2. kolo přihlašování se na volitelné předměty (celá škola) 9)aktualizace kontaktů na rodiče 10)podzimní ŠvP 11)připomenout organizaci odchodů na obědy 3 TŘÍDNICKÉ HODINY

Používání notebooku v hodině je dovoleno POUZE po osobní domluvě s profesorem, pokud ten to uzná za potřebné/vhodné; po hodině poslat zápis. Dole v počítačové učebně není dovoleno zamykat počítač – svůj účet. Při opakovaném porušení bude studentský účet zablokován! Ve třídě se nepřihlašují konkrétní studenti, jen uživatelé UČITEL nebo STUDENT (s heslem STUDENTKA). Kouřit se nesmí široko daleko – ne cestou do jídelny, ne před kolejemi, prostě nesmíte být viděni a dělat ostudu. Trestem nejen body po jednom, ale i důtky (viz bod školního řádu o špatné reprezentaci školy). INFO

Na začátku hodiny povinnost být ve třídě a ve své lavici – ne se ještě několik minut po příchodu učitele válet na gauči. Může být zapsán PP! PP po 15 min. už je zameškaná hodina (krom lékaře apod.) – rozhodne třídní. ABSENCE od 15 % v předmětu (v tělocviku 25 %) vede k rozdílové zkoušce, neurčí-li vyučující profesor jinak. Kdo není z tělocviku hodnocen dva trimestry po sobě, má automaticky F z přístupu. Omluvenky v omluvném listu, ale klidně i mailem nebo telefonem od RODIČŮ. Ne stylem „Pančelko jsem doma protože jsem nemocný. Pepa“ INFO

Studenti zdraví i ty profesory, kteří je neučí. Ne nutně stokrát denně Studenti mají svoji nástěnku, na učitelskou nesahají, neoblizují ji, ani jinak neničí. Přehled suplování je dokument, který se zakládá a kontroluje ho inspekce, proto neslouží jako omalovánky, kalendář či deníček … Na chodbách se neřve, když se jinde učí! (což je skoro vždy) Nový režim v čajovně. Bude se o ni starat Nasťa a spol.? ISIC – nový 260 Kč, prodloužení 150 Kč. Kdo chce co? INFO

Student má právo i povinnost vědět, co se ve školním řádu píše, aby ho pak mohl radostně dodržovat. ŠKOLNÍ ŘÁD

Kdo, kdy a CO (se udržuje). SLUŽBA A POŘÁDEK

Co je (ne)bezpečné? BEZPEČNOST VE ŠKOLE

rozvrhy přihlášky na semináře – 2. kolo (jestli někdo chce) omluvné listy aktualizace údajů – beze změn přesto odevzdat s podpisem rodičů! přihlášky na podzimní ŠvP ROZDAT …

Zatím stále na Korábu. Čeká se na chodbě, dokud není v jídelně profesor z PORGu. Neprovokujeme nervózní dohlížitelky ze ZŠ ani tamní žáky. Složenky jsou zbytečné, platíte-li inkasem! OBĚDY

… už jen matematika A DÁLE …