Mapa České republiky Univerzita Karlova / Charles University (Praha, Plzeň, Hradec Králové) www.cuni.cz Jazykové kurzy – 1 rok – placené (po nich vstup.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERASMUS INTENZIVNÍ PROGRAMY V INŽENÝRSKÝCH VĚDÁCH Intenzivní programy jako jeden z nástrojů internacionalizace VŠ Martina Hudečková Mezinárodní oddělení.
Advertisements

Uplatnění eLearningu na českých univerzitách - desetiletá historie
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Informace pro maturanty
Informace pro maturanty
Moderní studijní obory SPŠ
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Doktorské studium na AF
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Studijní program Stavební inženýrství
Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální
Autor: Boleslav Staněk H2IGE1.  Školský zákon č. 561/2004 sb. V platném znění, řeší vzdělání:  Předškolní  - základní  - střední  - vyšší odborné.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Kdo je to ZETKAŘ Proč jít na ZETKO Obor Inženýrství životního prostředí.
Střední odborná škola průmyslová
Hana Landová Univerzita Karlova v Praze, ÚISK Zdeňka Civínová
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Praha Uhříněves.
Ing. Iva Dudková  Fakulta chemické technologie  Fakulta technologie ochrany prostředí  Fakulta potravinářské a biochemické technologie.
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
„ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ“ 1 Spolupráce technických univerzit s podniky = významná podpora inovací Český národní komitét IMEKO Vladimír Haasz.
CEITEC BRNO | ČESKÁ REPUBLIKA středoevropský technologický institut /central european institute of technology – ceitec/ vzdělávání, výzkum.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
ČESKÉ CENTRUM PRO MOBILITU STŘEDISKO SPOLEČNÝCH ČINNOSTÍ AKADEMIE VĚD ČESKÉ REPUBLIKY v.v.i. Robert HrubýJindra Emmerová Kateřina Hošková.
Vysokoškolské knihovny a krajské knihovny – konkurence nebo spolupráce? Ivo Brožek.
Anotace: Česká republika: doprava Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vypíše do sešitu nejdůležitější.
Projekt NATURA: vědecké informační zdroje přírodních věd.
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
Univerzita Karlova, Praha Pedagogická fakulta Středisko vzdělávací politiky Myslíkova 7, Praha 1 Tel.:
Integrovaná prevence 26. dubna Osnova přednášky úvodní poznámky cíl integrovaného rozhodování principy základní pojmy právní úprava integrované.
Pedagogika Setkání kateder 10.
Brno University of Technology What should we do?.
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.

Doktorské studium na AF
Hodnototvorný řetězec a logistické procesy Kapitola 9: Technologické a logistické funkce článků procesních řetězců , Model článku řetězce – vstupy a.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
Možnosti seberealizace v odborných soutěžích Patrik Čermák.
Dodavatelsko- odběratelské vztahy při realizaci stavby
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
1. ÚVODNÍ INFORMACE K PŘEDMĚTU Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Životní prostředí a doprava Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Postavení osob na trhu práce dle nejvyššího dosaženého vzdělání 1. prosince 2014 Z0027 Geografická analýza trhu práce.
Den otevřených dveří – hod – hod. Přijímací řízení –
Stáž EMPA – Düberdorf, Švýcarsko EMPAthe Swiss Federal Laboratories for Materials Science and Technology, conduct cutting- edge materials and technology.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
Zemědělský odbor při České vysoké škole technické v Praze 1920Vysoká škola zemědělského a lesního inženýrství při ČVUT v Praze 1952Vysoká škola.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
BIBS - vysoká škola Název programu MBA Senior Executive Délka studia
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_11-16
Střední odborná škola veterinární
Západočeská univerzita v Plzni
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
26 let Inženýrství ochrany životního prostředí
Kam můžu vycestovat. Kam můžu vycestovat Země CEEPUS mobilit Slovenská republika Maďarsko Rakousko Slovinsko Polsko.
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Západočeská univerzita v Plzni
Zkušenosti s výukou geoinformatiky
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
SW ověření možností instalce
3D stereoskopická projekce na VOŠ Novovysočanská
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
SW ověření možností instalce
Transkript prezentace:

Mapa České republiky

Univerzita Karlova / Charles University (Praha, Plzeň, Hradec Králové) Jazykové kurzy – 1 rok – placené (po nich vstup na český obor = bezplatné studium nejen na této univerzitě) Podle oboru, o který máte zájem, kurzy buď v Praze či Poděbradech + Desítky oborů na několika fakultách – v Praze, Plzni nebo Hradci Králové (pro MNG např. Přírodovědecká, lékařská, farmaceutická…………)

Česká zemědělská univerzita / Czech University of Life Sciences (Praha) Např. obory v angličtině: Sustainable Use of Natural Recources Sustainable Agriculture and Food Security Land and Water Management Česká lesnická akademie v Trutnově / Czech Forestry Academy in Trutnov (Trutnov) Např. obory v češtině: Udržitelné využ.přírod.zdrojů Ekologické zemědělství Živočišná produkce Např. nabízející obory: Ekologie a životní prostředí Lesní mechanizátor Mechanizace a služby Lesnictví – střední/vyšší

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Institute of Chemical Technology Prague (Praha) Např. obory v angličtině: Chemistry, Engineering and Technology Food and Biochemical Technology Univerzita Pardubice / University of Pardubice (Pardubice) Např. nabízející obory: Dopravní Infrastruktura Chemické inženýrství Chemie a technologie anorganických materiálů Např. obory v češtině: Syntéza a výroba léčiv Chemie a technologie ochrany životního prostředí

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých budějovicích / The Institute of Technology And Business (České Budějovice) České vysoké učení technické v Praze / Czech Technical University in Prague (Praha) Např. nabízející obory: Technologie dopravy a přepravy Logistické technologie Stavební management Konstrukce staveb Např. nabízející obory: Stavební inženýrství Architektura a stavitelství Elektrotechnika a informatika Softwarové technologie a management

Mendelova Univerzita Brno / Mendel University in Brno (Brno) Vysoké učení technické v Brně / Brno University of Technology (Brno) Veterinární a farmaceutická univerzita Brno /University of Veterinary and Farmaceutical Sciences Brno (Brno) Masarykova Univerzita / Masaryk University (Brno)

Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava / VSB – Technical University of Ostrava (Ostrava) Např. obory v angličtině: Geological Engineering Mining Geodesy, Cartography and Geoinformatics Mechanical Engineering Např. obory v češtině: Architektura a stavitelství Automatické řízení a inženýrská informatika Důlní měřictví a geodezie Geologické inženýrství Chemie a technologie ochrany prostředí Tepelná technika a paliva v průmyslu

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně / Tomas Bata University in Zlín (Zlín) Např. obory v angličtině: Polymer Engineering Food Technology Chemistry and Materials Technology Integrated Systems in Buildings Např. obory v češtině: Animovaná tvorba Chemie a technologie materiálů Multimedia a design Průmyslové inženýrství

Velvyslanectví České republiky v Mongolsku Informace a odkazy na stránky škol Informace o podávání přihlášek na stipendia (4+1) – cca červenec Informace o náležitostech pro vydání víz za účelem studia Úřední hodiny vízového oddělení + telefony a pro případné konzultace nebo sjednání schůzky