Pro další vtip stačí vždy jen kliknout….

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
Kdyby ses zeptal/a....
Kolja 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol? RL8 nová slova.

Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Černý humor.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.
Nezaměstnaný…. Bihal.
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Co je štěstí ….
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
MOUDRA.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Čtěte pomalu a tiše!  .
Co je štěští…..
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Člověk se nědy zeptá proč...???
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
… to je někdy víc než láska…
Trochu legrace neuškodí :-)
Mám dost 3.tisíciletí, protože:. 1) Se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnou troubu…
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Sluneční hodiny Zajímavost
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Malá srandička pro “3. věk” …, *** když se blížime k šedesátce anebo jsme se přes ni již přehoupli!
Marie Terezie Vláda
Dopis od Boha.
Hádanky Otázka…. Odpověď…..
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Židovské Velikonoce neboli Pesach
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
KAMARÁD NewFoton.
Co je to štěstí…..
Jezevčí vrch 2.díl.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Dárky V tomto ročním období je populární dávání vánočních dárků. Dárky jsou většinou zabalené v červené, zelené barvě nebo ve slavnostním balicím papíru.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Rozhovor s NÍM.
Nezaměstnaný…. Bihal.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Rozhovor s NÍM.
Otázky pro průběžnou práci
Rozhovor s NÍM.
Alkoholické.
20 vtipů Stačí jen kliknout.
Trochu legrace neuškodí :-)
Co je štěští…..
Vtipy na téma SKLERÓZA
Kdyby ses zeptal/a....
Když se blížime k šedesátce jsme se přes ni již přehoupli!
Transkript prezentace:

Pro další vtip stačí vždy jen kliknout…. Třicátá třetí sada 20 –ti vtipů Pro pamětníky trocha humoru z bývalého Sovětského svazu: Pro další vtip stačí vždy jen kliknout…. J@

Otázka do Rádia Jerevan: Pro pamětníky trocha humoru z bývalého Sovětského svazu: Otázka do Rádia Jerevan: Je možné souložit v době oslav státního svátku VŘSR ? Odpověď: Ano. Ale výlučně s vlastní manželkou, aby radost ze soulože nepřevýšila radost ze státního svátku.

Časový signál rádia Jerevan: Pip, pip, pip, pííp - je právě 7 hodin a soudruh Brežněv vykonal malou potřebu. O hodinu později: Pip, pip, pip, pííp - je právě 8 hodin a soudruh Brežněv vykonal velkou potřebu. Za další hodinu: Pip, pip, pip, pííp - je právě 9 hodin a soudruh Brežněv se právě probudil !

Otázka do Rádia Jerevan: Je pravda, že sovětské hodinky chodí jako švýcarské? Odpověď: Ano, a dokonce ještě mnohem rychleji.

Otázka do Rádia Jerevan: Co bylo dřív – slepice, nebo vejce ? Odpověď: Nu, … dřív bylo všechno...

  Časový signál Rádia Jerevan: Píp, píp, píp, píp, píííp! Je přesně 12 hodin. Upozornění pro příslušníky milice: Neznepokojujte se zmizením malé ručičky - je schovaná za velkou.

Časový signál Rádia Jerevan: Pip, pip, pip, píííp! Je přesně 11 hodin. Pro toho kdo neslyšel opakujeme: Píp, píp, píp, píííp! Je přesně 11 hodin. .

Časový signál Rádia Jerevan: Píp, píp, píp, píííp! Je přesně jedenáct hodin, maximálně jedenáct dvacet.

Otázka do Rádia Jerevan: Slyšela jsem, že v Černobylu zařvali jen dva občané. Odpověď: Ano. Je to pravda. Jeden zařval: „Vypni to!“ a druhý „Nejde to!“

Otázka do Rádia Jerevan: Může si průměrný sovětský občan koupit Volhu ? Odpověď: Ano může. Ale na co by mu bylo také obrovské množství vody?!

Otázka do Rádia Jerevan: Můj známý z USA mi psal, že má tak velký pozemek, že když ráno automobilem vyjede, že ho do večera celý neobjede. Je něco takového možné i u nás? Odpověď rádia Jerevan: Samozřejmě že je to možné, i my máme takové auta.

Otázka do Rádia Jerevan: V Moskvě prý bylo možné vidět maso. Dočkáme se ho i my v Kyjevě? Odpověď: Ano, výstava je putovní.

Otázka do Rádia Jerevan: V německém rozhlase hlásili, že jsou v sovětském svazu až 40-ti stupňové mrazy. Je to pravda? Odpověď rádia Jerevan: Určitě není. Je to kapitalistická propaganda. Sami jsme to měřili a bylo nejvýše 14 stupňů pod nulou… jedině jestli tu teplotu neměřili venku.

Otázka do Rádia Jerevan: Je možné souložit v běhu ? Odpověď: Ne, protože žena se zdviženou sukní běží rychleji než muž se spuštěnými kalhotami

Otázka do Rádia Jerevan: Budou v komunismu peníze? Odpověď: U někoho ano, u někoho ne.

Co je to prožít největší štěstí? Manžel říká ženě: "Dnes jsem tě zahlédl na obědě s cizím mužem. Chci vysvětlení a chci slyšet pravdu!" "Tak si to ujasni, co chceš. Vysvětlení, nebo pravdu?" Co je to prožít největší štěstí? Když někdo v noci ve 4 hod zabouchá na dveře a zeptá se: „Bydlí tu Ivan Ivánovič?“ A vy můžete říct: „NE, ten bydlí o patro výš…!“

Vlak s vládní komisí projíždí na inspekci dalekou Sibiří Vlak s vládní komisí projíždí na inspekci dalekou Sibiří. Na každém nádraží je vítají vyrovnané davy lidí. Nejvyšší stranický tajemník se vždy vykloní z okna vlaku a pronese: „Zdar soudruzi námořníci.“ Jeden člen jeho ochranky říká kolegovi: „Neměl by mu už konečně někdo říct, že námořníci jsou pruhovaní vodorovně a tihle jsou pruhovaní svisle ?!“

Vlak na transsibiřské magistrále zastavil na stanici a stojí a stojí Vlak na transsibiřské magistrále zastavil na stanici a stojí a stojí. Netrpělivý cestující se ptá proč nejedou. Strojvedoucí mu odpoví: „…izměňájem mašinu !“ Po dalších 3 hodinách stání se cestující opět ptá: „Pačemu nejédem. Vy ješčo neizměnily?“ a strojvedoucí odpoví: „ ééé… my uže izměnily... za vodku !!!“

V Moskvě přijde do řeznictví občan a ptá se: „Mohli byste mi nakrájet ¼ kg šunky?“ Řezník na to: „Samozřejmě že mohli…. Přineste, nakrájíme ….!!!“

Baví se dva odsouzení na Sibiři: „Za co jsi dostal to vyhnanství?“ „Za rozkrádání státního majetku ve velkém. A za co ty?“ „Za lenost.“ „ …???“ „Víš, to bylo tak… setkal jsem se po létech s Ivanem Ivanovičem, nu což. Vóódky jsme popili, vládu pohaněli a já tak ráno ležím a přemýšlím – mám ho jít udat, …nemám ho jít udat… a Ivan Ivanovič nelenil !!!“

Pracovnice z továrny na šicí stroje odchází do důchodu Pracovnice z továrny na šicí stroje odchází do důchodu. Její vedoucí se jí ptá co by chtěla od fabriky jako dárek. Ona odpoví: „Šicí stroj.“ Vedoucí na ni: „Naděždo Ivanovno neříkejte, že jste si z továrny za ty roky nenanosila domů nějaké součástky…!“ „Ale ano, to přiznávám, ale vždy když jsem je doma sestavila, tak z toho byl buď samopal, nebo kulomet… !!!“

Moudrost na konec… Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu. Takže pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete na nich nic zvláštního, pak ten blbec jste vy.

A pokračování zase příště… J@