Sídlo ve Vancouveru v Kanad ě Evropská centrála v Holandsku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hra riskuj pro opakování znalostí.
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji.
PŘEDSTAVUJEME: SISEL KAFFÉ
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Slovní úlohy – směsi 4..
Solární systémy pro aktivní topení
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Hra milionář Procvičujeme si jednotky hmotnosti
Vítejte Prosinec Finanční krize ! Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat.
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů Obchodní oddělení Francouzského velvyslanectví v Praze Dagmar Studeníková, vedoucí odboru spotřebního.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Objem a struktura trhu. Průmyslový řetězec Skládá se ze všech sektorů průmyslu, které jsou zapojeny do realizace výrobku Proces od získávání surovin přes.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_398_3TR_M Autor: Mgr. Jana Siederová.
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
DATA MINING Irma Macháčová PROČ DATA MINING?
Ganoderma Lucidum zvaná REISHI A Cordyceps
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
% % PROCENTA PŘEHLED UČIVA Milan Hanuš DOC PDF
Earth Power Vás zdraví !.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Vítejte na prezentaci. Společnost Start – Listopad 2005 Bez úvěrů a velmi dobře financována Sídlo – Orlando (Florida) USA Vlastní BudovyBudovy ServeryServery.
Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Kdo chce být milionářem ?
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Jak budovat obchod rychlou cestou.
Produkce mléka komplexní užitková vlastnost samic savců
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Násobení a dělení čísel (10,100, 1000)
v programu MS PowerPoint
Hmotnostní zlomek převáděný na %
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_61.
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Srovnání reklamy na internetových portálech Aneta Cihlářová
PaedDr.Pavla Kelnarová ZŠ Valašská Bystřice
Co je to biom?.
Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.
Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..
Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Penzion u máchova Jezera
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Výukový modul projektu: Nové formy výuky ve školách kraje Vysočina Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
* Procenta kolem nás Matematika – 7. ročník *
plic plic rtu rtu úst úst jazyka jazyka jícnu jícnu polovina z rakovin močového měchýře polovina z rakovin močového měchýře.
MARKETINGOVÝ PLÁN Školící verze.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
OBSAH Minulost – jak se rozvíjel obchod a budovaly prodejní kanály
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Restaurace Jídlo.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
Potravinářské zbožíznalství
SISEL KAFFÉ 1 S I S E L K A F F É.
Transkript prezentace:

Sídlo ve Vancouveru v Kanad ě

Evropská centrála v Holandsku

Organo Gold je na vrcholu světového seznamu 500 MLM firem

Každý měsíc nový rekordní obrat Více jak 1000 lidí, kteří vydělávají nad U$1000 týdně

Organo Gold je globální rodina, která roste a to je Váš každodenní úspěch. Věříme, že znalost Ganodermy má být v rukou lidí na celém světě. Jedná sa o rodinu, která se stará o Vás.

Bernie Chua - zakladatel Přiblížil bohatství své země lidem na Zemi Přinesl koncept Wellness- Kávy do USA V současnosti má jeho organizace v Asii více než členů Pan Chua vytvořil tajný recept "Wellness-kávy"

Zdraví Domácí obchod Kontrola váhy Internet Káva = průmysl za U$90 miliard Patříme k 5 nejúspěšnějším společnostem na světě

9 Proto jsme se rozhodli pro nejednodušší výrobek: - Kávu -

Káva je hned po vodě druhým nejběžnějším nápojem na světě. Jen v Evropě pije kávu 400 miliónů lidí Ve světě: 1,2 miliard šálků kávy denně Proč káva ??? Organo Gold nám přináší něco nového

Ganoderma/Reishi K áva = Organo Gold

Ganoderma Lucidum Název Reishi a Ganoderma lucidum znamená "božská houba nesmrtelnosti“ Rostlina se v Číně a Japonsku díky svým mimořádným léčivým účinkům používá více než 4000 let Více informací najdete na stránkách: (hledejte: Ganoderma alebo Reishi) Mezinárodní certifikáty: HACCP (Hygienepaket der EU), GMP, ISO9001:2000,Halal,Kosher

Farmakologické účinky Ganodermy: antialergický snižuje negativní účinek kofeinu a uvolňuje svaly antioxidant – eliminuje volné radikály chrání proti ionizujícímu záření– před, i po záření snižuje hladinu cholesterolu antivirový účinek podporuje metabolismus zabraňuje tvorbě bronchitídy zlepšuje hemodynamiku (tok krve) v koronálních žilách Antitusívní (zmírňuje kašel) – uvolňuje hleny chrání játra proti jedům antibakteriální účinky antihypertenzní účinky – snižuje krevní tlak

Produkty Černá káva Organo Gold Černá káva zaručeně probudí Vaše smysly její tmavá jemná chuť a vůně obsahující 100%-ní Ganodermu přivede milovníky kávy na zdravou alternativu s černou kávou Organo Gold budete mít radost z chutné čerstvě uvařené kávy

Mocha káva naše aromatická káva zkombinovaná s nejlepším kakaem přináší "dezert v poháru". Organo Gold Mocha káva kombinuje bohatou sladkou chuť kávy s Ganodermou pro perfektní posilňujúcí nápoj pro večery

Latte káva oblíbená Organo Gold Latte káva je směsí vysokokvalitní a aromatické zrnkové kávy Arabica s extraktem z Ganodermy Ideální ke snídani nebo jako relaxační nápoj jemná, sladká a smetanová chuť kombinovaná s posilňující Ganodermou dělá z kávy ideálního start pro každé ráno

Horká čokoláda Unikátní směs s lahodnou čokoládovou chutí a 100% extraktem z Ganodermy zahřeje Vaše tělo a zároveň podpoří Váš imunitní systém v zimě a chladných dnech Organo Gold s hrdostí představuje skvělou chuť nápoje pro každého

Ganoderma/Reishi Káva A proto =Peníze

Jen jedna otázka : Znáte více než 2 lidi, kteří pijí kávu, čaj, kakao nebo čokoládu a potřebují peníze?

t 230 € 9 Výrobků Prodejní cena cca 300 €

600 € 26 v ýrobků Prodejní cena cca 900 €

1500 € 74 Výrobků Prodejní cena cca 2400 €

Marketingový plán 7 super způsobů, jak vydělat peníze

1.Domácí párty 24 Denní příjmy od 27 € €

2. Rychlý bonus 25 Rychlé bonusy 20 €, 80 € n ebo 150 €

Bonus přímé spolupráce (20,80,150 €) JA Stříbro Cca 560 € 80 € JA Zlato Cca 1450 € 150 € MARKETINGOVÝ PLÁN JA Bronz Cca 250 € 20 €

!" 3) BIN Á RN í bonus – týdně 10, 15, 20 % JA TOMÁŠ MAREK LUCIE 1500 např:. od Tom áše = 150 € o d Lucie = 150 € o d Marka= 150 € 20 % od 1500 = 300 € Celkem = 750 € MARKETING PLAN

!" 3) BIN Á RN í systém-týdně 10, 15, 20 % JA Skupina Skupina Mů j start : Ca 250 € = 10 % Ca 560 € = 15 % Ca € = 20 % Provize 10 % od = € 15 % od = € 20 % od = € MARKETING PLAN

!" Ty Pravý týmLevý tým Až o 20% v neomezené hloubce Výkon binárního systému Měsíc počet lidí v týmu

týdně Jen co, co jste osobně sponzorovali 2 lidi (jeden vlevo a jeden v pravo, můžete začít vydělávat Až 20% z objemu partnerů zařaděných do nekonečné hloubky ObchodníkBronzStříbroZlatoSafírRubín 10% do €500 10% do € % do € % do € % do € % do € ) Dvojitý Bonus EmeralDiamant Modrý Diamant Černý Diamant Korunní Diamant Ambasador Diamant 20% d o € % do € % do € % do € % do € % do €75 000

5) Sponzorský bonus (Pokud chcete přímo podporovaný patnery) 6) Generační - bonus ( 2-4% ) 7) Globální Bonus (3% z celosvětového obratu ) 3 další zdroje příjmů