INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají 11.9.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘEDPOKLADY ÚSPĚCHU NA TRZÍCH V GLOBÁLNÍM SVĚTĚ
Advertisements

Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
Prezentace pro Forum 2013, SME Union
20. května 2009 Prague Gate, Praha – Chodov II. konference Českého institutu manažerů informační bezpečnosti.
Výjezdní zasedání prezidia, předsedkyň a předsedů sekcí a regionů ČAS Luhačovice – Hotel Fontána II – kongresový sál Luhačovice.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Spolehlivý finanční partner exportu
Proměny rodiny II. Ohrožující dítě, ohrožující rodina.
VÝPOČETNÍ TECHNIKA V PROJEKTOVÁNÍ PRO BAKALÁŘE
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Personální managament
Vzděláváním blíže jihočeské krajině Zahájení projektu Název návrhu GP: Vzděláváním blíže jihočeské krajině Registrační číslo GP: CZ.1.07/3.2.08/
Fórum zaměřené na informační a komunikační technologie
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
1 NNO a strukturální fondy EU Liberec, 16. dubna 2009.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
Představení PS Lesnictví a zemědělství
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
IV. CELOST Á TN Í KONFERENCE (aneb příklady dobré praxe) I. den.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Vzdělávání pedagogů napříč MSK
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
„NOVÁ REGULACE EU PRO UVÁDĚNÍ VÝROBKŮ NA TRH - VÝZVA PRO ZAJIŠTĚNÍ IMPLEMENTACE“ 15.května 2008 Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR, Sněmovní 1, Praha 1,
Co nového v normách k environmentálnímu managementu? Praha, ČESKÉ EKOLOGICKÉ MANAŽERSKÉ CENTRUM
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Automation and Drives pro velkoobchody TIA na dosah.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
Jak se učí inovační podnikání
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
 New Technologies for Mechanical Engineering – Centrum nových technologií pro strojírenství  regionální výzkumné a vývojové centrum  založeno na kvalitní.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Týden vědy, výzkumu a inovací pro praxi Kouty nad Desnou, hotel Dlouhé stráně 2013 ČESKÉ EKOLOGICKÉ MANAŽERSKÉ CENTRUM WASTE FORUM PCHE - Ing.Jaromír.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Českomoravská elektrotechnická asociace partner Veletrhy Brno a.s. MSV 2009 Českomoravská elektrotechnická asociace, odborný garant MSV 2009 a spolupořadatel.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
1 6 Predikce potřeby Servisní logistika prof. Ing. Václav Legát, DrSc. Technická fakulta ČZU v Praze Katedra jakosti a spolehlivosti strojů
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Brno, 2. června Sdružení automobilového průmyslu Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Strategická.
1 Sdružení velkých spotřebitelů energie Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky z pohledu dominantního výrobce ČEZ, co odběratelé mohou očekávat, jak.
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
59. mezinárodní strojírenský veletrh
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Transkript prezentace:

INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají PŘEDPOKLADY ÚSPĚCHU NA TRZÍCH V GLOBALIZOVANÉM SVĚTĚ S TÉMATICKÝM ZAMĚŘENÍM Program konference 13, ,15 Zahájení, úvodní projevy - Prof. Ing. František Freiberg, CSc., vedoucí ústavu ŘEP, FS ČVUT v Praze - Ing. Ivor Poprach, Ph.D., Asociace exportérů - Ing. Petr Zemánek, ředitel SST Praha 13, ,00 Přednášky, diskuse 13, ,35 Ing. Vladimír Štěpán, MBA, Siemens Industrial, Turbomachinery, s.r.o., ředitel Co je podstatné pro úspěch na globálním trhu 13, ,05 Ing. Vladislav Mazúrek, Ph.D., Mesit přístroje, s.r.o., jednatel Jak proniknout do řetězce dodavatelů v USA 14, ,35 Ing. Otto Daněk, ATAS a.s., předseda představenstva, Asociace exportérů, místopředseda Atributy úspěchu na globalizovaném trhu 14, ,05 Ing. Ivor Poprach, Ph.D., Boltjes Group, jednatel, Asociace exportérů Český export bez růžových brýlí 15, ,45 Přestávka 15, ,05 Aleš Dubský, Akcenta CZ a.s., sales manager Zajišťovací finanční instrumenty pro exportéry a platby v exotických měnách 16, ,40 Aleš Michl, Raiffeisenbank, investiční stratég Jak sledovat korunu a náklady práce, vyvážit technické, finanční a obchodní faktory a posílit konkurenceschopnost 17,00 Shrnutí a uzavření konference doc. Ing. Martin Zralý, ústav ŘEP, FS ČVUT v Praze

INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají PŘEDPOKLADY ÚSPĚCHU NA TRZÍCH V GLOBALIZOVANÉM SVĚTĚ S TÉMATICKÝM ZAMĚŘENÍM Program konference 13, ,20 Zahájení, úvodní projevy - Prof. Ing. František Freiberg, CSc., vedoucí ústavu ŘEP, FS ČVUT - Ing. Ivor Poprach, Ph.D., Asociace exportérů - Ing. Petr Zemánek, ředitel SST Praha 13, ,00 Přednášky, diskuse 13, ,50 Ing. Aleš Michl, Raiffeisenbank, investiční stratég Jak sledovat korunu a náklady práce, vyvážit technické, finanční a obchodní faktory a posílit konkurenceschopnost 14, ,20 Ing. Vladimír Štěpán, MBA, Siemens Industrial Turbomachinery, s.r.o., ředitel Co je podstatné pro úspěch na globálním trhu 14, ,50 Ing. Vladislav Mazúrek, Ph.D., Mesit přístroje, s.r.o., jednatel Jak proniknout do řetězce dodavatelů v USA 15,00 – 15,20 Ing. Otto Daněk, ATAS a.s., předseda představenstva, Asociace exportérů, místopředseda Atributy úspěchu na globalizovaném trhu 15,30 – 15,50 Přestávka 15,50 – 16,10 Aleš Dubský, Akcenta CZ a.s., sales manager Zajišťovací finanční instrumenty pro exportéry a platby v exotických měnách 16,20 – 16,40 Ing. Ivor Poprach, Ph.D., Boltjes Group, jednatel Asociace exportérů, člen výboru Český export bez růžových brýlí 16,50 – 17,00 Shrnutí a uzavření konference Doc. Ing. Martin Zralý, ústav ŘEP, FS ČVUT Praha

INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ Konference se zaměřuje na nutné propojení technických a ekonomických faktorů produktů (výrobků a služeb) a manažerských a obchodních schopností prodejců, které jsou společnou podmínkou úspěchu na světových trzích v situaci globální konkurence. Přednášejí špičkoví pracovníci z praxe. CHARAKTERISTIKA 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají PŘEDPOKLADY ÚSPĚCHU NA TRZÍCH V GLOBALIZOVANÉM SVĚTĚ S TÉMATICKÝM ZAMĚŘENÍM Účast na konferenci je bezplatná. Přihlášený účastník má možnost získat volnou vstupenku na veletrh. Přihlášky zasílejte na: tel.: PŘIHLÁŠKY Program konference Přihlášku si lze stáhnout z Přihlášku si lze stáhnout z 12, ,00 Registrace 13, ,20 Zahájení, úvodní projevy - Prof. Ing. František Freiberg, CSc., vedoucí ústavu ŘEP, FS ČVUT - Prof. Ing. František Hrdlička, CSc., děkan FS ČVUT - Ing. Ivor Poprach, Ph.D., Asociace exportérů, člen výboru - Ing. Petr Zemánek, ředitel SST Praha 13, ,00 Přednášky, diskuse 13, ,50 Ing. Aleš Michl, Raiffeisenbank, investiční stratég Jak sledovat korunu a náklady práce, vyvážit technické, finanční a obchodní faktory a posílit konkurenceschopnost 14, ,20 Ing. Vladimír Štěpán, MBA, Siemens Industrial Turbomachinery, s.r.o., ředitel Co je podstatné pro úspěch na globálním trhu 14, ,50 Ing. Vladislav Mazúrek, Ph.D., Mesit přístroje, s.r.o., jednatel Jak proniknout do řetězce dodavatelů v USA 15,00 – 15,20 Ing. Otto Daněk, ATAS a.s., předseda představenstva, Asociace exportérů, místopředseda Atributy úspěchu na globalizovaném trhu 15,30 – 15,50 Přestávka 15,50 – 16,10 Aleš Dubský, Akcenta CZ a.s., sales manager Zajišťovací finanční instrumenty pro exportéry a platby v exotických měnách 16,20 – 16,40 Ing. Ivor Poprach, Ph.D., Boltjes Group, jednatel Asociace exportérů, člen výboru Český export bez růžových brýlí 16,50 – 17,00 Shrnutí a uzavření konference Doc. Ing. Martin Zralý, ústav ŘEP, FS ČVUT Praha INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ Konference se zaměřuje na nutné propojení technických a ekonomických faktorů produktů (výrobků a služeb) a manažerských a obchodních schopností prodejců, které jsou společnou podmínkou úspěchu na světových trzích v situaci globální konkurence. Přednášejí špičkoví pracovníci z praxe. CHARAKTERISTIKA 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají PŘEDPOKLADY ÚSPĚCHU NA TRZÍCH V GLOBALIZOVANÉM SVĚTĚ S TÉMATICKÝM ZAMĚŘENÍM Účast na konferenci je bezplatná. Přihlášený účastník má možnost získat volnou vstupenku na veletrh. Přihlášky zasílejte na: tel.: PŘIHLÁŠKY Program konference Přihlášku si lze stáhnout z Přihlášku si lze stáhnout z 12, ,00 Registrace 13, ,20 Zahájení, úvodní projevy - Prof. Ing. František Freiberg, CSc., vedoucí ústavu ŘEP, FS ČVUT - Prof. Ing. František Hrdlička, CSc., děkan FS ČVUT - Ing. Ivor Poprach, Ph.D., Asociace exportérů, člen výboru - Ing. Petr Zemánek, ředitel SST Praha 13, ,00 Přednášky, diskuse 13, ,50 Ing. Aleš Michl, Raiffeisenbank, investiční stratég Jak sledovat korunu a náklady práce, vyvážit technické, finanční a obchodní faktory a posílit konkurenceschopnost 14, ,20 Ing. Vladimír Štěpán, MBA, Siemens Industrial Turbomachinery, s.r.o., ředitel Co je podstatné pro úspěch na globálním trhu 14, ,50 Ing. Vladislav Mazúrek, Ph.D., Mesit přístroje, s.r.o., jednatel Jak proniknout do řetězce dodavatelů v USA 15,00 – 15,20 Ing. Otto Daněk, ATAS a.s., předseda představenstva, Asociace exportérů, místopředseda Atributy úspěchu na globalizovaném trhu 15,30 – 15,50 Přestávka 15,50 – 16,10 Aleš Dubský, Akcenta CZ a.s., sales manager Zajišťovací finanční instrumenty pro exportéry a platby v exotických měnách 16,20 – 16,40 Ing. Ivor Poprach, Ph.D., Boltjes Group, jednatel Asociace exportérů, člen výboru Český export bez růžových brýlí 16,50 – 17,00 Shrnutí a uzavření konference Doc. Ing. Martin Zralý, ústav ŘEP, FS ČVUT Praha