BUĎTE CHYTŘÍ, CHRAŇTE PŘÍRODU A PLAŤTE MÉNĚ SNÍŽENÍ SPOTŘEBY ELEKTRICKÉ ENERGIE www.a1-consult.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŠETŘENÍ ELEKTRICKOU ENERGIÍ
Advertisements

GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Nonverbální úlohy - - elektřina Katedrafyziky PF JU Č. Budějovice Katedra fyziky PF JU Č. Budějovice Jiří Tesař.
Aplikační příklady s nízkými pořizovacími náklady
Výkon elektrického proudu
Solární systémy pro aktivní topení
Energeticky úsporný projekt
Každý týden přibývají noví.
EXPERT NA TEPLO.
A1 Consult efektivní snížení Vašich nákladů
Tisková konference TEPLOFIKACE LEDVIC 12. září 2013 Ing. Vladimír Gult předseda představenstva a generální ředitel.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Tepelné čerpadlo 3.
Základy elektrotechniky Kompenzace
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
Solární Střešní solární elektrárna Informace pro investory.
Žárovky.
Úspora energií v domácnostech - Tomáš Bílý -
T. Prejzek ZŠ T. Stolzové Kostelec nad Labem Leden 2013
Elektrické podlahové topení
Elektrické přístroje STYKAČE a RELÉ
Internetový portál Ing. Bronislav Bechník, Ph.D. odborný garant oboru Obnovitelná energie a úspory energie
Název materiálu: ELEKTRICKÉ POLE – výklad učiva.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
Ing. Jiří Štochl, technický ředitel, TEDOM-VKS s.r.o
Úspora elektrické energie
JAK NEJLÉPE IZOLOVAT DŮM
Výukový materiál zpracovaný v rámci "EU peníze školám" Projekt: Škola pro život Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: C.
NABÍDKA PROJEKTU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 1. Projekty energetických úspor – metoda Energy Performance Contracting (dále EPC) EPC – „energetické služby se zárukou,“
Fotografie v rámečku formou „UDĚLEJ SI SÁM“ Efekt vašeho eventu můžete prodloužit tím, že návštěvníky vyfotografujete a fotografie zalepíte do samolepícího.
Využití zemního plynu v domácnosti
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
Grantový projekt multimediální výuky
Spotřeba a využití energie
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
Využití Smart Meteringu při řízení spotřeby energie
Elektroenergetika úvod do předmětu.
Název projektu Změna vytápění Mateřské školky a Domu s pečovatelskou službou na vytápění biomasou Tomáš HojdaMartin Paťha Luboš RypáčekMartin Müller.
Tepelné akumulátory.
Tepelná čerpadla a solární systémy pro bytové domy
ZELENÁ ÚSPORÁM PRO RODINNÉ DOMY DOTACE POUŽITO MATERIÁLŮ Z: WWW. ZELENAUSPORAM.CZ.
Dotační program Zelená úsporám Ing. Zbyněk Bouda Energetická Agentura Vysočiny, z.s.p.o.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
Majetek podniku. oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) dlouhodobý.
Elektrárny Zbožíznalství 1. ročník Elektrárny - rozeznáváme: 1. tepelné elektrárny 2. vodní elektrárny 3. jaderné elektrárny.
Elektrická energie. Výpočet elektrické energie Spotřebovaná elektrická energie závisí na příkonu (výkonu) spotřebiče a době, jak dlouho je spotřebič zapojen.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Název školyZŠ Elementária s.r.o Adresa školyJesenická 11, Plzeň Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUMu VY_32_INOVACE_ Předmět 8.ROČNÍK.
P ř íkon a energie elektrického proudu.  elektrický proud má tepelné účinky  topná spirála – el. sporák, žehlička, fén, varná konvice apod. – využívají.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Pracovní list Kalkulace neúplných nákladů. Příklad 1: Firma vyrábí kabelky –spotřeba materiálu je 415 Kč/ks, mzdy 275 Kč/ks, ostatní variabilní náklady.
Tepelné účinky elektrického proudu Základy elektrotechniky 1 Tepelné účinky elektrického proudu Ing. Jaroslav Bernkopf.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
ELEKTRICKÁ MĚŘENÍ Ing. Petr Hanáček ELEKTRONICKÉ MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE.
Litoměřice 20. října 2016 Energeticky soběstačné obce.
Domovní rozvody * hlavní domovní vedení * * odbočky k elektroměrům *
Základy elektrotechniky Kompenzace
Vitana uhlíková stopa a její praktické využití
s přípravou a realizací projektů úspor energie
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Základy elektrotechniky Kompenzace
Elektroenergetika úvod do předmětu.
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Finanční podpora pro provozovatele LDS v rámci V. Výzvy Smart grids
Transkript prezentace:

BUĎTE CHYTŘÍ, CHRAŇTE PŘÍRODU A PLAŤTE MÉNĚ SNÍŽENÍ SPOTŘEBY ELEKTRICKÉ ENERGIE

SNÍŽENÍ SPOTŘEBY ! Hned na začátku zdůrazňujeme, že nabízíme zajištění nižší spotřeby u Vašich zařízení. (nejde o snížení ceny za kWh)

NIŽŠÍ SPOTŘEBA = NIŽŠÍ PLATBA Systém dosahuje snížení spotřeby v kolem 30%. Po provedení odborné instalace a změření hodnot napětí v síti firma poskytuje garanci dosažení koeficientu topného výkonu 1,25. Víme, co si můžeme dovolit. Při snížení spotřeby budete platit méně z celé faktury! A také je možné, že dojde ke snížení platby za jističe.

PŘÍKLADY ZAŘÍZENÍ

POUŽITELNOST Systém je určený pro snižování spotřeby el. energie u zařízení používaných k topení či ohřevu vody pomocí el. energie. Jedná se tedy např. o: el. kotle, přímotopy, sauny, potravinářské pece ( pekaři, pizzerie… ), podlahové vytápění, bazény, vyvíječe páry, akumulační kamna, velká akvária ( i se slanou vodou ), pánve, varny, bojlery, fritézy ( restaurace, jídelny, vývařovny, fast food… ), tavící pece, extrudery …

DOMŮ I DO PROVOZU Systém dnes využívají stovky zákazníků. Víte, že náklady na topení či ohřev vody mnohdy činí kolem 90% z celkových výdajů za el. energii Využití: V domácnostech, rodinných domech, chatách nebo chalupách... V provozech... výroba i pizzerie... enormní výdaje za energii – např. pece (tavící i potravinářské), fritézy, extrudery, el. kotle, bojlery

KONKRÉTNÍ REFERENCE pec v pekárněúspora 38,0% sauna Fitnessúspora 30,0% sauna Hotelúspora 26,0% sušička prádla Hotelúspora 26,0% a 32,0% Pravidelně dosahuje systém úspor kolem 30%

SPLÁTKY Spočítáme Vaši konkrétní úsporu a zajistíme financování tak, abyste neplatili víc, než jsou Vaše současné výdaje.

SOUHRN Český výrobek vysoká úspora garance úspory dlouhá životnost financování jako investice násobně zajímavější než banka, drahé kovy apod. Přesvědčte se skvělé reference od domácností i provozů několik set úspěšných instalací v ČR Přijďte se podívat do výroby. Vše uvidíte na vlastní oči. Můžete i měřit vlastními přístroji. Jsme si jisti.

CO UDĚLAT? U mnoha zařízení jako např. bojlery, el. kotle, přímotopy stačí opsat ( nebo ofotit ) štítek na zařízení. U složitějších zařízení – např. pekárenské pece - informaci o tělesech: počet, příkon nebo odpor, napájení na tělesech ( 230, 400 ), zapojení do hvězdy/trojúhelníku, jištění, příp. regulace. V ideálním případě zašlete info nebo schéma zapojení. Tyto informace společně s kontaktními údaji pošlete na z. Následně se Vám ozveme pro doplnění informací či s nabídkou. z Rozhodnutí je jen na Vás.

PŘÍNOSY Je přeci fajn, že kromě snížení nákladů se můžete podílet na ochraně přírody, tím, že přispějete ke zmenšení uhlíkové stopy na Zemi. Mnoho firem a většina lidí již jde tímto směrem, protože si uvědomují možné následky a svou společenskou odpovědnost. Děkujeme.