ATLETIKA - CHŮZE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Advertisements

Bedřich Šupčík Lžičarová Veronika a Schleiderova Michaela
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Vypracovala: Lenka Danihelková 5.B
OLYMPIÁDA V DĚJINÁCH.
Historie zimních olympijských her!!
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
OLYMPIJSKÉ HRY.
S oddílem Pusíků na vršku v Nepomuku –
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
Biatlon.
BASKETBAL II..
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Tato prezentace byla vytvořena
Emil Zátopek.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
PLAVÁNÍ.
Velká pardubická. HistorieJosef Váňa ŽelezníkSoučasnost Závěr KONEC.
JÍZDA V BOULÍCH.
PLAVECKÉ REKORDY.
SVĚTOVÝ POHÁR V ALPSKÉM LYŽOVÁNÍ
JARMILA KRATOCHVÍLOVÁ
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
TROJNÁSOBNÝ OLYMPIJSKÝ VÍT Ě Z.   Mladá Boleslav, Č eskoslovensko  bývalý č eský atlet – ošt ě pa ř  pova ž ován za nejlepšího ošt ě pa.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_2.19. Tematická oblast: Vybraná témata z teorie tělesné kultury S Sportovní tradice města Třince a okolí Typ: DUM.
Příběh o štěstí. Jakou cenu má jeden rok ptá se student, který propadl u závěrečné zkoušky. Jakou cenu má jeden měsíc ptá se matka, která předčasně porodila.
ATLETIKA 2.
legenda české a světové gymnastiky
NEJLEPŠÍ SDRUŽENÁŘI. HISTORIE Mezi nejslavnější závodníky je možné zařadit především olympijské vítěze a mistry světa, kterými jsou Anssi Koivuranta (FIN),
RYCHLOBRUSLENÍ.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
Historie atletiky & atletického hnutí
VY_32_INOVACE_2C20 Pracovní list Věra Čáslavská.
HOD OŠTĚPEM.
Československo v 50. letech
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
ATLETIKA přednáška.
ATLETIKA přednáška. Požadavky na ukončení studia atletiky 1.Ústní zkouška 2.Praktické splnění vícebojů a metodických výstupů 3.Splnění všech praktických.
KLASICKÉ LYŽOVÁNÍ.
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
ATLETIKA.
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Olympijské hry.
 OLYMPIÁDA Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená.
Tato prezentace byla vytvořena
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
HOD DISKEM.
HOD KLADIVEM.
VY_32_INOVACE_2C18 Emil Zátopek legenda atletiky.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
Michal Jáně - vodní slalom
NEJLEPŠÍ SJEZDAŘKY.
Halový víceboj mužů.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
DÁLKOVÉ PLAVÁNÍ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Aleš Čech Název DUM: VY_32_Inovace_ Asie- Východní Asie Název sady: Zeměpis 7. ročník Číslo projektu:
Základní škola a mateřská škola Damníkov NAŠE MODERNÍ ŠKOLA Základní škola a mateřská škola Damníkov NAŠE MODERNÍ ŠKOLA Reg. č. CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiřina Homolová Název DUM: VY_32_Inovace_ Číslovky 3 Název sady: Český jazyk 6. ročník Číslo projektu:
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
Prezentace Šubrtová Tereza
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Tomáš.
České akademické hry 2016, Univerzita Pardubice
Školní olympiáda soutěž turnaj Olympijské hry letní olympijské hry
Transkript prezentace:

ATLETIKA - CHŮZE

Chodecké disciplíny Sportovní chůze je atletická sportovní disciplína provozovaná formou rychlochůze Jedná se o olympijskou disciplínu, na olympijských hrách se chodí 20 km, 50 km (muži) Stejné vzdálenosti se chodí i na MS a ME V hale se závodí na 3 km (ženy) a 5 km (muži)

Chodecké úspěchy V roce 1988 získalo Československo na XXIV. Olympijských hrách v jihokorejském Soulu zlatou olympijskou medaili v závodě na 20 km, kterou vyhrál Slovák Jozef Pribilinec Tento chodec získal ještě další 2 stříbrné medaile na MS v letech 1983 a 1987 V závodě na 50 km získal pro Československo na OH v Helsinkách (1952) Josef Doležal stříbrnou medaili