Pár vtípků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Advertisements

Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Černý humor.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
C h v i l k a p o e z i e ( nikdy nikoho nezabije )
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Nezaměstnaný…. Bihal.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
…a co takhle pár vtipů a zasmát se…
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Pár vtípků pro radost klikej.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
PRAHA Vtípky na víkend PRAHA Žena ukazuje muži módní magazín a říká: „Chtěla bych mít takový kožich.“ „To bys musela žrát Whiskas!“
Žena ukazuje muži módní magazín a říká: "Chtěla bych mít takový kožich." "To bys musela žrát Whiskas!"
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
které je stále třeba brát v úvahu !
Samuel Beckett Čekání na Godota
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Dopis od Boha.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Ponoř se do modra …
Moničce k narozeninám vše nejlepší a několik rad od Františka.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
( nikdy nikoho nezabije )
Nezaměstnaný…. Bihal.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Pár vtípků pro radost klikej.
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
které je stále třeba brát v úvahu !
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Ach ty naše krásné ženy.
Morbidní říkanky a neb chvilka poezie.
Transkript prezentace:

Pár vtípků

Miláčku, dnes jsem přešla tři křižovatky na červenou a nikdo mě nezastavil, ani nepokutoval… …a tak jsem si za ušetřené peníze koupila tenhle krásný kostýmek

Muž a žena v posteli : Miláčku, mám AIDS. Já také. Vlastně jsem si jen dělala legraci… Už víc nebudeš !

Manželka: … co by jsi říkal na to, kdybych Ti dnes oznámila, že jsem spala s Tvým nejlepším kamarádem ? Manžel se usměje : Pomyslel bych si, že jsi lesba..

do postele, přitulila se zbývaly ještě tři hodiny. Manželka se ve tři v noci probudila a potichu se vkradla do sousedního pokoje. Kladivem rozbila 19 ti palcový monitor, cd polila lepidlem, pc vyhodila oknem z páteho patra a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do postele, přitulila se k manželovi a spokojeně usnula. Do konce života jí zbývaly ještě tři hodiny.

On : Proč nosíš podprsenku, když do ní stejně nemáš co dát ? Ona : Ale Ty také nosíš slipy, ne ?

Soudce: Proč se chcete rozvést paní ? ..Manžel mně u bazénu pozoruje dalekohledem. Na tom ale přece nic není ! … to ne, ale on ten dalekohled má na kulovnici!

řidiči aby si vystoupil. Poslední ochutnávka Zastaví celník na hranici auto a nařídí řidiči aby si vystoupil. Prohledává auto a najde sáček s bílým práškem. Ochutná a zeptá se řidiče : Heroin ? Ne, jed na krysy, odpoví řidič …

Představ si, kamaráde, že se mé ženě dnes v noci zdálo, že jsem milionář ! Z toho si nic nedělej. Mojí ženě se to zdá ve dne a vždycky při každém nákupu.

On : Miláčku, mohli bychom dnes večer zkusit výměnu pozic ? Co Ty na to ? Ona : To je dobrý nápad. Tak Ty budeš žehlit a já si sednu na gauč a přečtu si noviny…

Manželé spolu sedí u televize. On se zvedne a povídá : Vstávej a oblékej se, mám chuť na pivo ! Ona : To jsi hodný, že mě vezmeš s sebou. A on odpoví : To zrovna ne, ale vypínám topení ..

Inzerát : Mladý, pohledný, sportovec, abstinent, nekuřák, finančně nezávislý s vysokou rentou. Auto, dům, chalupu na horách, hausbot, jachtu, milion na kontě. Zn. : nikoho nehledám, jen se chlubím.

na placení, tak zjistila, … a já šedesát hladových Paní se nechala odvézt taxíkem. Když přišlo na placení, tak zjistila, že nemá peníze. Taxikář se rozlobil, přibouchl dveře, šlápl na plyn a odvezl paní na louku u lesa. V trávě rozprostřel plachtu. Co proboha ode mě chcete ? Mám doma tři děti! Vyděsila se žena. … a já šedesát hladových králíků ! Tak nekecej a trhej !

briliantový náhrdelník. dostala krásně zabalenou Miláčku, dnes v noci se mi zdálo, že jsem dostala briliantový náhrdelník. Co by to mohlo znamenat ? Neboj se, už se to brzy dozvíš. A opravdu. Zanedlouho dostala krásně zabalenou krabičku. Plna očekávání ji třesoucíma rukama rozbalila … a byla tam knížečka s nadpisem : Snář

Zničený pošťák přinese dědovi důchod a stěžuje si : Už mě to nebaví chodit sem za Vámi každý měsíc na samotu, 18 km od vsi. A děda na to : Moc mně nerozčiluj nebo si objednám denní tisk !

Manželka celou noc nepřišla domů, asi má milence. Ale, prosím Tě, nesmíš hned myslet na nejhorší, třeba ji jen přejelo auto !

Manželka, snažící se v padesáti vypadat mladší, se ptá : Drahý, myslíš, že bez podprsenky vypadám lépe ? Manžel vzhlédne od novin a odpoví : No, určitě Ti to vyrovnalo vrásky na tváři…

…Drahý, mluvil jsi s tím člověkem, který mně včera vytáhl z vody, když jsem se topila ? … samozřejmě, celý večer se mi potom omlouval …

… a to je konec …