Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika 1 - 3 2OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
Advertisements

Přihlášení - Po založení účtu v systému přijde uživateli
Základní škola a mateřská škola Bzenec
Identifikátor materiálu: EU
WINDOWS. Po spuštění se objeví pracovní plocha. Pracovní plocha – má barvu, kterou můžeme měnit. Můžeme na ni dát i obrázek.
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
Vizuální Systém Fotbal
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: listopad.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: březen.
Představení doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Vzhled prezentace - šablony
5.0 WINDOWS. Windows  Je operačním systémem počítače – základním programem, který oživuje počítač.  Existuje několik druhů:  - Windows 98  - Windows.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Export dat, vytvoření tabulek a grafů na
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA … DreamSpark
WINDOWS II Jak co otevřít v daném programu
Ing. Lukáš Burkoň Debugging 2. Testování 3. Unit testy 2.
Snímek 1 Úvod2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Přípony názvů souborů XML Office Ing.
Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3.
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Ing. Markéta.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
M ULTIMEDIÁLNÍ PREZENTACE V E - LEARNINGU Tomáš Kubálek, Markéta Kubálková.
Postup stáhnutí programu ActivInspire legální cestou
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Textový editor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
GIMP – úpravy fotografií
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_11.
Prezentační nástroj Open Office, Impress PŘECHODY SNÍMKU Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, úlohy, přechod mezi.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_254 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
Textový editor Vkládání obrázků ze souboru a použití schránky  Pomocí menu vložení a klepnutím na obrázek se nám otevře adresář, ze kterého vybereme.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Programování v prostředí Windows Mobile LEKCE ÚVOD 1 LEKCE č. 1; Karel Pavlík, FJFI - ČVUT, ©2007 Karel Pavlík
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Popis a ovládání Plocha I
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
2OP483 Manažerská informatika 3Access 2013Snímek 1 2OP483 Manažerská informatika 3 Microsoft Office Access doc.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Pracovní prostředí počítače
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
Manažerská informatika 1 - 4
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha Uspořádání dat na disku
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
Základy použití počítačů II Autor a hlavní přednášející předmětu: Doc. Ing. Mgr. Petr Klán, CSc. ( ) Kromě.
Nastavení prezentace.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Instalace Autor: Mgr. Aleš Kozák.
SOFTWARE I Operační software. BIOS Provádí testy hardwaru a jeho nastavení, konfiguraci celého počítače Provádí testy hardwaru a jeho nastavení, konfiguraci.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc iFiles – správce a prohlížeč dokumentů Co se všechno naučíme???
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Synchronizace dat na iPadu Co se všechno naučíme??? iFiles.
PRACOVNÍ PLOCHA Vasyl Lutsak.
Správa dat, operace s adresáři, vytvoření složky
VY_32_INOVACE_19_7_MS Excel-práce se souborem
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Pracovní prostředí počítače
Tvoření složek a zástupců
VY_32_INOVACE_06_16_spouštění programů
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
Malování - uložení a otevření obrázku
Postup instalace - GALAXY
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3 Virtual CloneDrive doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Ing. Markéta Kubálková, Ph.D. Ing. Ivana Topolová Ing. Michaela Seghmanová Ing. Jiří Vybíral

Virtual CloneDriveSnímek 2Manažerská informatika Stažení Program je freeware. Je možné ho stáhnout např. na adrese

Virtual CloneDriveSnímek 3Manažerská informatika Instalace Stáhneme soubor SetupVirtualCloneDrive5440.exe o velikosti 1,5 MB. Poklepáním na soubor spustíme instalaci: Odsouhlasíme licenční ujednání klepnutím do tlačítka I Agree.

Instalace Zvolíme instalaci souborů a ikony na ploše a zaškrtneme požadované typy souborů. Klepneme do tlačítka Next. Virtual CloneDriveSnímek 4Manažerská informatika 1 - 3

Instalace Zvolíme adresář, do kterého budeme instalovat. Klepneme do tlačítka Install. Instalace je dokončena. Instalační program ukončíme klepnutím do tlačítka Close. Virtual CloneDriveSnímek 5Manažerská informatika 1 - 3

Nastavení Program spustíme poklepáním na ikonu. Nastavení češtiny: Na kartě Language změníme jazyk na češtinu. Virtual CloneDriveSnímek 6Manažerská informatika 1 - 3

A Použití: Total Commander Při použití Total Commanderu ISO soubory mají ikonu ovečky. Poklepáním na soubor se po chvíli objeví okno Přehrát automaticky umožňující spustit setup.exe. Virtual CloneDriveSnímek 7Manažerská informatika 1 - 3

B Použití: Počítač - virtuální jednotka Poklepeme na ploše na Počítač, zde bude k dispozici jednotka vytvořená programem Virtual CloneDrive (ikona ovečky). Virtual CloneDriveSnímek 8Manažerská informatika 1 - 3

B Použití: Počítač - virtuální jednotka Vyvoláme místní nabídku – z ní volbu VCD – dále volbu Připojit. Vybereme ISO soubor. Ikona jednotky se změní a zobrazí se okno Přehrát automaticky umožňující spustit setup.exe. Virtual CloneDriveSnímek 9Manažerská informatika 1 - 3

B Použití: Počítač - virtuální jednotka Vyvoláme místní nabídku – z ní volbu VCD – dále volbu Připojit. Vybereme ISO soubor. Ikona jednotky se změní a zobrazí se okno Přehrát automaticky umožňující spustit setup.exe. Pro ukončení můžeme opět z místní nabídky vybrat volbu Vysunout. Opět se objeví ikona ovečky. Virtual CloneDriveSnímek 10Manažerská informatika 1 - 3

C Použití: Počítač Pomocí ikony Počítač vyhledáme na disku ISO soubor, ze kterého chceme instalovat. Z místní nabídky na daném souboru zvolíme volbu Připojit. Poté se zobrazí okno Přehrát automaticky umožňující spustit setup.exe. Virtual CloneDriveSnímek 11Manažerská informatika 1 - 3