Aneb,,tohle už jen tak nauhádnete´´. Zadání úkolu Dnes Vám dáme tedy těžší Zemi Budeme od Vás požadovat pracování s atlasem,encyklopedií a učebnicemi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_19_Národní buditelé
Advertisements

Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Registrační čísloCZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Šablona číslo : Název výukového materiálu: Tematický okruh:
Státy a jejich seskupení
AUSTRÁLIE A OCEÁNIE 1.
VY_32_INOVACE_4.1.GE3N.03/Dm Autor materiálu: Mgr. Jaromír Dümler Datum vytvoření: Listopad Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Vyučovací předmět: Geografie.
Látky a tělesa, síla Měření síly.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
MĚSTA Mgr. Iva Lulayová. MĚSTA EVROPY  dvě třetiny obyvatel Evropy žijí ve městech  rozvoj sídel – přírodní poměry  dnes vliv – bytová zástavba, historická.
Autor materiálu: Mgr. Jaromír Dümler Datum vytvoření: Listopad 2012
ASIE Státy J a JV Asie IV. Čína III2-Z7-II-15.
Tomáš Kuča Prezentace pro paní Cahelovou
Poleťte s námi … Automatická prezentace s hudbou.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Pythagorova věta - výpočty
AMERIKA Kanada – přírodní poměry III2-Z7-I-08
Školní atlas světa ☺ fyzické a obecně zeměpisné mapy
Afrika orientace na mapě VY_32_INOVACE_Ze z 2
Identifikátor materiálu: EU
Nizozemsko III2-Z7-III-09
Machu Pichu Jakub Janisch
Autor: Miroslav Přichystal Datum: Ročník: 7.ročník Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Vzdělávací obor / předmět: Zeměpis Tematický okruh:
Pouště Anotace Prezentace zpracovává informace o pouštích mírného i tropického pásu naší planety. Obsahuje zadání úkolu pro práci s atlasem, fotografie.
Základní pojmy v informatice –II.
Portugalsko III2-Z7-III-04
AMERIKA Poloha světadílu III2-Z7-I-01
Indický oceán Anotace Materiál obsahuje zadání úkolů pro práci s atlasem. Vysvětluje, co jsou monzuny a tropické cyklóny. Součástí je mapa a fotografie.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Jak mapa vzniká v minulosti – ručním zakreslováním
AMERIKA USA – Základní údaje III2-Z7-I-12
Ahojte, posíláme indície 1. Naši kamarádi žijí ve státě, který leží ve střední Evropě jižně od Baltského moře a severovýchodně od České republiky.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Jana Vítková Materiál: VY_52_INOVACE_PV13.35 Téma: Zeměpis světadílů -
EVROPA Španělsko III2-Z7-III-03.
Australské společenství
SLŮŇATA ŠETŘÍ VODU V DOMÁCNOSTI ♥...aneb jak ušetřit kdekoliv vodu.
 Hodně štěstí :*  Jdi na start Jdi na start.  Kolik je =   
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
K ARLOVARSKÝ KRAJ – LÁZNĚ, KTERÉ ZNÁ CELÝ SVĚT VY_32_I NOVACE _11KR-7 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Aleš Čech Název DUM: VY_32_Inovace_ – Pevniny a oceány Název sady: Zeměpis 7. ročník Číslo projektu:
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
K A N A D A Druhá největší země světa VY_32_INOVACE_08_35 Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této.
ŠPANĚLSKO. něco o Španělsku ● Rozloha: km² ● Hlavní město: Madrid ● Počet obyvatel: mil ● Úřední jazyk: španělština, katalánština ●
VY __III/2__ INOVACE __237. Autor DUMAlena Kopřivová Datum (období) vzniku DUM Ročník a typ školy6. ročník základní školy praktické ŠVP„Učíme.
Švédsko -Švédsko, které si od počátku dvacátého století zachovává neutralitu, patří k nejvyspělejším státům Evropy -Je hlavním producentem železa a oceli,
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Aleš Čech Název DUM: VY_32_Inovace_ Asie – Povrch Název sady: Zeměpis 7. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Napříč Evropou Matematicko- geografický projekt. Zadání úkolů 1. Podle daných indícií se pokuste zjistit a určit město, ve kterém se nacházíte 1. Podle.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_12_INOVACE_023_ Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
INTERNET Pro 5. ročník.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Poznáš místa v našem městě?
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jitka Havránková
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Zábavné úlohy – hydrostatický tlak Autor: Kamil.
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Základní škola a Mateřská škola Mlečice, příspěvková organizace Autor:
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jak mapa vzniká v minulosti – ručním zakreslováním
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Domov, obec, stát, světadíl
Piktogram reklama logo
EVROPA – povrch a vodstvo VLASTIVĚDA PRO 5.ročník pracovní prezentace
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Tomáš.
Poznáš místa v našem městě?
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Transkript prezentace:

Aneb,,tohle už jen tak nauhádnete´´

Zadání úkolu Dnes Vám dáme tedy těžší Zemi Budeme od Vás požadovat pracování s atlasem,encyklopedií a učebnicemi Zakázáno:Wikipedia,google

Naše Indicie Tato země je konstituční monarchie Tato země je ohrožena zvedáním hladiny světových oceánů Tato země byla objevena mořeplavcem AdMyN(iniciály) Je to jedna z nejmenších zemí na světě!!!!!! Poslouchá se tam hudba na písmeno F Šifra hlavního města tohoto státu je 6,24,15,1,6,24,23,10

Úkol pro Vás Váš úkol bude stejný jako ten náš Budete muset namalovat sebe samého a nakreslit mapu své oblíbené země!!! Hodně štěstí…….xD