Vítejte na prezentaci. Společnost Start – Listopad 2005 Bez úvěrů a velmi dobře financována Sídlo – Orlando (Florida) USA Vlastní BudovyBudovy ServeryServery.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Na co bychom měli myslet při každém nákupu, chceme-li být šetrní k životnímu prostředí… Je tohle opravdu to hlavní? ? Uděláme si malý kvíz… (klikni)
Spotřební daň na pohonné hmoty - zachovat nebo snížit?
Od celosvětově největší sítě odborníků na online marketing Web. Vyhledávače. Sociální média. Mobil. Jednoduše. 600 dní, které změnily svět internetu Milan.
Mikroekonomie I Zásahy státu do cen
Bytové družstvo U Arény
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
VODA NA ZEMI Hydrosféra – vodní obal země.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Co je to úspěch ? Jednoduše vysvětleno.
Věrnostní program.
Vítejte Prosinec Finanční krize ! Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat.
Věříme na správné lidi s tím správným produktem, kteří změní světové poměry.
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
Earth Power Vás zdraví !.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od

Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Jak budovat obchod rychlou cestou.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOST PRO KAŽDÉHO.
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
American Diamond Traders inc. VÍTEJTE NA PREZENTACI.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
1 XVI. Seminář energetiků Aktuální problémy v teplárenství ČR Miroslav Krejčů.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
UNIV2 Kraje Obchodní akademie, Kostelec nad Orlicí Federal-Mogul Friction Products a.s. Henri Ramczyk.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Použití CNG v dopravě Svaz dopravy 5. března 2009 Ing. Jan Zaplatílek.
MARKETINGOVÝ PLÁN Školící verze.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
2.Marketingové prostředí
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Inmarket Nápad, pro který p ráv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Daně na energie z pohledu velkého odběratele paliv a elektřiny Ing. Petr Matuszek Seminář AEM/SVSE – Spotřební daně na energie Praha 27. listopadu 2007.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Mezinárodní Obchodní příležitost. Zdraví a krása Dlouhověkost Snížení váhy Zvýšení výkonu Rychlá a účinná regenerace.
Marketingový plán Marketing používej a poděl se s ostatními Spojování úsilí Podnikat pro sebe - ale ne sám Welcome.
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Yekaterina Vanina Yelena Vanina Arina Kositskikh Maxim Kim.
American Diamond Traders inc.
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Transkript prezentace:

Vítejte na prezentaci

Společnost Start – Listopad 2005 Bez úvěrů a velmi dobře financována Sídlo – Orlando (Florida) USA Vlastní BudovyBudovy ServeryServery ProgramátoryProgramátory

Expanze do celého Světa

Expanze založena na jedinečných a funkčních technologiích MPG Testováno a používáno NASA a US Army 40 let V komerčním světě pak miliony kilometrů ve všech různých motorech

MPG Technologie Vyvinuty a používají se od 70 let 3 roky v pevném skupenství Celosvětově chráněno patentem vlastní výhradní distribuční práva vlastní výhradní distribuční práva Univerzální – pro všechny typy motorů

Nosné produkty MPG Caps ™ Účinně snižují spotřebu paliva o 7-14% Dekarbonizují spalovací prostor Snižují produkci emisí až o 90%

MPG Mega Vials ™ Určeno pro velkoobjemové nádrže

MPG Extreme ™ Eliminuje tření Dekarbonizuje všechny mazané části Konzervuje stav opotřebení – prodlužuje životnost motoru

Je to bezpečné? ANO USA Národní úřad pro ochranu životního prostředí Registrován u EPA. # Celosvětově platná pojistka chrání všechny uživatele Český test – NTL č. 072 SČZL

Odkaz ZdeZde Jak to popisují experti……. 40 let zkušeností v petrochemii Jeden z nejuznávanějších expertů na spalování Konzultuje pro 17 Patentů; 13 týkajících se emisí. Tyto patenty byly prodány za více jak $850 millionů. Jerry Lang

Přínosy používání MPG technologií Úspora paliva Prodlužuje životnost Nižší emise až o 90%

ECO SHEEN™ - revoluce v čištění UmyjeOšetříVyleští Chrání před špínou Na veškeré povrchy BEZ JEDINÉ KAPKY VODY!

Pro koho je výrobek určen? Každý! – kdo jezdí autem a není lhostejný

Registrace distributora Starter KIT Webové stránkyWebové stránky Eshop a BackofficeEshop a Backoffice Platební kartaPlatební karta Pozice v binárním marketinguPozice v binárním marketingu € 40,35 Plus 1. nákup v minimální hodnotě 200 bodů

Kompenzační plán Eshop Binární marketing Matching bonus Fast start bonus

Eshop Profit ze všech produktů 20% Váš klient si nakupuje – Váš zisk

Binární síť Tvoříte pouze 2 týmy Distributorská a spotřební síť bez hranic Vy 12 Levý tým Pravý tým cizí 3 Sponzor cizícizícizí cizí cizí cizícizí cizí Gratulujeme! Právě jste si otevřeli Váš obchod! 1 vlevo a 1 vpravo 600 b 300 b Každých 900 b Proběhne cyklus $50 Až $ týdně jen na binárních cyklech !

Kvalifikace - Autoship Minimálně 50 bodů obrat Generuje znovu a znovu 50 bodů v binárním plánu u každého distributoraGeneruje znovu a znovu 50 bodů v binárním plánu u každého distributora Kvalifikuje Vás na provizeKvalifikuje Vás na provize Body Vám NEBUDOU nikdy spláchnuty!Body Vám NEBUDOU nikdy spláchnuty! Vytváří VÁŠ reziduální příjemVytváří VÁŠ reziduální příjem

Matching bonus - kariéra Premium Bronze Silver Gold Platinum! Základní obrat 200 b 2 distributoři s nákupem 200b Vyplacený cyklus 6 distributorů 20% Match 12 distributorů 1- 20% Match 2- 20% Match 12 distributorů – každý 1/ % Match 2- 20% Match 3- 10% Match

Fast start bonus Začněte naplno!!! Využijte GOLD Package Obsahuje veškeré produkty Posune Vás na Gold pozici v kariéře od 1. dne Generuje 300 bodů Cena 571 € včetně registrace DPH a poštovného

Fast start bonus Vyděláte min. $50 bonus vždy když prodáte GOLD Package

5 Faktorů úspěchu: 5 Faktorů úspěchu: Správný produkt, ve správný čas Správný produkt, ve správný čas Masově rozšiřitelný a spotřební Masově rozšiřitelný a spotřební Jednoduše se o tom mluví Jednoduše se o tom mluví Spoří peníze lidí Spoří peníze lidí Vše musí dávat smysl Vše musí dávat smysl

3 skupiny lidí 3 skupiny lidí Ti, kteří dále platí plnou cenu za pohonné hmoty. A „neřeší“ životní prostředí. Ti, kteří spoří peníze tím že používají náš produkt. Ti, kteří vydělávají peníze tím že náš produkt doporučují ostatním.

Do které skupiny chcete patřit? Do které skupiny chcete patřit? VY?

Česká podpora na Prezentace pro nové distributory Pravidelné workshopy pro nové distributory Pracovní manuál Komunikace s vedením společnosti Cena 600,- Kč

Fuel Freedom International – příležitost pro všechny kdo chtějí změnit nejen své vlastní poměry Rozhodněte se TEĎ Zaregistrujte se a kupte si Vaše zboží Používejte produkty Řekněte si o podporu teamu

Hodně !