FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Pět dekád českého softballu a baseballu
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Václav Metlička Cyklokros
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Strategie rozvoje ČSA na léta © Nymburk 2012
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
TJ Sokol Sedlnice Kuželkářský oddíl. Mistrovství ČR žákyň 2007 Martina Janyšková se umístila na 3.místě.
Letní olympijské hry Názory obyvatel ČR a hl. m. Prahy
Prezentace systémů soutěží od ročníku 2008/09 pro pokračování stiskněte vždy po skončení zvukového komentáře ENTER Uváděné termíny jsou v pracovní podobě,
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
aneb plážová házená v Mostě.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ELTODO CUP První jarní homerun
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Sady 5. května Plzeň
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
 Materiál je určen pro první vyučovací hodinu tělesné výchovy tříd 3. ročníku středních škol a čtyřletých gymnázií, dále pro 7. ročník osmiletých gymnázií.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
FC Slovan Rosice, z.s..
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Transkript prezentace:

FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park

Mistr ligy 2006 Poděkování firmě Svoboda!! JOUDRS se letos poprvé se své historii stal Mistrem ligy a věří, že v budoucnu potvrdí svůj úspěch. Náš klub si uvědomuje, že bez podpory firmy Svoboda by to bylo o mnoho těžší. Děkujeme!

Výsledky SK Joudrs Praha v roce 2006: A- tým žen: 1. místo v 1. české softbalové lize 2. místo PVP evropských zemí žen B- tým žen: 6. místo v 2. české softbalové lize Do 19 let: 2. místo na Mistrovství ČR starších juniorek Do 17 let: 2. místo na Mistrovství ČR mladších juniorek Do 15 let: 8. místo na Mistrovství ČR kadetek pořádání Mistrovství ČR kadetek ve Svoboda Parku Výsledky VSK Iuridica Praha v roce 2006: A- tým mužů: 7. místo v 1. české softbalové lize B- tým mužů: 7. místo v Přeboru Prahy mužů Junioři: 5. místo v I. třídě Přeboru Prahy mužů Kadeti: 5. místo v Pražském přeboru kadetů pořádání Mistrovství ČR starších juniorek ve Svoboda Parku

II. fáze výstavby sportovního areálu Svoboda Park (dokončeno 11/2006) Softbalové hřiště B (antuka, tráva-úprava povrchu+zasetí, umělé zavlažování, oplocení, střídačky, sadové úpravy) III. fáze výstavby sportovního areálu Svoboda Park…..

13. – JOUDRS CUP 15 Akce pořádané ve Svoboda Parku v sezóně 2007 září / říjen 2007 Play-off 1. ČSLŽ i 1. ČSLM 20. – JOUDRS CUP – Přípravný turnaj pro Juniorské reprezentace (příprava na MS) JOUDRS CUP 2007 – mezinárodní turnaj pod záštitou České softballové asociace (účast týmů 1. ČSLŽ, z Holandska, UK a USA) 21. – Mistrovství ČR kadetek

Vytížení hřiště během sezóny 2007 Ve Svoboda parku se kromě turnajů pravidelně hraje 1. ČSLŽ, 1. ČSLM, 2. ČSLM, mládežnické soutěže (kadetky, kadeti, žákyně, Pražský přebor muži a 1. třída muži, liga kadetek) Softballové ligy a turnaje se hrají od dubna do října každý víkend Plánované turnaje ve Svoboda Parku na sezónu 2008 Pořádání vrcholné akce typu Mistrovství Evropy Juniorek nebo Poháru mistrů