Modernizace a servis Efektivně a s rozumem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

GENSETS CZECH REPUBLIC SE
CNC obrábění a tvarové hranění na stroji Homag BAZ 222
Novinky MiFIDu The CNB disclaims responsibility for any private publication or statement of any CNB employee. The views in this presentation are the views.
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
nová bezdrátová technologie
Bytové družstvo U Arény
Solární systémy pro aktivní topení
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
* Procenta Úvod Matematika – 7. ročník *
Vladimír Vencálek CEO Martin Švec CRM Projekt Manažer
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Vývoj SME segmentu a jeho exportní parametry Ivan Čopák Ř editel pro firemní sektory a nové obchodní příležitosti GE Money Bank.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Ekonomika provozu a současné trendy v oblasti využívání sluneční energie A5M13VSO-7.
Michal Neuwirth Partner Technical Readiness Microsoft s.r.o.
Milovy DRIVES 2012 MOTORY VELKÝCH VÝKONŮ.
HDD a zdroj mého PC Dano Vladislav 2ITb. HDD Spotřeba v idle - 3,6–4,8 W Cache – 16MB Kapacita plotny – 250GB Počet ploten – 2 Počet hlaviček – 4 Hlučnost.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 11/14.
Serie 02 Objednává se po 1ks stejně, jako u Serie 03 Zákazník si otvory pro upevnění musí profilu navrtat sám Serie 02 nástěnný úchyt: Připravujeme.
SAP Best Practices Odvětvové a meziodvětvové know-how v jednom paketu Dostupnost pro zákazníky SAP a partnery SAP.
Malý velikostí – velký funkčním vybavením
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Projekt EPC v Národním divadle aneb snížení nákladů s garancí
XI. jarní konference energetických manažerů Problémy ČR v kontextu evropského trhu s energiemi (Bezpečnost a dostupnost dodávek energií v ČR a EU) Vliv.
. VÝZNAMNÉ INVESTIČNÍ AKCE VÝZNAMNÉ INVESTICE. INVESTICE A OPRAVY => 40 mil. Kč 2012 – 2013.
Siemens Enterprise Communications Ondřej Nový Key Account Manager Siemens Enterprise Communications, s.r.o. Praha, Siemens Enterprise Communications.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Vsetín – město bez bariér
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Tepelná čerpadla třetí generace
Úspory energie v osvětlování ve veřejném sektoru Juraj Krivošík SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s , Magistrát hl.m. Prahy.
Energetické úspory metodou EPC v Moravskoslezském kraji Milan Novotný Praha,
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Cisco Confidential © 2010 Cisco and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Cisco Services Zbynek Pakandl / / comm
Pohony posuvných bran Praha Rozdělení  Podle instalace a počtu cyklů  Pohony pro privátní instalace  Pohony pro středně velký počet cyklů  Pohony.
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Bloomberg terminál Pavlína Hříbalová MA381 2 Obsah € Co je to € Funkce € Práce s Bloombergem € Zdroje.
© 2006 Cisco Systems, Inc. All rights reserved.Cisco PublicITE I Chapter 6 1 Inter-VLAN Routing LAN Switching and Wireless – Chapter 6.
Produktová prezentace
Jiří Karpeta Platform Strategy Advisor Microsoft Czech Republic
This presentation, including any supporting materials, is owned by Gartner, Inc. and/or its affiliates and is for the sole use of the intended Gartner.
Kritické situace v PS ČR
Trh průmyslových nemovitostí v ČR a případová studie Parfums.cz
CHOV DRŮBEŽE Velkochovy Malochovy.
Obvod, obsah – 1 Čtverec, obdélník, pravoúhlý trojúhelník
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Vzdělávání, didaktické systémy v hydraulice
Jak využít Office 365? Několik scénářů. | Copyright© 2010 Microsoft Corporation.
Heterogenní serverové prostředí, správa, bezpečnost a interoperabilita Jak zajistit interoperabilitu v hererogenním serverovém prostředí? Jak spolupracuje.
Výkon závislé práce mimo pracovněprávní vztah Červen
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
Partnerská konference Solution Partners Clarion Congress Hotel Prague 1. října 2009.
Windows 7 & Internet Explorer 8 vývoj aplikací a kompatibilita Štěpán Bechynský, Ondřej Štrba Developer Evangelists
vertikální komunikace
Jak postupujeme vpřed v testování? Jak se nám daří vytvářet denní buildy? Stíháme opravovat chyby? Jak kvalitně chyby opravujeme?
Jakub Kvaček Segment Manager – Breadth Microsoft Česká republika
Podpora pro partnery zdroje pro obchodníky, studie návratnosti, případové studie atd. René Klčo Partner Account Manager.
Potřebujete vybudovat business aplikaci? Pokryje dílčí obchodní potřeby určité skupiny zaměstnanců, jednoho nebo více týmů Bude vytvořena / připravena.
PROČ SE NÁS NEDOTKLA KRIZE DODÁVEK PLYNU PŘES UKRAJINU
Chytrá volba pro podnikání René Keyzlar Operator Channel Lead 1/3/2012.
MODERNIZAČNÍ KIT SIDO-M SIDO Systems Šimice & Dobrovolný výtahové systémy ČESKÝ PRODUKT PRO MODERNIZACE PO KTERÉM VÁŠ VÝTAH OMLÁDNE SIDO-M KIT v.1.0 Robert.
1 The information contained in this document and any copyright attached to it is the sole property of Merus Power Dynamics Oy. Any unauthorized reproduction.
2 bezpečnostní skla dvířek
2 bezpečnostní skla dvířek
Transkript prezentace:

Modernizace a servis Efektivně a s rozumem Schindler CZ, a.s. Modernizace a servis Efektivně a s rozumem

Společnost Schindler Zkušenosti Jistota Stabilita © Schindler CZ, a.s. | EI | Rafael Tyml | Řevnická 170/4 | Říjen 1, 2013

Společnost Schindler - Ebikon Školící středisko pro montéry Továrna v Ebikonu Vývoj R&D Školící středisko pro koncern Vedení společnosti Schindler Luzern IT koncernu Schindler Schindler Švýcarsko Top Range divize © Schindler CZ, a.s. | EI | Rafael Tyml | Řevnická 170/4 | Říjen 1, 2013

Modernizační produkty Schindler Schindler 6300 Schindler 6200 Nové generace Schindler REKO Schindler 6500 © Schindler CZ, a.s. | NSM MOD | Novotny | Září 24, 2013

Schindler 6300 Nosnost 320kg – 1125kg Rychlost 1 m/s a 1,6 m/s Bezstrojovnové provedení (možno i se strojovnou) 1 nebo 2 vstupy do kabiny (průchozí kabina) Automatické šachetní a kabinové dveře 600 – 1100 mm Víc než 100.000 běžících instalací na světě V ČR z toho cca 400 ks Snížení spotřeby až o 30% vůči původní technologii stejného rozsahu Použití LED technologií s životností až 20x delší než konvenční žárovky Režim „Standby“ spotřebuje až 40% méně energie pro frekvenční měnič, rozvaděč, světla a ventilaci když je výtah v nečinnosti. Probuzení z tohoto režimu je bleskové. © Schindler CZ, a.s. | NSM MOD | Novotny | Září 24, 2013

Schindler 6200 Nové generace Nosnost 180kg – 625kg Rychlost 1 m/s Provedení se strojovnou i bez 1 vstup do kabiny Dveře 600 – 900 mm (automatické, ruční, BUS) Šířka kabiny 600 – 1100 mm po 5mm krocích Hloubka kabiny 680 – 1400 mm po 5 mm krocích Min.rozměř šachty 840 * 940 mm Snížení spotřeby až o 30% vůči původní technologii stejného rozsahu Použití LED technologií s životností až 20x delší než konvenční žárovky Režim „Standby“ spotřebuje až 40% méně energie pro frekvenční měnič, rozvaděč, světla a ventilaci když je výtah v nečinnosti. Probuzení z tohoto režimu je bleskové. © Schindler CZ, a.s. | NSM MOD | Novotny | Září 24, 2013

Po instalaci S6200 Nové generace Před modernizací Dokonalé využití prostoru v šachtě © Schindler CZ, a.s. | NSM MOD | Novotny | Září 24, 2013

Dva typy pohonů a dva typy instalace Mimořádně tichý chod © Schindler CZ, a.s. | NSM MOD | Novotny | Září 24, 2013

Úspory? - jištění přívodu u velkých šachet - třída A - LED osvětlení, FM, nové technologie, rekuperace, Režim „Standby“ - snížení hluku - snížení spotřeby - veliká kabina a max. nosnost (přepravní kapacita) - samotná dodavatel (historie, zázemí, stabilita, reference, spolehlivost a jistota) - 5 let záruka ale opravdu na všechno - garance dostupnosti náhradních dílů - pojistka na přiměřenou výši plnění (Schindler 200 mil. Kč) …. a až pak cena dodávky a cena servisu! © Schindler CZ, a.s. | EI | Rafael Tyml | Řevnická 170/4 | Říjen 1, 2013

Nový design dostupný již od 21. 11 Nový design dostupný již od 21.11.2013 a to jak pro S6200 Nové generace, tak i pro S6300 2 styly interiéru Zvolte si oblý nebo hranatý design, na základě kterého se přizpůsobí jednotlivé prvky interiéru od světel až po madla. 5 možných pohledů Podhledy podléhají stylům interiéru a jsou vybaveny LED osvětlením, které Vám ušetří peníze a má dlouhou životnost 41 barev Od zářivých teplých barev až po nerezové stěny. Zvolte si barvu z široké škály a dotvořte tím interiér budovy. Unikátní kombinace Když na to přijde, můžete si interiér sestavit sami. Náš koncept Liberta Vám umožní kombinovat všechny nabízené prvky a barvy. © Schindler CZ, a.s. | NSM MOD | Novotny | Září 24, 2013

Nyní můžete vzhled výtahu přizpůsobit budově… © Schindler CZ, a.s. | NSM MOD | Novotny | Září 24, 2013

Servis Servis připravený na míru a potřeby každého zákazníka Kvalifikovaní a pravidelně školení servisní technici 1. na trhu v ČR a Evropě (cca 20.000 ks výtahů v ČR) Propracovaná a efektivní servisní sít Flexibilita v nástupu na opravy Konkurence schopné ceny servisu Vysoká informovanost zákazníka (ScoreCard) © Schindler CZ, a.s. | EI | Rafael Tyml | Řevnická 170/4 | Říjen 1, 2013

ScoreCard ScoreCard Zákazník Dispečink Servisní pracovník PDA © Schindler CZ, a.s. | EI | Rafael Tyml | Řevnická 170/4 | Říjen 1, 2013

ScoreCard © Schindler CZ, a.s. | EI | Rafael Tyml | Řevnická 170/4 | Říjen 1, 2013

ScoreCard © Schindler CZ, a.s. | EI | Rafael Tyml | Řevnická 170/4 | Říjen 1, 2013

Schindler CZ, a.s. - kontakt Rafael Tyml Manažer obchodu a klíčových zákazníků MOD/EI Tel: 603 500 535 Email: rafael.tyml@cz.schindler.com © Schindler CZ, a.s. | EI | Rafael Tyml | Řevnická 170/4 | Říjen 1, 2013

Děkuji za pozornost.