Jednou se vrátíš.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rodina.
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
Rozhovor s Bohem.
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.

Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 

Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
PODĚKOVÁNÍ JÁNU ZÁKOPČANÍKOVI A TOBĚ Děkuji Jánu Zákopčaníkovi za jeho kouzelné „Slunce v duši“
1. Kdybych tě neměl, Ježíši, můj Pane, | a kdyby krev tvá nemluvila za mne, | kde bych já bídný mezi ubohými | smýt mohsvé viny!
Jak úžasná 1. Jak úžasná musí ta láska být,
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání.
Proc si to vsichni deláme??? A pak se vsichni divíme,ze to blbe dopadne !!!
Začátek  Psal se rok 1503  Leonardo se chystal na svou každodenní procházku. Bylo slunečné poledne, když se procházel po předměstí rodné Florencie,
Každý den jsme trochu starší…
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Přemýšlej o tom… Ťukni myší, abys viděl dál… Určitě to za to stojí.
Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý.
1. Zazni dnes Hospodinu chvála, | Bůh v lásce nám se podává | a milost jeho neskonalá | na věky s námi zůstává. | Hlas spasení | a věčná chvála zástupy.
Starý příběh 1. Řek Mojžíš jednou lidu svému: Přišel čas, dnes v noci tiše vytratí se každý z nás. Já říkám rovnou, každý ať s tím počítá, že naše cesta.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
1. Veď, světlo, dál, svou jasnost rozšiřuj, | jen veď mne dál! | Noc tmavá je a v dáli domov můj, | jen veď mne dál! | Řiď nohy mé; nežádám viděti | až.
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
MÁM PRO TEBE 10 RŮŽÍ.
1. Kdybych znal množství jazyků, a mluvit uměl s anděly, lásku já kdybych neměl, hluché bude mé zpívání.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Vánoční přání pro radost
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo neumí číst.
1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám.
DUP,DUP,ŤAP,ŤAP,KROK,ZASE UTEKL ROK,PŘEJI VÁM ZLATIČKA,DO DALŠÍCH LET ZDRAVÍČKA,ŤUKY,ŤUKY,CINKY,VÍNKA DO DECINKY,NALÉJ JSI A PŘIPIJ,CELINKOU JI VYPIJ.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
1. Oslavuj Pána vší slávy a králů všech Krále, píseň i život ať vyznívá k Boží jen chvále. Shromažďme se, k radosti povbuďme se, slavme všemocného stále!
Miláčku můj jedinej….
CHIASMUS Ondřej Mužík.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Na psí život si většinou stěžují jen Ti, kteří psa nikdy neměli …
Vánoční přání pro radost
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Rozhovor s NÍM.
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Čím chci být až vyrostu…
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
MÁM PRO TEBE 10 RŮŽÍ.
Každý den jsme trochu starší…
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Transkript prezentace:

Jednou se vrátíš

Mé první krůčky v depozitu

A mé oblíbené místečko.

Zamiloval jsem si to tu

Vědí, co mám rád…

..dobré papání…

…teplé místečko na spinkání…

…procházky…

…pořádnou koupel…

…prostě klidné a láskyplné místo k žití.

Zde v depozitu jsem byl šťastný

Musel jsem odjet, když se o mě má bývalá panička přihlásila

Ale vy jste mě neopustili…

…a přijeli za mnou

Byl jsem moc šťastný

A pak jsem jeli zase domů!

Domů do domova plného lásky

Když jsem ochořel…

… nikde by se mi nedostalo lepší péče…

…a více lásky

Oplácel jsem vší svou láskou

A i když jsem to tu velice miloval…

…před nedávnem přišel čas…

…dát poslední sbohem.

Milá maminko, milý tatínku, ve svém životě jsem moc štěstí neměl, ale u vás jsem našel lásku, péči a porozumění. Dali jste mi vše, co jsem potřeboval a kdy mohl chtít. Děkuji vám za vše Nestorek