3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol 18. - 19. října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Centrum podpory studentů se specifickými potřebami na UP v Olomouci
Advertisements

Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
ERASMUS+ (2014 – 2020) Petra Riou ZO DIFA JAMU
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Moravské kartografické centrum Velké Opatovice. Fosili je dostavbou zámku ve Velkých Opatovicích podle návrhu architekta Zdeňka Fránka. Stavba je výrazným.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Jak se (ne) stát závislákem! „Jak se (ne) stát závislákem !“ je interaktivní výchovný program pro „….náctileté“ s tématikou primární prevence některého.
„Tarzan v pralese“ Zábavný den s kajmanem, hady pavouky a s bílým sumcem.
Prezentace právních klinik STREET LAW – PRÁVO PRO KAŽDÝ DEN
Program Leonardo da Vinci Projekt IN-CO PLUS Projekt IN-CO GRAD 2007.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
Prezentace školy.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Podpora poradců Podpora poradců
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
KNIHOVNA FAKULTY TĚLESNÉ KULTURY
FIRE DANCE 2013.
Titulkování v České televizi podle zákona a v praxi
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Přírodovědné školní portfolio
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Úvod Proč studovat informatiku?
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, Neratovice, tel.: , IČO: , IZO: Ředitelství.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Blanická 3, Olomouc, tel.: fax.: web: portál: Žofínské fórum.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
2. infoschůzka.
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614,
BRÁNA DO VESMÍRU Téma: POKUSOHRANÍ Dílna č. 8. Zábavné pokusy a malá velká poznání Dopoledne plné pokusů Vyzkoušíme, jak spolu reagují - ocet, soda, olej,
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Seminář se uskuteční ve dvou sekcích (1. stupeň ZŠ, 2. stupeň ZŠ) a bude zaměřen.
Vítáme Vás na Pedagogické fakultě
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
EVVO aktivity pro školy
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Akademický rok 2017/2018 Zápis ke studiu.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Výtvarný tábor na koních
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
VÚ a SŠ Dřevohostice Turnaj v malé kopané pro VÚ ročník
Děkan Fakulty bezpečnostního inženýrství vyhlašuje
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
Třídní schůzka 3.A
Hudebně - vzdělávací a zábavný program pro veřejnost
E-learningový kurz e-learningu
VÚ, DDŠ, ZŠ a SŠ Dřevohostice
ADVENTNÍ VĚNCE Cena: 200,-Kč za věnec.
ADVENTNÍ VĚNCE Cena: 200,-Kč za věnec.
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
FIRE DANCE 2018.

FIRE DANCE 2019.
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Transkript prezentace:

3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště Flora Olomouc, a. s., Wolkerova 17, Olomouc V prostorách sbírkových skleníků a přilehlé části parku a univerzitní botanické zahrady jsou pro děti připraveny stanoviště s plněním řady zajímavých úkolů tematicky zaměřených na rostliny tropů, subtropů a mírného pásma. Náplň stanovišť zajišťují studenti Katedry biologie PdF UP, kde se děti hravou formou seznámí nejen s některými netradičními rostlinami a jejich plody, ale i s běžnými druhy ovoce a zeleniny. V palmovém skleníku je mj. k vidění zookoutek a jako atrakce je připravena projížďka na poníkovi. Výstaviště Flora Olomouc, a. s., ve spolupráci s Pedagogickou fakultou UP v Olomouci, Botanickou zahradou PřF UP v Olomouci a Střední školou technickou a zemědělskou Mohelnice pořádá Kontakt: Ing. Helena Šupová,

3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Ing. Helena Šupová vedoucí oddělení sbírkových skleníků Wolkerova 17 Olomouc web: Tel: Fax: Informace pro účastníky (podrobně na Průběh: 18. a 19. října 2012 od 9.00 hodin Prosíme všechny o přihlášení se na níže uvedeném kontaktu. Žádáme všechny příchozí, aby se po příchodu přihlásili na stanovišti START a dále aby učitelé rozdělili děti do pěti až šestičlenných družstev. První skupina dětí bude startovat v 9.00 hod, ostatní dle rozpisu, který zašleme (dle počtu přihlášených). Jednotlivá stanoviště s plněním hravých úkolů budou rozmístěna ve sbírkových sklenících a v Botanické zahradě Přírodovědecké fakulty UP. Předpokládaná doba pro jeden soutěžní kolektiv cca minut. Ve volném čase bude možnost vyzkoušet jízdu na ponících v přilehlé části parku. S sebou: Vhodná obuv a oblečení do přírody, svačina, pití. Přihlášky: PODZIMNÍ VESELÍ ANEB FLORA HRAVĚ Katedra biologie PdF UP v Olomouci Ing. Pavlína Škardová Purkrabská 2 Olomouc web: Výstaviště Flora Olomouc, a. s., ve spolupráci s Pedagogickou fakultou UP v Olomouci, Botanickou zahradou PřF UP v Olomouci a Střední školou technickou a zemědělskou Mohelnice pořádá

 Podzimní veselí probíhá za každého počasí.  Žádáme o přihlášení na ol.cz – uveďte název školy, ročník, počet dětí (rozdělte je na 5-6členná ol.cz  Po přihlášení Vám bude přidělen časovač pro Vaši třídu z důvodu toho, aby jste nemuseli čekat na Startu.  Po příchodu se nahlásíte na Startu, kde jednotlivá družstva obdrží kartičku se stanovišti, zaplatíte za každé družstvo 100 Kč.  Případné dotazy Vám budou zodpovězeny na výše uvedeném kontaktu.