HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * 12 000 letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Studyline s.r.o LET ZKUŠENOSTÍ  Založeno v roce 1999 => 11 LET ZKUŠENOSTÍ  5 kanceláří v ČR - Praha, Brno, Plzeň, Liberec, Olomouc.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Informační schůzka k programu IP Erasmus v Burgasu.
Studium v zahraničí. Hana Koucká Petr Kulich. Obsah Představení projektu Etapy projektu Zdroje projektu Cash Flow projektu bez oportunitních nákladů s.
Služby letecké dopravy
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
EURAXESS pomáhá vědcům Podpora mobility a vzdělávání výzkumných pracovníků UK, Praha Mgr. et Mgr. Hana Hušková.
FM EHP /Norska Fond pro podporu spolupráce škol. Norsko.
NewTime Languages Karolína Soukupová. O nás  zaměstnáváme zkušené lektory a několik rodilých mluvčích,  lekce jsou cenově přijatelné,  v učebnách se.
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Learning English during summer? Martina Guzova 12 May 2011.
Kouzlo placeného poradenství!
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Letní stáž v Itálii 2015 Evropská praxe pro růst odborných dovedností
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Geografie Poloha: Střední Amerika Rozloha, moře, pohoří km 2 (1,5x větší než ČR) 4000 ostrovů Délka km (ČR 500 km), šířka 200 km (ČR 270.
 eY4NT_GE Ing. Lucie Nováková Petrská 29, Praha 1 telefon xyz
Erasmus+ Info Day – DIFA 2014 Hana Matějková Institucionální koordinátor programu Erasmus Rektorát JAMU, zahraniční oddělení Beethovenova.
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Ebixpedice za úplným zatměním Slunce 21. srpna 2017 USA
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Město na řece Něvě. SANKT-PETĚRBURG také známý jako PETROHRAD nebo LENINGRAD přezdívaný „Benátky Severu“
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Penzion u máchova Jezera
UNIV2 Kraje Obchodní akademie, Kostelec nad Orlicí Federal-Mogul Friction Products a.s. Henri Ramczyk.
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Rašovcová.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
VYSLÁNÍ DOBROVOLNÍKŮ Tisková konference
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
Krátkodobé výměny – tábory nejpopulárnější forma mládežnických výměn.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Zahraniční praxe 2015 Birmingham Kateřina Pášová.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO 2015, 2014, 2013 a.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Praxe Německo Rotenburg
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
Plavecký klub Děčín.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Transkript prezentace:

HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS

* letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží USA * Možnost vycestovat do 15. června * Obvyklá délka kempu 9 týdnů (+/-)

* Věk let (student i nestudent) * Zkušenost s prací s dětmi * Pokročilá znalost anglického jazyka * Activity Counselor (specialista) * Lifeguard

* Nutná pokročilá znalost nějaké aktivity (doložená referencí). Například: * sportovní - gymnastika, lanové dráhy, lezecká stěna, střelba * vodní - kanoistika, řízení motorového člunu, yachting, potápění, vodní lyžování, windsurfing * umělecké - keramika, kouzlení, práce se dřevem

* Nutné absolvování kurzu plavčíka * Po návratu z USA vráceno 3000 Kč z ceny kurzu * + doporučujeme znalost některé aktivity (viz předchozí slide)

* Práce v kuchyni, jídelně, prádelně, úklid, údržba * Podmínky účasti * věk let * student VŠ nebo VOŠ * AJ od mírně pokročilé

* Počáteční náklady 475 USD (poplatek Camp Amerika) Kč zprostředkovatelský poplatek * V ceně programu: * vízová dokumentace * nonstop asistenční služba po dobu pobytu * umístnění do US kempu s hrazeným ubytováním a stravováním * zdravotní pojištění * Noc v hotelu v NY po příletu * obousměrná letenka

* Záleží na mnoho faktorech: * Typ kempu * Váš věk * Pokolikáté jste v tomto kempu * Vaše zkušenosti * Obecně jsou odměny okolo 1000 USD za celou sezónu (nejvíce campower cca 1200 USD)

* Registrujte se na našich stránkách * Koordinátor projektu (Andrea Hrušková) vás kontaktuje. * Na rozdíl od W&T si kemp vybírá vás, proto s vámi uděláme pohovor v AJ, natočíte nám propagační video a dodáte reference (práce s dětmi, specializace)

* Stránky czech-us us.cz/kemp-v-usa/o-programu/ us.cz/kemp-v-usa/o-programu/ * Facebook stránka America-Czech-Republic/ America-Czech-Republic/ * Youtube kanál CampUSAcz