TV studio FMK Univerzitní televize NEON TV. Základní informace - formální Tomáš Šula, UAAU/KVS1, KVS2 Televizní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERASMUS INTENZIVNÍ PROGRAMY V INŽENÝRSKÝCH VĚDÁCH Intenzivní programy jako jeden z nástrojů internacionalizace VŠ Martina Hudečková Mezinárodní oddělení.
Advertisements

Uplatnění eLearningu na českých univerzitách - desetiletá historie
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Virtuální vzdělávací prostředí na FaME UTB ve Zlíně Virtuální vzdělávací prostředí na FaME UTB ve Zlíně E-learn 2002 Žilina 5. – 6. února 2002 E-learn.
Žánry a formáty Žánr (druh, rod, způsob, styl, sloh) je obecné pojmenování pro všechny materiály (díla) se společnými znaky žánrové oblasti např. v literatuře.
NEON TV Televizní studio UTB.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Systémy pro zpřístupňování eVŠKP DSPACE CZ Zpráva o české komunitě DSpace Zpracovala Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
NEON TV Televizní studio UTB
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
NEON TV Televizní studio UTB
VLIV ZMĚN SVĚTA PRÁCE NA KVALITU ŽIVOTA 2005 – 2008 Moderní společnost a její proměny Seminář k výzkumu na úseku BOZP
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
NEON TV Televizní studio UTB
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Mgr. František Bublan Formy a perspektivy dobrovolnické služby z pohledu neziskové organizace.
1 Profesní etika - PROFE Svatava Navrátilová klasifikovaný zápočet UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV MARKETINGOVÝCH.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
e-learning Lucie Rohlíková
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
TV042, TV110/ Masová komunikace
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Úvod Proč studovat informatiku?
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Streaming pomocí technologií FLASH
Neonové účty aneb co lze a nelze proplatit. Jakub Martinů, , finance Co lze účtovat.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií.
KOMUNIKAČNÍ SPECIFIKA IN STORE KOMUNIKACE
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
1 NÁZORY MAMINEK A DĚTÍ NA REKLAMU doc.PhDr. Dušan Pavlů, CSc UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
E-learningové aktivity na MU Luděk Matyska
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Fakulta informatiky MU Brno
E-learning z druhé strany: pohled studentů Jiří Zounek Ústav pedagogických věd FF MU A. Nováka Brno
Stáž na 8.6. – Jan Fric PřF KSGRR. Hlavní historické milníky SU 1878 – založení (Stockholms högskola) 1960 – transformace na VŠ univerzitního.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Centrum jazykového vzdělávání Language Centre. VZNIK A ČINNOST CJV bylo zřízeno rozhodnutím Akademického senátu Fakulty humanitních studií na návrh děkanky.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Studentský spolek Studenti FHS UK o. s.. Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy Vznik spolku – Mladá fakulta Liberální forma studia.
1 VÝVOJ V LETECH doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Knihovna a její služby v 21. století
Individuální projekt OP VVV
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
Transkript prezentace:

TV studio FMK Univerzitní televize NEON TV

Základní informace - formální Tomáš Šula, UAAU/KVS1, KVS2 Televizní studio 1, /2010 Volitelný předmět – C Kreditové ohodnocení: 1 Forma ukončení: Zp U44

Základní informace – obsahové Tomáš Šula, Televizní studio je „projektem“ Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Umožňuje studentům zapojit se do zpracování velice náročných úkolů především z audiovizuálního a produkčního hlediska. Studenti (potažmo studentský tým) se zde setkávají s moderní a novou technologií přímých přenosů a streamovaného videa přes internetovou síť. Po dobu fungování TV STUDIA byli do jeho činnosti zapojení studenti všech studijních oborů FMK vyjma atelieru designu obuvi a skla.

TV STUDIO vs. NEON TV Tomáš Šula, Na počátku stál projekt TELEVIZNÍ STUDIO na FMK UTB ve Zlíně. Tento subjekt se zabýval tvorbou audiovizuálních děl různých žánrů a zaměření. TELEVIZNÍ STUDIO fungovalo jako servisní organizace především pro projekty Komunikační agentury. TV studio bylo pojmenováno NEON, tedy plným názvem TELEVIZNÍ STUDIO NEON. V ak. roce 2007/2008, kdy byla poprvé použita technologie streamovaného videa v přímém přenosu, vzniká subjekt UNIVERZITNÍ TELEVIZE NEON TV (dále jen „NEON TV“), který je produktem TELEVIZNÍHO STUDIA NEON. TELEVIZNÍ STUDIO NEON stále funguje jako servisní organizace pro NEON TV, která je prostředníkem mezi realizovaným akcemi a recipienty. Má vlastní zpravodajský web který plní „neaudiovizuální“ informativní funkci, stejně jako jiné internetové zpravodaje, avšak s úzkým zaměřením na UTB ve Zlíně a její studenty.

Náplň práce Tomáš Šula, Tvorba AV děl - Offline - Online Využití AV technologií pro zlepšení studentského prostředí - Kolejnet Poradenství v oblasti AV tvorby a příbuzných oborů - Projekty KomAg

Výstupy Tomáš Šula, On-line přenosy: (KO)MEDIA * PM Konference 2008 * Miss Academia 2008 * B-Fashion 2008 * Opening UC * Percipio * Miss Academia 2009 * PM konference 2009 * Cena Salvator 2009 * Vícekamerové záznamy: Salvator 2008 Pohledy na porod ZIPP konference Vzdělávací AV díla: Politický marketing I, II Krizová komunikace I, II Konference Věda a Víra Focus group …a další Ostatní AV díla: Vánoční strom UTB 2008, 2009 Spot Advert 2005 Spot Agapi Galavečer SU UTB – 2007, 2009 Medailonky ProjectOn Záznam Den Salvator 2007, 2008, 2009 Spot Cena Salvator 2008 Reportáž Majáles 2009 Záznam Ples UTB 2008, 2009 Ball of internationl students 2009 Reportáž Busfest 2009 Telekastrol I, II Animace Robotický den na UK 2009 …a další. Zpravodajský web: Kolejnet od ZS 2009/2010

Do budoucna Tomáš Šula, odstartování ostrého provozu kolejnetu - implementace nových technologií - konsolidace nově postaveného televizního studia na U44 - zkvalitnění procesů on-line přenosů - sebevzdělávání - rozšíření spolupráce především s FAI a ostatními fakultami - restrukturalizace vazeb na KomAg - příprava procesů pro potřeby producentského centra

Tomáš Šula, Prosím, Vaše otázky a připomínky.

Tomáš Šula, Děkuji Vám za pozornost!

Tomáš Šula