Ganoderma Lucidum zvaná REISHI A Cordyceps

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZVÝŠENA HLADINA CHOLESTEROLU
Advertisements

Trávicí žlázy játra slinivka.
Lidské zdraví a potrava - pokračování
VYLUČOVÁNÍ ODPADNÍCH LÁTEK
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
VYLUČOVACÍ SOUSTAVA Filtrující „fazole“.
Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí na ekzémy, odstraňuje.
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Lidé a příroda.
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Fluorid v zubní hygieně
VÝŽIVA – MÝTY A SKUTEČNOST
Světový den ledvin – Prof. MUDr Vladimír Tesař,DrSc. Klinika nefrologie 1.LF UK a VFN, Praha, Česká nadace pro nemoci ledvin.
Přírodní látky - systematizace a opakování
LEDVINY Jak vypadají, kde jsou uloženy, jejich funkce, selhání ledvin, možnosti léčby při selhání ledvin.
VÝŽIVA V PREVENCI NÁDOROVÝCH ONEMOCNĚNÍ
Zelinářské zahrady.
DETOXIKACE – očista organismu
Lidské plíce. Lidské plíce Venkovní znečištění vzduchu 1. Znečištění vzduchu Výfukové plyny automobilů, průmyslové emise,venkovní.
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
RYBY A LIDSKÉ ZDRAVÍ Vliv konzumace rybího masa na nemocnost a úmrtnost na koronární nemoc srdeční Robert Žižka, Společnost Prameny zdraví.
Vitamíny rozpustné ve vodě
HOBITI.
Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí.
Alkoholismus.
Výživa Metabolismus = látková výměna – soubor chemických dějů v buňkách katabolismus: štěpení živin na jednodušší látky, definitivně končí u CO2, H2O a.
VITAMÍNY A MINERÁLY.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
VODA A ŽIVOT Voda je jedním z nejdůležitějších prostředků k životu na naší Zemi. Potřebuje ji člověk, zvířata i rostliny.
Pitný režim a děti Dana Růžičková, DiS., nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí 14. května 2008.
Doping- látky zakázané
IMMUBLEND.
- význam nádorových onemocnění
Vylučovací soustava Funkce: -regulace objemu a složení tělních tekutin
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
Ledviny Nefron Odvodné cesty močové Tvorba moči Onemocnění
Příjemce podpory – škola: Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Vylučovací soustava.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
PREZENTACE NA VYBRANÉ DRUHY ČELEDI TŘEZALKOVITÉ, VŘESOVCOVITÉ (BRUSNICOVITÉ), TYKVOVITÉ Tereza Veřmiřovská, 4. A, 2012/13.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Lenka Němcová Název: VY_32_INOVACE_15_EKO8 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Léčivé rostliny.
Návykové látky, závislosti. VY_32_INOVACE _25_NÁVYKOVÉ LÁTKY, ZÁVISLOSTI_PŘÍRODOPIS_HLAVOVÁ Anotace Výukový materiál prostřednictvím ICT napomáhá k inovaci.
1 26. září 2016 Svaz léčebných lázní ČR Specifika lázeňské léčby dětí a dorostu prim. MUDr. Jana Rydlová, Vedoucí lékařka dětských léčeben, Lázně Luhačovice,
Acai Černá třešeň Červená řepa Zelené jablko Hruška Rakytník Malina Brusinky Granátové jablko Borůvky Maqui.
ČOKOLÁDA A JEJÍ PUTOVÁNÍ PO TĚLE Biologicko-chemický projekt.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
 Léčiva jsou léčivé látky, které by měly mít pozitivní účinky na zdraví člověka  Léčiva mohou mít různou cestu podání injekčně (do svalu, do žíly, podkožně),
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Antioxidanty  Antioxidanty jsou látky, které zabraňují oxidačním procesům probíhajícím v našem těle  Oxidační procesy v těle vyvolávají volné radikály.
Citrony Limetka Pomeranče Šípky – Rose Hips Acerola Hesperidin Rutin.
Chemické složení organizmů. Mezi přírodní (organické) látky patří: cukry (sacharidy) tuky (lipidy) bílkoviny (proteiny) nukleové kyseliny.
HOUBY JAKO LÉK VY_32_INOVACE_03 Sada 4 Rozmanitost přírody Autor: Mgr. Iveta Mocharová ZŠ a MŠ Dešná IT ve škole 1622­/21/7.1.4/2010.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Potrava
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Nemoci světa. AIDS  1. případ cca před 25 lety, ale už stihl zabít přes 25 milionů lidí  Aids napadá imunit. systém, tělo pak není schopno se bránit.
VYLUČOVACÍ SOUSTAVA.
Látky tvořící naše tělo Název projektu: OP VK
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
OBĚHOVÁ SOUSTAVA.
VSTŘEBÁVÁNÍ ŽIVIN A OSTATNÍCH SLOŽEK POTRAVY
Vliv nikotinu na zdraví člověka
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_JABLKO Výchova.
Kouření Vypracoval: Jiří Hanousek Obor: Technické lyceum Třída: 1L
PREKYSLENIE ORGANIZMU pôvodca takmer všetkých chorôb
Transkript prezentace:

Ganoderma Lucidum zvaná REISHI A Cordyceps Zázrak z přírody Ganoderma Lucidum zvaná REISHI A Cordyceps Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Naděje dnešní medicíny Více jak 4000let používána v léčitelství. Obsahuje cenné látky, které blahodárně působí na naše tělo a prodlužuje život. V Japonsku a Číně je vládou schválena pro podpůrnou léčbu rakoviny. Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Účinky podle celosvětových vědeckých výzkumů Protirakovinné Protivirové Protialergické Protizánětlivé Hypoglykemické (snížení cukru v krvi) Hypotenzní (snížení tlaku) Detoxikace organismu Hubnutí Zvýšená koncentrace Zlepšení pleti a kůže Posílení imunity Snížení cholesterolu Při kožním onemocnění Při odvykání kouření Antioxidanty, minerály,cenné látky. Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Jak houba funguje 1-30dní = Skenování – rozpoznává nemoci 1-30 týdnů = Čištění – odstraňuje kys. močovou, mléčnou, cholesterol, tuk, pomocí stolice, moči, dýcháním, hleny. 1-12měsíců = Regulace- uzdravuje 6-24 měsíců = Budování – posílení imunity, zrychlení uzdravování. 1-3roky = Omlazování Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Složení Ganodermy Lucidum Vláknina Enzymy Vitamíny, minerály, mastné kyseliny Polysacharidy Proteiny, triterpeny Organické sloučeniny Antioxidanty Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Proč společnost GANO EXCEL Největší pěstitel houby Reishi na světě. Používá výtažek ze spór =75x vyšší zdravotní efekt při zachování nízké ceny. Reishi možné užívat vždy a všude. Káva, čaj, čokoláda, 3v1, moccacino, ale i ve formě kapslí, zubní pasty, mýdla aj. Vysoká kvalita, nízká cena od konkurence. Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Cena léčiv a nápojů 1,5-2l - Roibosového čaje s reishi (22kč) Káva classic 16Kč/0,3l. Čokoláda, 3v 1, Mocha -22Kč /1šálek Tobolky Excellium, Ganoderma- 1036Kč/90ks Cordyceps - 1038Kč/60ks Zubní pasta 256Kč Mýdlo – 2ks – 335 Kč Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Atesty a certifikáty Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Certifikáty vydané v ČR Zdravotní ústav se sídlem v Pardubicích - Hygienické laboratoře Pardubice a Chrudim Státní zdravotní ústav - Národní referenční centrum pro kosmetiku Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě - Centrum hygienických laboratoří Registr hlavního hygienika  Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Produkty - Cordyceps Je vzácným druhem houby parazitující na larvách řádu motýli - Lepidoptera. Je to přírodní harmonizátor, stimulátor, s tonizujícími, povzbudivými účinky, zvyšující nespecifickou odolnost vůči negativním vnitřním i vnějším vlivům Zlepšuje dynamiku látkové přeměny buněk a výměnu látek v celém organismu, čímž napomáhá k odstraňování toxických látek. Slouží jako podpůrný prostředek při léčbě nádorových onemocnění zejména během  chemoterapie a ozařování. Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Účinky Cordycepsu Choroby dýchacích cest. Choroby cév srdce. Onemocnění ledvin Hepatitis, jaterní cirhóza. Nádorová onemocnění. Antitoxické působení. Zlepšuje vitalitu a dynamiku látkové přeměny buněk jater, ledvin, plic a výměnu látek celého organizmu, což napomáhá k odstraňování toxických látek z organizmu včetně toxických zbytků léků. Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Cordyceps a ledviny Pozitivní účinky na onemocnění ledvin Současná medicína dokazuje, že Cordyceps zlepšuje výměnu látek v ledvinách Zlepšuje dynamiku buněk ve tkáni ledvin, napomáhá vylučování močoviny, k lepší funkci ledvinných kanálků a glomerulů poškozených léky nebo zánětem. Cordyceps přispívá k odstranění tupé bolesti v oblasti bederní páteře a nohou Zabraňuje častému pomočování, což je velmi důležité pro lidi, kteří trpí chorobami ledvin. Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Děkuji za pozornost Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Zdraví na dosah Feffqeaefeqffeesaxc Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com

Mnoho úspěchu… Sandra Miloševičová, DiS. et DiS., nutriční terapeutka, www.nutricni-terapeut.com