Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata.
Advertisements

Ing. Stanislava Správková
Beckiland Firemní párty.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Rozvojový program Excelence středních škol 2012
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Oddělení mládeže a sportu
PR KLUB Jsme tu pro vás?! Media relations…pojďme si to vyříkat.
Prezentace školy.
ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ administrace.
Folklór a já Radka Kmochová, IX.B Konzultant: Ivana Severová Školní rok: 2011/2012.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
FIRE DANCE 2013.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Problematika informační kriminality
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Sdružení Podané ruce, o.s.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta v Pardubickém kraji v roce 2010.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Rada mladých spolu s KMSOH a Vincentem pořádají VINTAL 2011 amatérskou uměleckou soutěž Rada mladých spolu s KMSOH a Vincentem pořádají VINTAL 2011 amatérskou.
Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013.
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Blueberry Hill … Svátek SENIORŮ Jihomoravského kraje se uskutečnil v městě Brně Oslavy svátku probíhaly na náměstí Svobody při velké účasti.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
Evropská jazyková cena Label Praha, Historie programu iniciativa vycházející z dokumentu vydaného EK v roce 1992 – „White Paper“ v ČR od.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR: Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 ÚVODNÍ SEMINÁŘ K PROJEKTU
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže.
FIRE DANCE 2017.
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina
Kraje pro bezpečný internet 26. 9
Dotace pro jednotky PO SDH obcí Pardubického kraje
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Finanční motivace učitelů při práci s nadanými žáky
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
FIRE DANCE 2018.
Rybářský klub České republiky, z.s.
FIRE DANCE 2019.
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové soutěže pro děti od 5 – 17 let

Soutěž Ojedinělá akce pro děti a dětské skupiny Multitalentová soutěž zpěv tanec hudební nástroj sportovní/akrobatické vystoupení originální čísla apod. Podpora malých talentů Patron soutěže - Zbyněk Drda, vítěz 3. české superstar Základní kolo, krajské kolo Afi Palace Pardubice, superfinále Šiklův mlýn

Přínos akce Rozvoj dítěte a jeho osobnosti Podpora píle a talentu Motivace k novým výkonům Budování přirozeného sebevědomí dítěte Možnost prezentace před publikem

Podmínky Pro jednotlivce nebo skupiny Věk od 5 – 17 let Skupina může být i mezigenerační Přihlášky do Dítě/skupinu přihlašuje dospělá osoba (viz přihláška) Registrace – on-line na webu – vyplněním registračního formuláře a zasláním na adresu Rodinné pasy, Mendlovo nám. 1a, Brno

Přidejte se Podpořte i Vy šikovné děti, které se mají čím pochlubit a zapojte je. Informujte své pracovníky (učitele a vedoucí kroužků) o soutěži. Umístěte ve svém areálu či webu informační plakáty a přihlášky.

Dětem nabízíme Vyzkoušet si vystoupení na profesionálním pódiu Porovnání sil s ostatními soutěžícími Nové zkušenosti a zážitky Možnost postoupit do krajského finále Celorepublikový vítěz získá zlatou cihličku v hodnotě ,- Kč a nabídku na vystoupení v roce 2012/13

Statistika přihlášených dětí/souborů 2011

Soutěžící ročník 2011

Ročník 2011 Předseda poroty a patron soutěže Zbyněk Drda s veverčákem Čendou. Jana Blažková, zpěvačka a hráčka na akordeon se stala celkovou vítězkou soutěže Čenda hledá supertalent 2011 a získala automobil Seat Ibiza. Vítězka si zazpívala po bohu Anety Langerové.

Přihláška