Natálie 11 Dita 11 Pavel 12 Dan 13 Dita a Natálie jsou nejlepší kamarádky už od školky. Neudělají jedna bez druhé ani krok a proto Natálie tak těžce nese.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

PKML.
Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
Zájmena a pády Adjust the pronouns between slash marks to fit the context. Remember to use the correct case. Vzor: Pozdravuj od /já/ rodiče. Pozdravuj.
Města ČR – orientace na mapě
Léčba křečových žil metodou ASVAL

Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Adoptuj panenku a zachráníš dítě! Agáta 1 Ája 2.
se tábořilo za první republiky 1 Jak se tábořilo „kdysi“  Staré kroniky  Historie  Album věnované ETS  Úryvky z Hlasatele.
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 2
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Vzdělávací materiál / DUMVY_32_INOVACE_02B14 Příkazový řádek: obsah souborů PŘÍKLADY AutorIng. Petr Haman Období vytvořeníLeden 2013 Ročník / věková kategorie3.
Kolja 9.
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
Počítání s řemesly II. MALÍŘKA LÉKAŘKA ZDRAVOTNÍ SESTŘIČKA PRODAVAČKA
Animace Demo Animace - Úvodní animace 1. celé najednou.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Lineární rovnice Běloun 91/1 a
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Proč je důležité studovat Principy
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Zábavná matematika.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.

Nejmenší společný násobek
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Posloupnosti, řady Posloupnost je každá funkce daná nějakým předpisem, jejímž definičním oborem je množina všech přirozených čísel n=1,2,3,… Zapisujeme.
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
TRUHLÁŘ II.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
Lounky PRO Vratimov, o.s. ( 1 Charitativní sbírka Lounky 06/2013.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
Fyzika 2 – ZS_4 OPTIKA.
MS PowerPoint Příloha - šablony.
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Přísudek Zpracovala: Mgr
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Technické kreslení.
Úkoly nejen pro holky.
END 1.Přítelem 2.Druhem 3.Milencem 4.Bratrem 5.Otcem 6.Učitelem 7.Vychovatelem 8.Kuchařem 9.Elektrikářem 10.Instalatérem 11.Mechanikem 12.Návrhářem 13.Stylistou.
Přednost početních operací
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
Rekurze Predikát predek(X,Y). predek(X,Y) :- rodic(X,Y). predek(X,Y) :- rodic(Z,Y),predek(X,Z).
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
PSYCHICKÁ ZÁTĚŽ PŘEHLED REAKCÍ. ŠKÁLY PRO POSUZOVÁNÍ ZPŮSOB: 0 = NENÍ TO MŮJ ZPŮSOB REAGOVÁNÍ 1 = OBČAS TAK REAGUJI 2 = ČASTO REAGUJI TÍMTO ZPŮSOBEM 3.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Transkript prezentace:

Natálie 11 Dita 11 Pavel 12 Dan 13 Dita a Natálie jsou nejlepší kamarádky už od školky. Neudělají jedna bez druhé ani krok a proto Natálie tak těžce nese Ditino seznámení s Pavlem. Má pocit, že ničí nejen kamarádství dvou dívek, ale i vztah celé třídy. Pavel se nedávno přistěhoval do města a hned první den potká ve škole Ditu, která se mu okamžitě zalíbí. Bohužel její kamarádka Natálie a celá její parta se postaví proti němu. Dita Natáliiny obavy nechápe, sama si neuvědomuje, že jejich kamarádství už není, co bývalo. Má oči jen pro Pavla. Pavlův starší bratr Dan přesvědčí i Natálii, že jeho bráška není zase tak špatný a to především svým šarmem a sympatiemi… Fotoromán

V pondělí ráno ve škole… Představuji vám vašeho nového spolužáka, Pavla. Posaď se tady vedle Dity… No páni! Ten je ale krásne j! Spolužáci ale jejich nadšení nesdíleli No potěš! První den ve škole a hned potkám takovou kočku! Odpoledne Dita navštíví nemocnou Natálii Tak co bylo ve škole? Přišel k nám skvělej novej kluk! …je fakt boží! Tak krásnýho kluka jsem v životě neviděla… Dokonce mám i jeho číslo! Myslíš, že mu mám zavolat?... A Dita pořád vykládá jen o Pavlovi…

Nechce se ti zítra mrknout do města? No víš … Já jsem slíbila, že donesu Pavlovi sešity, aby mohl dohnat učení… Natálii už to silně nudí… Pane jo, copak o něm nepřestan e klábosit? Druhý den odpoledne přijde Dita za Pavlem… Jé to seš ty… pojď dál! Ale nejsi doma sám? …a opravdu se oba poctivě učí Stejně je tak krásná…

Mezitím… Mám mu zavolat? Co když je Dita vážně u něj? Telefon ale zvedne Pavlův otec… 12 Haló? Kdo volá? … Ne, Pavel tu není sám. Je u něj spolužačka, učí se… No teda! Takhle mi brát kamarádku … Ráno čeká Natálie na Ditu před domem… Kde může být? Ahoj! Čau, tak jdeme?

Dita začne opět nadšeně vykládat o Pavlovi… Když on je tak úúúžasnej…! Hm … … Nejkrásnější kluk, kterýho jsem kdy viděla!! Už je s tím fakt trapná! …ale Natálii to už přestává bavit Ve škole už Pavel čeká na Ditu v její lavici. Sedneš si za mnou? No teda! Jsem rád, že tě vidím Je tak milej … Zatím Natálie urputně přemýšlí, jak se Pavla zbavit. S tímhle se musí něco udělat…

O přestávce svolá Natálie svou partu… Takhle to dál nejde, musíme zakročit! …a drobnou lží ji okamžitě nadchne k činu. Prý ublížil své bývalé spolužačce, jen aby něco neudělal Ditě! Neboj, to zvládnem! Když se Pavel vrací ze školy… My ti dáme! Počkejte, vždyť jsem vám přece nic neudělal! Tohle si dovolovat nebudeš! Vůbec nevím, co po mě chtějí!

Další den vysvětluje třídní, proč Pavel nepřišel do školy… …leží v nemocnici a možná z té vaší hry ponese následky na celý život… Proboha, chudák Pavel! Ani Natálie si už není jistá správností jejich činu… No, nevím, jestli jsme to přece jen nepřehnali… …a hned o přestávce zavolá partu. Kluci, aspoň bysme se mu měli jít omluvit… Pro č ne! V nemocnici čeká všechny šok… Pavle … Chudák!

Z omylu je vyvede až sestra… Jestli hledáte toho chlapce, Pavla, tak ten leží ve vedlejším pokoji. Tak jak se daří? V pohodě. Dík, žes za mnou přišla. Jsem tak ráda, že je v pořádku! Dokonce i Natálie má radost, že Pavel na tom není tak špatně. To je dobrý… Odpusť nám to, nemysleli jsme to zle… Byli jsme tak trochu sobečtí… Pak se ve dveřích objeví Pavlův bratr… Čau brácha ! Tý jo, ten ale je!

…a s Natálií si hned padnou do oka. Nazda r! Ahoj … A co takhle zakončit dobrodružství v cukrárně u poháru? Mňa m! Ale Dita je ještě sladší… Možná to přece jenom stálo za to… Konec

Dekujeme Dekujeme… v Pavlíkovi… …za trpělivost v roli Pavla, Danovi… …za roli pohodáře Dana, Barče… …za senzačně pojatou roli Dity, Nikolce… …za dokonale padnoucí roli Natálie,

Dekujeme Dekujeme… v Milinovi… Haničce… … za bezkonkurenčního otce, … za roli zdravotní sestříčky, Terce… … za scénář, režii a střih, Vaškovi… …za kameru a kafrání do scénáře,

Nafoceno ve Vlkanově dne Interiéry v budově školy, Exteriéry v jejím blízkém okolí Produkce Stezka© 2005

A ještě děkujeme Elfovi… …za odvoz!!!