Sue Ryder Charity Cup 2010 2. ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

…..přijďte si s námi zahrát
Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Beckiland Firemní párty.
Představení společnosti
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR ÚŘADU VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
21. listopadu 2009 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2009.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK KONANÝ POD ZÁŠTITOU PŘEDSEDY ČMFS JUDr. Ivana Haška.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Hry třetího tisíciletí
ELTODO CUP První jarní homerun
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Seriál sportovních akcí pro firemní týmy
Eagles Partners KORYNA TOUR Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Sdružení mediálních a reklamních firem by Vám rádo.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
XXVII. Silvestrovské derby
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Nabídka reklamních ploch
Úvod Proč studovat informatiku?
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
20. listopadu 2010 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2010.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
SPOJENCI sbírkového projektu POMOZTE DĚTEM! Kateřina Tomášová – projektová manažerka.
SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ
FC Slovan Rosice, z.s..
T-MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH MANUÁL PRO POŘADATELE BRONZOVÝCH BĚHŮ
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Nábor mladých fotbalistů
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Transkript prezentace:

Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder

Sue Ryder Charity Cup 2010 Benefiční fotbalový turnaj v malé kopané Pořadatel: Domov Sue Ryder, o.p.s za podpory AC Sparta Praha a Britské obchodní komory v ČR Termín: 9. září 2010 Místo: PRE tréninkové centrum mládeže na Strahově Povrch: umělá tráva Počet účastníků: 20 týmů (max. 10 členů v týmu)

Sue Ryder Charity Cup 2010 Minulý ročník 20 týmů AK Uhlíř, Homola & spol. Würth Wemex – ENA GE Money Bank Magistrát hl. m. Prahy společný tým Domova Sue Ryder a Britské obchodní komory tým Klubu přátel Domova Sue Ryder tým fanoušků AC Sparta Real Top Praha BH Securities CeWe Color ČSOB Ireas Kinstellar KPMG Maternity Center Philip Morris Sheraton Tefos WPB Capital Záštita turnaje - Britská obchodní komora v ČR Sponzoři a partneři Casa Latina Mystic Temple Alkom Security Zámek Berchtold Author ČSOB Mujsport AC Sparta Praha Fotbal SPORTINVEST Marketing CeWeColor Celkový výtěžek pro Domov Sue Ryder Kč Vítěz turnaje – tým ČSOB

Sue Ryder Charity Cup 2010 Minulý ročník Prezentace turnaje Letáky, plakáty Inzerce, webové bannery, Zpravodaj Domova Sue Ryder, newsletter Komunikace turnaje v interních médiích zúčastněných firem (intranet, firemní časopisy) Brožury pro všechny hráče i návštěvníky turnaje Dresy pro všechny hráče Fotografie z turnaje na CD pro všechny týmy Webové stránky ( ww.sparta.cz, Média (deníky, časopisy, webové portály)

Sue Ryder Charity Cup 2010

Přihlaste svůj tým! Není to jen sportovní a společenská událost. Jde o mnohem více… Podpora Domova Sue Ryder Možnost uspořádat firemní den pro zaměstnance Prostor pro vzájemné seznámení podporovatelů Domova Možnost prezentace jednotlivých účastníků Startovné – Kč 1 tým (max. 10 hráčů) Občerstvení Trička pro hráče Logo v brožuře k turnaji Fotodokumentace turnaje pro každý tým

Sue Ryder Charity Cup 2010 Herní systém 4 hřiště = 4 skupiny Týmy budou předem (na místě) rozlosovány do skupin, kde se postupně utkají systémem každý s každým. Ze skupiny postoupí pouze vítěz do semifinále. Další zápasy o umístění ( včetně zápasu o 3. místo) se nehrají. Vítězný tým má právo vyzvat „Tým hvězd“ (v jednání).

Sue Ryder Charity Cup 2010 Program turnaje – 15.30registrace týmů převlečení, rozcvičení a příprava týmů na hřištích – 20.00doprovodný program slavnostní zahájení turnaje – 20.00zápasy ve skupinách semifinále finále 20.50vítěz hraje s "týmem hvězd“(v jednání) vyhlášení výsledků turnaje ukončení turnaje

Sue Ryder Charity Cup 2010 Můžete být např. zde Nebo zde Staňte se sponzorem 2. ročníku Turnaj může nést např. vaše jméno!

Sue Ryder Charity Cup 2010 Co letos nabízíme sponzorům? Hlavní partner turnaje – Kč Startovné – možnost přihlásit 1 tým Jméno partnera v názvu turnaje Logo partnera na pamětních tričkách (vrchní část - záda) Prezentace společnosti dominantním umístěním loga partnera na všech tištěných materiálech souvisejících s turnajem Veřejné poděkování a prezentace společnosti během turnaje moderátorem akce Možnost prezentace partnera formou prezentačního stánku během konání turnaje Možnost prezentace partnera vložením reklamních materiálů do dárkových tašek pro každého účastníka Umístění reklamních bannerů v místě konání turnaje PR článek ve Zpravodaji Domova Sue Ryder Banner partnera na homepage Zmínění partnera ve všech komunikátech směrem k médiím

Sue Ryder Charity Cup 2010 Co letos nabízíme sponzorům? Partner turnaje – Kč Prezentace společnosti umístěním loga partnera na všech tištěných materiálech souvisejících s turnajem Loga partnera na Veřejné poděkování a prezentace společnosti během turnaje moderátorem akce Umístění reklamního banneru v místě konání turnaje Možnost prezentace partnera vložením reklamních materiálů do dárkových tašek pro každého účastníka Zmínění partnera ve všech komunikátech směrem k médiím

Přihlašte Váš tým! Přihlašovací formulář a další informace o Sue Ryder Charity Cup najdete zde:

Sue Ryder Charity Cup 2010 Těšíme se na Vás 9. září! Více informací o Domově: Domov Sue Ryder poskytuje péči seniorům, kteří jsou v důsledku nemoci nebo vysokého věku odkázáni na pomoc druhých. V případě zájmu se obracejte na Mgr. Šárku Augustinovou (vedoucí Kulturního komunitního centra Domova Sue Ryder) Tel.: Mobil: