Kdo jsme? Online byznys děláme přes 12 let Provozujeme 340 sportovních webů Naši reportéři vidí 42 000 sportovních zápasů ročně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Komunitní síť a mobilní služba (nejen) pro auta… Ondřej Švihálek,
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Hosting informačního systému K2
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Podpora podnikání v Moravskoslezském kraji Aktivity Agentury pro regionální rozvoj na podporu podnikání a inovací v kraji Mgr. Jiří Štěpán, Agentura pro.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Microsoft SQL server Databázový systém. Úvod  aktuální verze na trhu je MS SQL  verze: plná komerční - Enterprise Edition pro vyzkoušení volně.
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Případová studie Business Intelligence ve společnosti Mountfield, a.s.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
Vývoj nemocničního informačního systému v CACHÉ
Cetelem mobile stručná case study a 3 poučení Ing. Jan Procházka prochorcz.
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
Kouzlo placeného poradenství!
O POSEDLOSTECH ŽEN Praha, NA ZAČÁTKU NÁS BYLO ŠEST …
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Informační systém pro sportovní klub TTC Znojmo
IS DIS Zdeňka Fialová. Obsah 1.Základní informace 2.Využití 3.DIS POV 4.Ukázka 5.Související problémy.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Stipendijní informační portál - Informační Strategie.
Tomáš Baťa Co chceš, můžeš! Jan Pospíšil
Ekonomická fakulta EKONOMICKÁ INFORMATIKA FINANČNÍ A POJISTNÁ MATEMATIKA.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta Dopravní Vít Šklebený 1.
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Nabídka reklamních ploch
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Nové funkce v novém Skliku
1 Mgr. Daniela Nová E-čtečky, e-knihy, e-vydavatelství ve vysokoškolském prostředí, seminář ČVUT Akvizice e-knih z pohledu vysokoškolské knihovny.
CIO priority | Priority IT v bankách a pojišťovnách| Lukáš Klášterský 1.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
Marek Šimeček Lukáš Zachoval Tomáš Kozák Marek Šimeček Lukáš Zachoval Tomáš Kozák PEF Mendelu – Management – ZS 2012.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Interní knihovní systém Závěrečná prezentace aneb máte toho půl míče?
Mediální kampaň Petra Kafková Petr Chládek 1. Osnova produkt produkt fáze projektu fáze projektu statistika statistika náklady náklady zdroje zdroje vlastní.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Tvorba WWW prezentace pro autonomního robota Bakalářská práce , Brno Autor: Jan Zálešák Vedoucí práce: Ing. Jiří Lýsek Ph.D.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
Seminář k soutěži Parádní web 21. leden 2014 Ing. Kamil Válek tajemník Městského úřadu Uherský Brod.
Představení společnosti na MFF UK
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Webová aplikace pro správu sportovního oddílu
Redakční systém s integrací webových služeb
Vliv mezinárodní situace na národnostní struktury klientely
Praktická cvičení Úvodní hodina David Malý kabinet 205.
IS FAČR II Osvěta.
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

Kdo jsme? Online byznys děláme přes 12 let Provozujeme 340 sportovních webů Naši reportéři vidí sportovních zápasů ročně Na naše weby se podívá návštěvníků denně Práce pro 25+ zaměstnanců a 850 externích redaktorů Vytvořili jsme úplně nový trh v hodnotě 20 milionů ročně a stále rosteme

Začátky?

Jak jsme začínali? začátek na VŠ, jako koníček po půl roce start firmy eSports.cz první zakázka naučena nazpaměť úvodní náklady: 0 Kč 3 roky práce “z ložnice”

Zádrhel? každá firma má své “údolí smrti” pouze 40% jej projde se ctí ven z ložnice, jít mezi lidi od prvního dne, opustit svou komfortní zónu existuje spousta pomoci (inkubátory, soutěže, investoři, mentoři...)

Naše cesta Vybíráme ty nejlepší a zajímáme se o ně Dáváme šanci i velmi mladým lidem (od 15 let) Plníme lidem sny a dáváme smysluplnou práci Finanční zisk není primárním cílem - někdy je lepší něco udělat zadarmo, ono se to vždycky vrátí. Hledáme nové příležitosti - každý zákazníkův problém se může stát příležitostí.

Co děláme? Tvorba a provoz webů a mobilních aplikací sportovních klubů a organizací Textové online přenosy Onlajny.com (6 jazyků) Informační a registrační systémy Organizační služby pro sportovní akce Tvorba obsahu Reklamní plochy

Další klienti ČSLH, FAČR, Gambrinus liga, Olympic.cz Valachytour.cz, Ballhockey.net, Autoklub ČR Sportovní turnaje: MS, ME Sport.cz, iSport.cz, Hokej.cz, ČT, Nova, STV Slovensko, Rusko, Kanada, Maďarsko, Polsko

Webové rozhraní

Android terminál

Výsledek

Technologie Android terminál; Google Nexus 7, Asus Phonepad Serverové řešení v nette, generování PDF Administrace + API Mysql databáze Angular.js + HTML5 webový terminál

Lidské zdroje 6 progrmátorů 3 manažeři a administrátoři 8-10 statistiků na jeden zápas (14 klubů) 4 měsíce vývoje a testování

Další rozvoj práce s daty - analýza, vizualizace monetizace mobilních návštěv a aplikací podpora byznysu klubů (věrnostní systémy) pokračování zahraniční expanze pražské MS v hokej 2015

Díky za /