Bakalářský studijní program Softwarové technologie a management (STM) Prof. Ing. Jiří Žára, CSc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovace předmětu Grafika na PC
Advertisements

Zkušenosti s e-learningovými kurzy na FES Univerzity Pardubice
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Bakalářský studijní obor Elektronika a sdělovací technika B-EST.
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
Představení doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Počítačová grafika - úvod
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Ing. Jiří Šilhán.  řízení a podpora spolupráce  správa dokumentů  správa dalších typů dat  správa obsahu - Content Management System (CMS)  řízení.
Obor informační technologie
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Úvod. školní: příprava na předmět Databázové systémy praktický: webové aplikace databázové systémy základy vývoje webových aplikací od návrhu databáze.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Fyzikou a chemií k technice
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
00172 Multimédia a internet Úvod Mgr. Bc. Michal Novotný Ústav bohemistiky a knihovnictví.
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Navrhované předměty pro OI a další zimní semestr.
GRAFIKA.
Aplikovaná informatika Zimní semestr 2013/2014. Ing. Bohuslav Růžička, CSc. tajemník katedry K101 kancelář: 215 tel
uložené procedury (stored procedures) triggery, sekvence, pohledy, funkce, parametrické dotazy (prepared statements) komplexní agregace a SQL dotazy jiné.
Animace a eLearning Petr Korviny SCO 2006, Brno. Úvod Animace Animace Výhody (názornost, vhodnost nasazení pro výuku počítačových programů a dovedností,
Operační systém Windows Mobile
Výuka Informačních technologií na DFJP
Kurz IT Essentials na DFJP UPCE Ivan Panuška. IT Essentials: PC Hardware and Software Version 4.0  kurz nabízí úvod do odvětví IT  seznámení interaktivní.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
stránka.
Výukový Informační Systém Naše stránky:
Ostravice Možnosti mobilních technologií při řešení projektů a v organizaci času Mgr. Rostislav Fojtík Ostravice
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Publikování prostorových dat na Internetu (prezentace pro VLE Dílna) Ing. Jan Růžička Institut geoinformatiky VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu
Katedra počítačů ČVUT FEL
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Multimédia.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Soňa Patočková Název šablonyIII/2.

Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
1 Příprava předmětu Manažerská informatika pomocí programu Zoner Context pro distanční formu studia Ing. Markéta Kubálková katedra managementu Fakulta.
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Úvodní informace Informatika v agrobyznysu LS 2011/2012.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Úvod do biomedicínské informatiky Lenka Lhotska Gerstnerova laboratoř, katedra kybernetiky ČVUT FEL Praha
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE
DIDAKTIKA FYZIKY I. 8 ICT ve Fy Josef Trna PdF MU©2009.
2OP863 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP863 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Technické znalectví a expertní inženýrství Úvod do studia září 2013, Brno Připravili: doc. Ing. Pavel Máchal, CSc. Ing. Martin Zach Oddělení expertního.
… 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: fax:
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Prof. Ing. Hana Machková, CSc. Rektorka
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Technické znalectví a pojišťovnictví
ČVUT Fakulta elektrotechnická
Jiří Chmelík Semestr: podzim 2015
MEZIFAKULTNÍ MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM INTELIGENTNÍ BUDOVY
Projekt BOZP Výsledky první části České vysoké učení technické
Informační média a služby doc. Ing. Vilém Sklenák, CSc. garant oboru
Projekt - K620 Řízení a modelování silniční dopravy
SOFTWARE II Aplikační software.
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ
Užití UV kamery pro průmyslové a medicínské aplikace
Stručný úvod BPH_PIS2 : druhá obrazovka viz letní semestr
A4M39PSY Psychologie v návrhu UI


Transkript prezentace:

Bakalářský studijní program Softwarové technologie a management (STM) Prof. Ing. Jiří Žára, CSc.

Obory programu STM 1. ročník společný STM 2. ročník po oborech 3. ročník po oborech Softwarové inženýrství Web a multimédia Manažerská informatika Inteligentní systémy BP 2Softwarové technologie a management (STM)

Studijní plán STM 3Softwarové technologie a management (STM)

Oborové předměty (PO) 3. sem. – Multimediální a grafické aplikace (MGA) – Vývoj webových aplikací 1 (WA1) 4. sem. – Multimédia 1 (MM1) – Programování grafiky (PGR) 5. sem. – Úvod do softwarového inženýrství (USI) – Testování uživatelských rozhraní (TUR) Softwarové technologie a management (STM)4 Obor Web a Multimédia

1) Zaměření „Webové technologie a uživatelská rozhraní“ internet, webové technologie, tvorba webových aplikací a uživatelských rozhraní, e-learning, mobilní technologie 2) Zaměření „Multimediální aplikace“ teoretické i praktické znalosti z počítačové grafiky, designu, digitální umění, grafická tvorba, zpracování obrazu, zvuku a videa, návrh grafických prezentací 3) Zaměření „Počítačová grafika“ návrh a efektivní tvorba programů využívajících web, multimédia a počítačovou grafiku, 3D modelování, virtuální a rozšířená realita, tvorba počítačových her Softwarové technologie a management (STM)5 Volitelné předměty (V) => zaměření (profil)

Softwarové technologie a management (STM)6 WM – možné průchody (V) Web/HCIMultimédiaGrafika Tvorba webových aplikací II Programování v jazyce C/C++ Principy tvorby mobilních aplikací Multimedia IIPočítačové hry a animace XMLGrafická tvorbaZpracování digitální fotografie Kurz multimediálních aplikací Správa digitálního obsahu v organizacích 3D modelování a virtuální realita

Předměty „V“ lze vybírat z celé FEL Mívají různé počty kreditů (4, 5, 6). Kombinujte je, abyste dosáhli potřebného počtu (za semestr, za studium) Dobří studenti jich zvládnou i více Softwarové technologie a management (STM)7 Obor WM – zaměření a prohloubení

Obor Web a Multimédia vyžaduje od studentů schopnost kvalitně programovat. Pozorování z minulých let: Mnozí studenti se domnívají, že vše zvládnou pomocí „klikání v menu“. Je to OMYL! Softwarové technologie a management (STM)8 Warning WMx01JZ

Mnoho zdaru při studiu vám přeje Garant oboru WM Jiří Žára