V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Hledejte podobenství.. (ponaučení o pravidlech na DCŽM Ktiš)
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Černý humor.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
VEDLEJŠÍ VĚTY.
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Pár vtípků pro radost klikej.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Dopis od Boha.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
Hádanky Otázka…. Odpověď…..
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Proč mají spermie ocásek?
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Ten je….
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Pár vtípků pro radost klikej.
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
20 vtipů Stačí jen kliknout.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Vtipy na téma SKLERÓZA
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Transkript prezentace:

V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“ Vtípky (2) V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“ „Tak si ho nevšímej.“ „Ale když on používá mojí ruku...“ J@

Chlap v drogerii: „chtěl bych papír na prdel…“ „…snad toaletní papír.“ „Jo… tak toaletní. A ňáký mejdlo.“ „Toaletní ?“ „Ne, na ksicht…!“

„Mami tady šuká pejsek.“ „Tak si ho nevšímej...“ „Ale když ono mě to bolí...“

Zvědavý chlapeček se ptá: „Tetičko, proč nemáte děti?“ „Čáp mi chlapečka nepřinesl, ani vrána holčičku.“ „A s jiným ptákem jste to nezkusila?“

Ráno manželka k manželovi: "...proč jsi se zouval už na ulici?„ "abych tě miláčku nevzbudil..." „…a proč jsi se svlékl už před bytem?“ "...tak proč jsi řval na celý barák nemelem, nemelem..."

Muž sedí už 1/2 hod se zácpou na WC Muž sedí už 1/2 hod se zácpou na WC. Vedle někdo vletí do kabinky a ozve se - prd, žbluňk. Muž jenom pronese: „...jak vám závidím...“ A vedle se ozve: „Není co. To prd bylo do kalhot a to žbluňk to byl mobil.“

Angličan přijde na chirurgii, že chce vyřezat a že vše zaplatí i podepíše. Po operaci se ptá chirurg proč chtěl vyřezat. Angličan odpoví, že se seznámil s jednou židovkou a že si ji chce vzít, ale že u nich je zvyk... "že muž musí být vyřezat". "Snad obřezán". "... jés, to je ten správný výraz".

Novomanžel: "...od zítřka tu bude každý den na stole v 19:00 teplá večeře, ať už budu doma, nebo ne!!!" Novomanželka: "...ano, dobře, ale vedle v ložnici se ve 20:00 bude každý den souložit, ...ať už budeš doma, nebo ne !!!"

Nejlepší antikoncepce ??? Zadečkama k sobě a každý si to dělá sám.

Křižník telegrafuje: "...říkáme naposledy - změňte kurz - uhněte doleva". "Odpovídám naposledy. Neuhnu ...já jsem maják."

Jdou dva kamarádi po silnici a... míjí je už druhý bezhlavý motocyklista. Jeden povídá: „Karle...neměli bychom si ty kosy přehodit na druhé rameno?!"

Povídají si kamarádky: „ Povídají si kamarádky: „...oslovil mě neznámý muž na ulici a pozval mě domů. Dostala jsem od něj norkový kožich.“ „...a co jsi s ním musela dělat ??“ „Nic. Jen jsem trochu zkrátila rukávy.“

Dva policajti jsou na noční obchůzce parku Dva policajti jsou na noční obchůzce parku. Jeden si potřebuje odskočit do křoví, ale že nemá papír. „Tak se vytři 50-tikorunou.“ Za chvíli vylezl celý od hoven. „…říkal jsem ti ať se utřeš 50-tikorunou!“ „No jo, když já jsem měl jenom 38,50 Kč.“ „Taks měl říct, já bych ti těch 1,50Kč půjčil.“

...ředitel se chlubí sekretářce po jejím návratu z dovolené, že sám vyřídil odpověď na stížnost. Sekretářka: "je to v pořádku, jenom jsou tam dvě malé chyby - do prdele se píše zvlášť a nasrat dohromady".

Pokud uvidíte ženu před zrcadlem, která je sama se sebou dokonale spokojená, zjistíte, že je to muž...

** Kdy je pro muže nejhorší sex zezadu ? Když je vepředu. ** "Hóšo, nekoupej se v rybníčku. Kapříček ti ukousne přirozeníčko." "Neboj, kapříček nekouše, kapříček žužlá.„ ** Co je to když jsou 3 teplý za sebou - prostřední má svátek.

Nebojte se, tu operaci už dělám po stodvacáté, tak snad už se konečně musí jednou podařit

Dvě blondýnky: "...byla jsem na těhotenském testu". Druhá: "... a jsou těžké otázky ???"

Jdou dva - koktavý: "vivivivi. děls ji. no, tututu kočku. neviděl Jdou dva - koktavý: "vivivivi..děls ji? ... no, tututu kočku? ...neviděl. Za chvíli: ... vivi..děls... Jo viděl! Tak p...proč si do toho šláp ?!

Baví se dvě kamarádky: "tak jsem našla v parku 100,- korunu. Sehnu se pro ní …a najednou cítím, že si ji vydělávám..."