Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Občanská výchova Tematická oblast: Člověk.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Na téma: Jak ovlivňuje můj život současná technika.
ISC Communication Czech a.s.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
PC – další počítače notebook mobilní telefon kapesní počítač superpočítač.
Jak si vybrat notebook? Veronika Nýdrlová Listopad 2008 Didaktická technologie 1.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
SOFTWARE operační systémy
Mobilní marketing.  Cíl: Představení nového modelu  Komunikační mix: banery na O2 mobil landing page  Timing: 3 týdny V.
Tereza Kudělová. Svět techniky  Od začátku techniky jsme přešli z dřevěných kol a vozů na letadla,auta,autobusy,motorky a další věci potřebné k blahobytnému.
Mobile Internet Forum 2009 Petr Škvařil 8. října 2009 Případové studie mobilního marketingu.
INTERNET.
Počítače a marketing ve venkovském cestovním ruchu Počítačový kurz Lektor: Ing. Marta Kočková.
Internetové televizní a rozhlasové vysílání pro seniory
Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně.
INFORMATIKA - PC 6. Ročník Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha vyučující informatiky a komunikační technologie 1.
MOBILNÍ TELEFONY.
Magdaléna Špačková, 8.C Michaela Gistrová, 8.C Václav Rokyta, 8.C.
Počítačová síť a typy sítí
Nejnovější technologie Nové tvary budov v Koreji.
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
Vytvořila Eliška Horáková
V dnešní době se technika vyvíjí velmi rychle výrobci uvádějí na trh nové druhy mobilů tabletů, notebooků, počítačů, televizí… Je tohle dobře? No v něčem.
Informatika - prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu I. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_130_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Svět techniky a já Marie Luptáková.
SVĚT TECHNIKY A JÁ. Mobilní telefon: Zastává mnoho funkcí ( fotoaparát, navigaci, počítač, voláni a sms, rádio a mnoho dalších). Je přenosný lehký tenký.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Operační systém Android
Chytrý telefon. * V českém překladu „chytrý telefon“ je mobilní telefon, který využívá pokročilý operační systém a aplikační rozhraní, které umožní instalaci.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Tablety (mobilní zařízení)
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Operační systémy.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Operační systém Windows Mobile
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Témata MicroMedia s.r.o. uvádí. Témata MicroMedia content Valentine Winter fairy.
Mobilní platby Soumrak bankomatů a prasátek?. Společnost Yeseter Zabýváme se monitoringem sociálních sítí zlepšováním vztahů se zákazníkuy systémy CRM.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Jak ovlivňuje můj život současná technika?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_415_Skype AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 9. ročník,
Eliška Běhounková Veronika Kalinová
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce RNDr. Jan Krejčí, Ph.D.
Rozdělení softwaru Obecná informatika. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
S MARTPHONE Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tablet Co se všechno naučíme??? Počítače s integrovanou dotykovou.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_56_Inf8_9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Mobilní komunikace.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
SOFTWARE Operační systémy.
Chronologický přehled vývoje médií
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
Operační systémy.
Augmentovaná realita Michal Černý.
Top 5 nejlepších značek Počítačů. 5 TOSHIBA 4 HP.
Počítačová síť.
ADÉLA JANÁČOVÁ  Internet je obrovskou studnou informací  Komunikace.
Jak lze využívat internet
Transkript prezentace:

Autor: Ondřej Šimčík

OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony

Televizory  Televizory jsou dnes uznávaná technologie  Můj názor na televizní technologii je takový že televize jsou dobrý výnález  Z televize se rychle dozvíme informace ze světa a taky kolem nás  V televizi jsou také Filmy a zajímavé pořady kde se hodně dozvíme co právě hraje v TV OBSAH

Počítače  Počítače jsou vyspělou Technikou která ulehčuje práci a také čas  Můj názor na počítače je moje oblíbená pomůcka a také hračka :D  Počítače jsou také k Internetu … Informace,sociální sítě,komunikace a také stahování různých dat  Sociální sítě: Facebook,Twitter,Myspace Komunikace:Skype,ICQ,Teamspeak  Operační systemy:Windows,Linux,Apple… OBSAH

Mobilní telefony  Mobilní telefony jsou pro komunikaci  Můj názor ten kdo tohle vymyslel byl chytrý člověk  Mobilní telefon má hodně možností jako volat,sms,mms a také novější telefony mají internet,fotoaparát,GPS a jiné…  Sítě Operátoru v ČR O2,Vodafone, T-mobile.. Operátor umožňuje volat mobilním telefonem do různých sítí OBSAH

Shrnuti  Operační systémy:Windows,MacOS,Linux,Apple  Operační sítě:O2,Vodafone,T-mobile  Počítače:Hal3000,HP,DeLL…  Mobilní telefony:Nokia,Sony Ericsson,LG,Samsung…  Televizory:LG,Samsung,Panasonic

Zdroje  Obrázky   usaukindia.html usaukindia.html   the-visual-collaboration-portfolio.htm the-visual-collaboration-portfolio.htm 

Děkuji vám za zhlednutí moji prezentace Rasta~Skillas~S.R.O