VÍKENDOVÉ SEMINÁŘE S CRISTIANEM ALMODOVAREM 20.-22.4. 2012 FONTANELA, Korunní 35, PRAHA 2 Informace a přihlášky: flamenkin.cz, tel: 603417550 CRISTIAN.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Hudební a taneční fakulta múzických umění Praha Katedra tance
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA Program podpory při změně povolání (podněty k diskusi) Roman Vašek.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.

MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
1 Proč OI ? Informatický program zaměrený na základy matematiky a algoritmizace, programování a počítačových věd Malý program s osobním přístupem odborníků.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Občanské sdružení Vznik před 10 lety registrací stanov u MV Cíl: a)Obnova, udržování a rozvíjení lidových tanců, písní a hudby b)Obnova, udržování a rozvíjení.
Pedagogika volného času II Vladimír Jůva
Týden Vojty Machaly.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
velikonočních perníčků
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
VILLA REAL DE SANTO ANTONIO Portugalsko Cesta: - odjezd z LBC 14:00 (autobusem) -p ř íjezd do Prahy 15:10 - odjezd z Prahy v 17:15 vlakem,
Proč je důležité studovat Principy
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice Přípravný výbor – Slavonice
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Podpora poradců Podpora poradců
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
1 Ekonomický růst a trh práce (několik postřehů) František Cvengroš Smilovice, prosinec 2004.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
EVROPSKá UNIE.
Technické kreslení.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Zkouška představení Salto nel vuoto, choreografie Paco Decina, foto: Dragan Dragin Zpracovala Marie Kinsky, Konference TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Úvod Proč studovat informatiku?
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
AKADEMIE – situace a okruhy témat Roman Vašek. Kvalifikace profesionálních tanečníků v ČR (rok 2011)
MARIA-Luisa houzarová
Španělsko.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Transkript prezentace:

VÍKENDOVÉ SEMINÁŘE S CRISTIANEM ALMODOVAREM FONTANELA, Korunní 35, PRAHA 2 Informace a přihlášky: flamenkin.cz, tel: CRISTIAN ALMODOVAR, španělský tanečník, choreograf a oblíbený pedagog, působící ve známé a prestižní taněční škole AMOR DE DIOS v Madridu, přijede poprvé učit do Prahy. Program seminářů: ZAČÁTEČNÍCI: Úvod do flamenca - TANGOS POR FIESTA Kurz je určen zájemcům s minimálně půlročními tanečními zkušenostmi. so : :30 ne : :30 Cena: 1200,- Kč STŘEDNĚ POKROČILÍ: SOLEÁ POR BULERÍA pá : :30 so : :15 ne : :15 Cena: 1800,- Kč POKROČILÍ: BULERÍA POR FIESTA pá : :15 so : :00 ne : :00 Cena: 1800,- Kč

Tanečník, choreograf, pedagog CRISTIAN ALMODOVAR Tanec začal studovat už v raném věku na konzervatoři v Malaze. Profesionální zkušenosti, které formovaly jeho uměleckou osobnost, získal především v Madridu s renomovanými tanečníky a umělci jako byli Pedro Azorín, Ciro, P. Romero, S. Mira a další. Největší vliv na jeho formování měli Manolete a později Manuel Reyes. Nicméně nejzásadnější vliv na jeho uměleckou a pedagogickou osobnost mělo a má jeho vlastní studium, neustálé hledání informací, týkajících se nejen flamenkového tance, hudby, flamenkové kultury obecně, nýbrž všeho, co se žánru nějakým způsobem dotýká. V jeho profesním životopise se objevují ta nejznámější jména z flamenkového světa / Paco Peña, Guito, Carmen Cortes, Paco Romero, Goyo Montero, Maria Rosa y Antonio Ruiz Soler, La Compañía de la Tati, Manolete, Ballet de España, Antonio Canales, Joaquin Cortes...../ a země a města snad všech kontinentů /. V některých případech byl členem skupiny, jindy sólistou,v mnoha případech jedním z choreografů. Jeho práce byla vícekrát i oficiálně oceněna. Samozřejmostí v jeho životopise je účinkování v renomovaných Tablaos ať už ve Španělsku, Kanadě nebo v Japonsku. V posledních letech se stále intenzivněji věnuje pedagogické činnosti. Své zázemí má v “legendární” škole Amor de Dios v Madridu a pravidelně je zván do škol a tanečních studií ve Španělsku i v zahraničí. Je vyhledáván i úplnými začátečníky pro jeho trpělivost naučit i úplné základy a připravit je pro další studium, pro jeho muzikálnost, schopnost nadchnout pro flamenco, zprostředkovat radost z tance, schopnost pomoci porozumět. Stejně tak učí i pokročilé tanečníky, kteří Cristiana vyhledávají pro jeho zkušenosti a vědomosti, jeho znalost a respekt k tradičním formám a zároveň znalost těch nových, moderních, pro jeho stylovou čistotu, jeho osobitost projevu, to vše jako důsledek poctivého a neustálého studia. Od jiných profesorů jej odlišuje například to, že ve svých kurzech učí nejen choreografie, variace, ale, a vlastně především, učí své studenty s materiálem zacházet, učí umění poslouchat hudbu, reagovat na ni, improvizovat.... Místo konání semináře: Studio FONTANELA, Korunní 35, Praha 2