Černý humor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

1. pár obrázků a vtípků.
O Veselé kravičce  Milce
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
NĚCO PRO ZASMÁNÍ použij myš.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
…a co takhle pár vtipů a zasmát se…
Pár vtípků.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
PRAHA Vtípky na víkend PRAHA Žena ukazuje muži módní magazín a říká: „Chtěla bych mít takový kožich.“ „To bys musela žrát Whiskas!“
Žena ukazuje muži módní magazín a říká: "Chtěla bych mít takový kožich." "To bys musela žrát Whiskas!"
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
VŠEHOCHUŤ.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Super obrázky a vtipy.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Proč mají spermie ocásek?
Chtěl/a bych být jako… Jsme kamarádi a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Černý humor.
Cigánský romaneto.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Liška, vlk a medvěd se baví o zaměstnání
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.
Alkoholické.
VŠEHOCHUŤ.
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
VŠEHOCHUŤ.
ATMO MUSIC- VLNY skupina: Kryštof Peuker a Ondřej Turták Singl Andělé byla 2 nejhrávanější v ČR alba: Anděle X Démoni, Sen.
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
VŠEHOCHUŤ.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Černý humor

Víš, co udělal můj bratr Lajoš. ” „Nevím. ” „Začal pracovat Víš, co udělal můj bratr Lajoš?” „Nevím.” „Začal pracovat!” „To je ale pitomec, kvůli penězům je schopen udělat cokoliv!”

Dežo čte v novinách: „Hledá se muž ve věku asi 40 let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahává je a ukazuje jim své přirození.” Otočí se na manželku a říká: „Eržika, myslíš, že by mě na to místo vzali?”

Přijde cikán do drogerie a povídá: „Tož, to já bych chtěl ten sprej, co je po mňa pojmenován.” „A kdo jste?” zaraženě se táže prodavačka. „Tož, přeci Dežo Dorant!”

Přijde malý cikán za borcem a ptá se: „Kolik ti je Přijde malý cikán za borcem a ptá se: „Kolik ti je?” Borec odpoví: „Sedmnáct.” Cikán: „Nás taky

Stojí policajti na přechodu a koukají na stopujícího cikána Stojí policajti na přechodu a koukají na stopujícího cikána. Najednou ze zatáčky vyjede kamion a cikána přejede, koukne se zpět a couvne na něj. To udělá ještě dvakrát a poté odjede. Policajti na to koukají, kroutí hlavama a pak jeden řekne: „To ale byla brutální sebevražda, co?”

„Dežo,” táže se Aranka manžela, „umyjeme děcka, nebo si uděláme nové?”

Vedoucí zjistí, že cikáni jen kouří a nic nedělají, tak povolí kouření jen o přestávce. Hned druhý den za ním přijde Dežo a hovoří za všechny: „Pán vedoucí, a co budeme dělat mimo přestávku, když nesmíme kouřit.

Chlubí se cikánka reportérům od novin a televize: „Na státu jsme vysoudili milion, koupili jsme si bavoráka, a tak teď pro podporu nemusíme chodit pěšky.”

Dežo leží se ženou v posteli a ta škemrá: „Dežo, povedz mi dačo pekné Dežo leží se ženou v posteli a ta škemrá: „Dežo, povedz mi dačo pekné. Povedz, ty moje zlatko najkrajšie.” „Ty moje zlatko najkrajšie,” povídá Dežo. „Ách, a teraz povedz, ty muoj poklad najdražší.” „Ty muoj poklad najdražší,” na to Dežo „A teraz, Dežo, povedz dačo od seba, zo svojej hlavy sám.” „Spi už, ty piča!”

Chlapík uvízne na dálnici v dlouhé koloně aut Chlapík uvízne na dálnici v dlouhé koloně aut. Vyleze ven a ptá se opodál stojícího policisty, co se děje. Policajt oznamuje: „Tam vepředu zablokovali cikáni dálnici a když prý nedostanou pět set tisíc korun, tak se na protest upálí.” „A už se něco vybralo?” ptá se řidič. „Jo, patnáct kanystrů s benzínem a tři zapalovače!”

Přijde kamarád za Dežou, který dostal byt a přistihne ho, jak se dívá klíčovou dírkou do koupelny: „Co to děláš?” „Dívám se na ženu.” „To jsi ji ještě neviděl nahou?” „To ano, ale koupat jsem ji ještě neviděl