Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

NOVÁ MATURITA Stručná informace o průběhu a přípravě.
HODINA ZAČÍNÁ M A T E M A T I K A.
Výkonové zpoplatnění v ČR aktuální stav
Zámek Hluboká Obr.1.
Bytové družstvo U Arény
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Projekt Moderní škola, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Základní škola Velké Přílepy, okr. Praha-západ, Pražská 38, Velké.
Jízdní řády, grafy a diagramy 5. ročník
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Bezpečné cesty do školy
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Zájezd do Jindřichova Hradce
Exkurze v Praze sraz v 10:15 u sídla firmy Petra-Aqua Praha Heleny Malířové 9 Praha6 - Břevnov.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Vodorovný vrh Graf trajektorie Mgr. Alena Tichá.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
13. dubna 2013 KČT Nepomuk zajistil autobusový zájezd na toto setkání.
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Seniorské bydlení. Seniorské bydlení v ČR Dostatečná kapacita Neefektivní rozmístění Pořadník: 15 % využitelnost Mezinárodní smlouva s Německem.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Červen Strakonice, ten dudák je „nějakej divnej..“
ŠKOLNÍ VÝLET 3.B MORAVSKÝ KRAS
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Tání grafy.
OPRAVTE SI SILNICI SAMI !
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
Penzion u máchova Jezera
Londýn 5. – schůzka s rodiči
Zadání úkolu, závazný služební program akce
NOVÁ MATURITA Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Vladislav Michl Název: VY_32_INOVACE_578_VZTAHY_MEZI_ČÍSLY Téma: OPAKOVÁNÍ VZTAHŮ.
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
ŠKOLNÍ VÝLET Buchlov Buchlovice Buchlovice. Vážení rodiče,milí žáci, i v letošním školním roce 2008/2009 pojede naše třída 3.B na školní výlet. KAM? Prohlédnout.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Zámek Hluboká nad Vltavou
Anglie a Paříž pro základní školy
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Plán trasy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd :
Český svaz žen Štoky pořádá
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
Rakousko - Vídeň Jakub Drdla 4. A.
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje.
Transkript prezentace:

Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný oběd v restauraci. Při zpáteční cestě se zastavíme v Babiččině údolí u Ratibořic.

Vstupné : - Zámek : 50,- plné, 25,- Kč- snížené, prohlídka trvá 60 min. - Mlýn a Staré Bělidlo : 10,- plné, 5,- Kč- snížené, prohlíd. 30 min. - Mandl : 5,- Kč, prohlídka trvá 15 min. Zámek RatibořiceSousoší BabičkyStaré Bělidlo

Informace k organizaci zájezdu : - termín zájezdu – odjezd od Obecní hospody – 6:00 hod. - předpokládaný návrat – 19:00 hod. - cena zájezdu – 100,- Kč na osobu,, - děti do 15 let zdarma - vstupné na prohlídku si každý hradí sám - cena je 55,- Kč, při společné objednávce nad 20 osob je sleva 10% - vstupné pro děti od 6 do 15 let je 35,- Kč - pro držitele průkazek ZTP a ZTP/P včetně doprovodu je vstup zdarma - prohlídka začíná v 10:00 hod, je zajištěn průvodce - doba prohlídky je 80 minut, v prostoru tvrze je teplota 5° – 8°C, proto se doporučuje teplé oblečení s sebou - od parkoviště autobusu až k pevnosti se jde pěšky, cesta trvá 20 – 30 minut Přejeme všem účastníkům zájezdu příjemný zážitek Obecní úřad Bítouchov