Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
PRVNÍ ROČNÍK vzdělávací cíle WORD - EXCEL UČIVO pro tříleté obory s výučním listem čtyřleté obory s maturitou Předmět INFORMATIKA A KOMUNIKACE PRVNÍ.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Regionální a lokální síťová akademie Cisco při Univerzitě Pardubice (co bylo, je a bude…) František Machalík Katedra informatiky v dopravě.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
 Škola: ZŠ, ul. L. Kuby 48, České Budějovice  Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání, druhý stupeň  Předmět: Občanská výchova  Ročník: 8,9 
Vypracoval: Jiří Hlaváček
Olomouc, RCO, 16. června 2008 ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Projektové řízení na SPŠS Olomouc.
Kancelářské balíky Historie a současnost.
Mgr. Miroslav Kučera; Miroslav Kučera.
Střední průmyslová škola, Karviná
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 | spstrutnov
Název projektu: „Rozvoj vzdělávání síťových specialistů“ Doba realizace: leden 2007 – červen 2008 Finanční dotace: ,- Kč.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Základní součásti PC Základní Škola.
Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia.
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Prezentace školy.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Naše nabídka kurzů A-B Spektrum, počítačové kurzy.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kralupy nad Vltavou.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Gymnázium, České Budějovice, Česká 64
System Builder Windows Server 2008 R2 10: :00 Windows Server 2008 R2 - základní přehled 11: :20 Windows Server 2008 R2 - novinky v oblasti.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov - střední odborná škola s.r.o. Polská 357, Trutnov Národní konference „e-skills – ICT ve vzdělávání – evropské inspirace“
Obor informační technologie
Firma, která se umí bavit! COMPUTER HELP. Kolik nás bylo, je a bude? Tento graf dokazuje, že naši kolegové mají dostatek času a příležitostí se věnovat.
Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola Jičín Ing. Vladimír Vik1.
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Chemik technologických výrob projekt financovaný Úřadem práce.
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-14.
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Aplikace DVB-T Český Telecom, a.s.. 2 Agenda DVB-T MHP Platforma ČTc DVB-T MHP Platforma ČTc – aplikace Shrnutí cílů společnsti Český Telecom, a.s.
Kurzy informační gramotnosti Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar Čerňová Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar.
Úvod Proč studovat informatiku?
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
BlackBerry BES - Hosting Brno Radek Farkaš FreeCom Consulting s.r.o.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
INFORMATIKA 9 Kancelářské využití software III2 – I9- 17.
Programátor CNC strojů
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
INFORMATIKA 8 Společné prostředí MS Word a MS Excel III2 – I8- 03.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_179_IT 8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
INFORMATIKA 8 Windows 7 úvod III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 8 MS Excel III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
INFORMATIKA 8 Windows od r do r III2 – I8- 09.
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Hlavní partner:Partneři: Cyklus vzdělávání ITuniverzita.cz Ing. František Hůlka Mgr. Miroslav Šucha : Úvod – zahájení cyklu vzdělávání.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
…vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Transkript prezentace:

Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet žáků denního studia 603.  Realizované projekty v uplynulých letech – celkem 14 projektů (2003 – 2007) v celkovém objemu více než 6,6 mil. Kč, v současnosti realizovaný projekt ESF v oblasti ICT (1,6 mil. Kč).  Další vzdělávání – v rámci SIPVZ, kurzy pro firmy, seniory a Úřad práce celkem osob (2003 – 2007). Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101

Vybavení školy  Celkový počet počítačů 250 v 5 učebnách ICT, 6 odborných laboratořích s PC, v kabinetech a kancelářích.  Interaktivní tabule 1 ks, 24 ks dataprojektorů  9 kmenových učeben vybavených PC a dataprojektorem.  Akreditace lektorů v ICT – Microsoft Certified Professional, Microsoft Office Specialist, lektor Cisco Networking Academy a další. Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101

Nabídka školení v rámci MS CoE  Kurzy Microsoft Office 2007 Úvodní Nejrozšířenější aplikace MS Office 2007 Další aplikace MS Office 2007 MS Word 2007 MS Excel 2007 … další v následujícím školním roce Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101

Nabídka školení v rámci MS CoE  Kurzy pro správce ICT na školách Bezpečnost školní sítě ISA Server InetBlocker Windows Small Business Server 2003 R2 Windows SharePoint Services 3.0, SLK … další v následujícím školním roce Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101

Termíny kurzů Microsoft Office systém 2007  Microsoft Office I. - Novinky jedn. Aplikací  Microsoft Office II. - Nejběžnější aplikace  Microsoft Office II - Vybrané aplikace  Microsoft Office Word  Microsoft Office Excel Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101

Termíny kurzů pro správce ICT  ISA server InetBlocker  Windows Small Business Server 2003 R a  Windows SharePoint Services  Bezpečnost školní sítě Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101

Kontakt Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní Trutnov Tel.: Fax: Web: Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101