Liberecký kraj Vlastivěda 4. a 5. ročník.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_19_Národní buditelé
Advertisements

Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
MÁ VLAST PODPORA PRO VÝUKU
Ryby našich vod Přírodověda 4. ročník
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
 Inspirace minulostí (zejména středověkem), exotickými zeměmi a životem na venkově  Důraz na city a prožitky, často pocit odcizení, záliba v tajemnosti.
SADA č. VIII Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA VIII_ČJS, DUM 11 Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Název: Co vím.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA
Autor: Mgr. Jitka Kořístková
Autor Mgr. Rudolf Jánošík Číslo materiálu 6_3_ZMP_9 Datum vytvoření Druh učebního materiálu Prezentace k výkladu Ročník 3. Ročník Anotace Česká.
DUM 18/1 Tady jsme doma Naše vlast.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA
Autor Mgr. Rudolf Jánošík Číslo materiálu 6_3_ZMP_3 Datum vytvoření Druh učebního materiálu Prezentace k výkladu Ročník 3. Ročník Anotace Česká.
STAVBA ZEMĚ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Živá a neživá příroda Přírodověda 4. ročník.
On the map-Británie Aj pro 4.-5.r.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Dějepis
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM: Zdravá strava
Anotace Žák se seznámí s úvodem do ČR …. Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Ústně stručně rekapituluje obecné poznatky o ČR Speciální vzdělávací.
Autor Mgr. Rudolf Jánošík Číslo materiálu 6_3_ZMP_6 Datum vytvoření Druh učebního materiálu Prezentace k výkladu Ročník 3. Ročník Anotace Česká.
Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/ Autor: Mgr. Vendula Báčová
Společenstvo lesa Přírodověda 4. ročník.
Austrálie a Oceánie orientace na mapě VY_32_INOVACE_Ze z 2
Autor výukového materiálu:
Autor: Miroslav Přichystal Datum: Ročník: 9. ročník
Autor: Miroslav Přichystal Datum: Ročník: 9. ročník
Vesmír – souhvězdí zvěrokruhu
VY_32_INOVACE_03_Polská republika
Jihomoravský kraj krajské město Brno.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Štěpánková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Autor Mgr. Rudolf Jánošík Číslo materiálu 6_3_ZMP_2 Datum vytvoření Druh učebního materiálu Prezentace k výkladu Ročník 3. Ročník Anotace Česká.
ZA, 2. ročník, Planimetrie, Vzájemná poloha přímek, Mgr. Kamil Šrubař
Autor výukového materiálu:
VODNÍ NÁDRŽE ČESKÉ REPUBLIKY
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_12.
Informatika I 7. a 8. hodina 4. týden. Operační systémy I Operační systém (dále také OS) je základní programové vybavení počítače (SW), které je zavedeno.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, příspěvková organizace
Autor: Miroslav Přichystal Datum: Ročník: 9. ročník
Vytvořil: Mgr. Miloslav Došek - ZŠ a MŠ Jablonec nad Nisou, Kamenná 404/4, příspěvková organizace.
LIBERECKÝ KRAJ.
Liberecký kraj L.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
DĚJINY KULTURY Skryté památky českého umění- architektura 19.století PhDr. Pavlína Mikulcová.
Základní škola Rosice, okres Chrudim
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Zlínský kraj krajské město Zlín.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu: VY_32_INOVACE_86.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Prvouka pro 1.stupeň ZŠ Liberecký kraj VY_03_ INOVACE_ 32 _č.07.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
ANOTACE Materiál seznamuje žáky se zeměpisem Lucemburska, obsahuje ilustrační fotografie. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy Žáci se orientuje.
Projekt MŠMT ČR EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola a Mateřská škola Vrbovec
JIHOMORAVSKÝ KRAJ.
Podnebné pásy - živočichové
VY_32_INOVACE_433, 22. sada, Prvouka
Společenstvo vod Přírodověda 4. ročník.
Velká písmenaVY_32_INOVACE_ČJ-M 8.,9.18. Anotace: V prezentaci žáci procvičují své znalosti o psaní velkých písmen Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura.
Liberecký kraj. 1. Na IT WIKIPEDIE najdi a napiš jméno krajského města. 2. Vyznač a pojmenuj sousedící kraje.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Autor Mgr. Rudolf Jánošík Číslo materiálu 6_3_ZMP_8 Datum vytvoření Druh učebního materiálu Prezentace k výkladu Ročník 3. Ročník Anotace Česká.
Karlovarský kraj Krajské město Karlovy Vary Z á kladn í š kola Nový Jič í n, Komensk é ho 68, př í spěvkov á organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně ke.
VY_32_INOVACE_ 11_ Ohraničení ČR (1) (2) (SADA ČÍSLO 6)
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, KRÁTKÁ 676 AUTOR: MGR
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Základní škola Rosice, okres Chrudim
Transkript prezentace:

Liberecký kraj Vlastivěda 4. a 5. ročník

Umístění na území České republiky

Červeně vybarvi na mapě ČR Liberecký kraj:

Dej do modrého oválu zajímavá místa Libereckého kraje: Střekov Lemberk Panská skála Ještěd Macocha Sychrov Trosky Zákupský zámek Pražský hrad Máchovo jezero Bezděz Lednice Vřídlo Lipno

Přiřaď šipkou obrázku název verze 1.2 Zámek Zákupy Ještěd Hrad Bezděz

Odkazy Snímek 2: dostupné pod licencí: Svobodné licence GNU pro dokumenty verze 1.2 , autor: Tlusťa na www: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Liberecky_kraj.svg Snímek 3: dostupné pod licencí: Creative Commons, autor: :Виктор В, na www: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Relief_Map_of_Czech_Republic.png Snímek 3: Zákupy: Já, autor tohoto díla, jej tímto uvolňuji jako volné dílo, a to celosvětově, autor: :Zákupák na www: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Z%C3%A1mek_z_Borsk%C3%A9_ulice.jpg Ještěd: dostupné pod licencí: Svobodné licence GNU pro dokumenty verze 1.2, autor: Ondřej Žváček, na www:http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Je%C5%A1t%C4%9Bd.jpg Bezděz: dostupné pod licencí: Svobodné licence GNU pro dokumenty verze 1.2, autor: Jan Sovka aka sovicka, na www: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Bezdez.jpg Autor materiálu: Mgr. et Mgr. Pavlína Burdová Datum vytvoření: 5.12.2011 Ročník: 4. Vzdělávací oblast: Člověka jeho svět.