Ahoj chcete se zasmát? Doufám že až se budete smát nebudete padat za židle.Zapomeňte na svět kolem nás a ponořte se do světa humoru.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Malí andělé.
Barvy podzimu Podzim Sluníčko se rozloučilo s kytičkami, s travičkou, na cestu jim zamávalo paprskovou ručičkou. Jděte všichni honem spát, musím podzim.
To nejlepší od PRO PROTI ULI STEINA.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Život je těžký ale se smíchem jde vše lépe 
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Černý humor.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Tato pps je určena pamětníkům, kteří si ještě pamatují, ale i těm, kteří si už nepamatují. Stejně tak i dalším, kteří si sice ještě pamatují, ale.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
PRAHA Vtípky na víkend PRAHA Žena ukazuje muži módní magazín a říká: „Chtěla bych mít takový kožich.“ „To bys musela žrát Whiskas!“
K srdci nevedou dálnice, nýbrž tiché cesty…
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Věta vedlejší příslovečná podmínková
Trochu legrace neuškodí :-)
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
VODA.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Dopis od Boha.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Charles Bukowski Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
ZVONY ZVONÍ JEN CHVÍLI Zvony zvoní jen chvíli.
Jezevčí vrch 2.díl.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
Černý humor.
Říkejte mi Hopinka A mně Sorbon. Ty jsi fakt ten můj malý bráška s červeným obojkem? Ty toho napovídáš… jasně že jsem.
Vzory podstatných jmen - procvičování
Cigánský romaneto.
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
Ahoj online priteli-kyne hezky se usmivej... Mela jsem trochu volneho casu, a vis co jsem udelala? Otevrela jsem svoji mailovou schranku, abych videla.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Adéla Harenčáková 7. třída
PřIjímací řízení na GJŠ
Malí andělé.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Malí andělé.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Malí andělé.
ZVONY ZVONÍ JEN CHVÍLI Zvony zvoní jen chvíli.
Smích léčí Uzdravme se dnes.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Transkript prezentace:

Ahoj chcete se zasmát? Doufám že až se budete smát nebudete padat za židle.Zapomeňte na svět kolem nás a ponořte se do světa humoru.

Prodám všeobecnou encyklopedii, 45 dílů Prodám všeobecnou encyklopedii, 45 dílů. Již ji nepotřebuji, před dvěma měsíci jsem se oženil. Moje tchyně ví naprosto všechno!

Přítelkyně se ptá přítele. Pepo,proč mas tak velké oči Přítelkyně se ptá přítele....Pepo,proč mas tak velké oči? Pepa na to: protože jsem dřív jako malý hodně plakal........a přítelkyně na to řekne: hmm,škoda že jsi víc nečůral...

Víš proč se trpaslík vždy cestou do práce směje Víš proč se trpaslík vždy cestou do práce směje? protože mu travička šimrá kuličky. (=

Ptá se vnuk dědy: "Dědo, neviděl jsi ty pilulky co jsem měl na lince Ptá se vnuk dědy: "Dědo, neviděl jsi ty pilulky co jsem měl na lince? Bylo na nich napsáno LSD." „Vyser se na pilulky, ale viděl si toho draka v kuchyni?!?!"

Eskymák ke své eskymačce: „Čím jsi zabila toho medvěda, co leží před iglú?" "Tím bumerangem, co jsi měl na posteli." "Ještě jednou mi sáhneš na ponožky a zlomím ti deku!!!"

Cikán uloví zlatou rybku a ta mu chce splnit 3 přání. Cikán říká:1 Cikán uloví zlatou rybku a ta mu chce splnit 3 přání. Cikán říká:1. chci být bílej 2. chci být v balíku 3. chci aby se na mě ženský lepily Rybka povídá:Čáry máry kuří nožka ať je z tebe always vložka!!!

Pepíček a maminka letí letadlem Pepíček a maminka letí letadlem.Maminka Pepíčkovi řekne; Pepíčku na chvíli si odskočím na toalety, kdyby se ti chtělo zvracet tak tady máš pytlík. Maminka tedy šla, po chvilce se vrátila a ptá se Pepíčka; co se to tady stalo?(je to tam vše pozvracený) No, jak si odešla udělalo se mi špatně a vyzvracel jsem se do toho sáčku, měl jsem to plné tak jsem si trochu upil, a to ostatní udělali ti co mě viděli...

Situace podvečer v manželské posteli: "Drahý, už jsme se asi měsíc nemilovali!" povídá manželka roztouženému manželovi. "Mluv za sebe," povídá muž.

Mami, koupíš mi zmrzlinu Mami, koupíš mi zmrzlinu? Zlato, jen proto, že spím s tvým otcem mi ještě nemusíš říkat mami. A jak ti teda mám říkat? Normálně. Milane

Znáte nejznámější stroj. Já vám ho povím. Je to LK30U Znáte nejznámější stroj? Já vám ho povím. Je to LK30U. Lopata krumpáč a 30 ukrajinců.

Ve vlaku říká pán paní: ,,Paní řekněte svému synovi ať po mě neopakuje Ve vlaku říká pán paní: ,,Paní řekněte svému synovi ať po mě neopakuje!!!´´,,Petříčku,nedělej ze sebe debila´´!!!

Víte proč je na světe tolik mravenců. ne Víte proč je na světe tolik mravenců?? ne?? protože ještě nevymyslely malý kondomy!!

Sněhurka testuje trpaslíky , " Tak a teď vám položím otázku Sněhurka testuje trpaslíky , " Tak a teď vám položím otázku . Tři lidi - Ital, Čech a Němec skáčou z letadla. Ital skákal s padákem , Čech měl deštník a Němec skákal s prázdnou." " Kdo byl první na zemi ?? " Adam a Eva.Ty DEBILE !!!!!!!

3.cikáni slyšeli že když se vykoupou ve Vltavě ze budou bili tak mama vleze a přeplave a je bila-tata vleze a přeplave a je taky bilej dítě vleze do vody a v pulce se začne topit mama ho chce pro dítě skočit a tata ji chytí nech ho být cikána.

Víte proč mají cikáni doma tolik spiny protože,Mr. proper je skinhed.

Moře vyplaví na břeh zlatou rybku Moře vyplaví na břeh zlatou rybku. Jde kolem starý dědeček a rybka mu povídá: "Když mě hodíš zpátky do moře, tak ti splním 3 přání!" A dědeček do ní kopne se slovy: "Já na tebe seru, já jsem kouzelný dědeček!"

tetička : proč bys chtěl bratříčka tetička : proč bys chtěl bratříčka? Pepíček: abych se měl s kým dělit o pohlavky.

Honí lev dva policajty po městě Honí lev dva policajty po městě. všichni doběhnou ke kašně a běhají kolem dokola. Po chvíli jeden policajt zafuní: "Počkej, zastavíme se a chvíli si vydechneme." Ten druhý: "Nemůžeme, vždyť nás dohoní a sežere!" - "Nesežere, máme tři kola náskok."

Nekouřím, nepiju, ani sprostě nemluvím Nekouřím, nepiju, ani sprostě nemluvím.. Do hajzlu, zas mi ten vajgl spadl do piva!!!

Vytvořil:kujaros  zdroj:http://www.odpadak.net/