Autorkami materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jitka Smékalová (text) a Mgr. Monika Chudárková (animace) ANOTACE Materiál seznamuje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Německý jazyk GUTEN TAG! LEKTION 1 7. ročník
Advertisements

Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ SŠHL Frýdlant.moderní školy Škola:Střední škola.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ SŠHL Frýdlant.moderní školy Škola:Střední škola.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu EU Peníze školám ZŠ Domažlice Číslo a název šablony.
slovní zásoba, rozhovory, procvičování 1. a 4. pádu
POŘÁDEK SLOV V NĚMECKÉ VĚTĚ
Seřaď obrazce podle velikosti
ANOTACE Žáci se seznamují s německými názvy zvířátek na fotografiích a své znalosti si ověřují přiřazováním názvů k obrázkům o odpověďmi na jednoduché.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Autor materiálu: Mgr. Dagmar Nogová Datum vytvoření: říjen 2012
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s rozdílem mezi obsahem a obvodem a zjistí jak vyvodit vzorec pro výpočet. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy.
VY_32_INOVACE_418, 21. sada, Přírodověda
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele a případně zápisu v sešitě zopakují,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Nejdříve si žáci s pomocí učitele zopakují, co jsou antonyma.
WETTER Počasí Autor: Mgr. Kateřina Růžičková
ANOTACE Žáci si s pomocí učitele a gramatického přehledu zopakují pravidla určování slovních druhů. Pak vybírají na interaktivní tabuli jednu ze tří vět.
Krajinná sféra a její části
Das Wetter Název školy Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť
ANOTACE PREZENTACE SEZNAMUJE S SESTROJENÍM GRAFU KVADRATICKÉ FUNKCE Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák sestrojí graf kvadratické funkce dle.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují druhy zájmen, žáci si pak.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují druhy číslovek, žáci si.
VY_32_INOVACE_ sada, Přírodověda
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují podle učebnice, zápisů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Nejdříve si žáci zopakují s pomocí učitele a přehledu určování.
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
VY_32_INOVACE_401, 21. sada, Přírodověda
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
VY_32_INOVACE_ sada, Přírodověda
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuICT ve výuce Příjemce podpory - škola Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s charakteristikou, vzhledem a využitím lípy srdčité. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupyŽák se seznámí s lípou.
6. LEKCE (6. TÝDEN) Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Insitute of Technology And Business In České Budějovice.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Jonas práce s textem pro 3.ročník. Co o něm umíš říci? Wie heißt er? Ist er groß? Was hat er? Jonas Wie ist der Ball? Wie ist die Katze? Wie heißt sie?
DIE ZEITBESTIMMUNG - URČOVÁNÍ ČASU Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Katka Česalová Datum: Cílový ročník:
NÁZEV ŠKOLY: GYMNÁZIUM JOSEFA JUNGMANNA LITOMĚŘICE, Svojsíkova 1, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_7C_01_Wetter,
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr. Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R11_Das Wetter TEMA: Německý jazyk ČÍSLO.
Wir lieben die neue Technik.. Odhadneš? der PC počítač das Notebook,der Laptop notebook die senden poslat mail im Internet sein být na internetu.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Vlasta Hackelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_NJ.7.B.20_opakovaci_test Datum : Ročník : sedmý Vzdělávací.
Das Wetter VY_32_INOVACE_02-23 Ročník: 9. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Německý jazyk Tematický okruh: Cvičení na podporu.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
SPŠ stavební a Obchodní akademie, Kladno, Cyrila Boudy 2954 Das Wetter und Jahreszeiten Autor: Kostiuková Natalia.
Deutsch mit Max 2 Lektion 7. Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyIntegrovaná střední škola technická, Benešov PředmětNěmecký jazyk Tematický okruhKleidung und Wetter TémaWetter.
W ETTER UND JAHRESZEITEN PhDr.Taťána Tonová. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy ANOTACE Kód DUMu: VY_32_INOVACE_2.NJ.20.
Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek,
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:PhDr. Eva Fučilová NÁZEV:VY_32_INOVACE_09B_17_Jahreszeiten_Wetter TEMA:My a svět.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Vlasta Hackelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_NJ.9.A.10_co_si_oblekame Datum : Ročník : devátý Vzdělávací.
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Ing. Jitka Ryplová AUTOR: Ing. Jitka Ryplová VY_32_INOVACE_NJ,9_17_DAS.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Im Restaurant - konverzační cvičení VY_32_INOVACE_02-27 Ročník: 9. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Německý jazyk Tematický.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, příspěvková organizace.
Počasí – das Wetter Předpověď počasí – die Wettervorhersage Název školy: ZŠ a MŠ Dobrá Voda u Českých Budějovic Autor: Mgr. Petra Miková Název: VY_22_INOVACE_ZNJ.9.15.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Soňa Strnadová Název materiálu: VY_32_INOVACE_11_34_Německý jazyk_věty jednoduché_souvětí Číslo.
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Ing. Jitka Ryplová AUTOR: Ing. Jitka Ryplová VY_32_INOVACE_NJ,9_18_DAS.
Německý jazyk – Gramatické jevy
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUMu:
Žáci si formou prezentace procvičují poznatky v daném učivu.
Transkript prezentace:

Autorkami materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jitka Smékalová (text) a Mgr. Monika Chudárková (animace) ANOTACE Materiál seznamuje žáky se slovní zásobou k tématu počasí. Obsahuje překlad jednoduchých vět z německého jazyka do českého. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci se seznámí se slovní zásobou k tématu počasí a používají ji v jednoduchých větách. Učitel dbá na správnou výslovnost. Pro koho je materiál určen žáci ZŠ - začátečníci Autor Mgr. Jitka Smékalová (textová část) a Mgr. Monika Chudárková (animace) Datum vzniku Vzdělávací oblast Další cizí jazyk – německý jazyk Das Wetter Německý jazyk VY_32_INOVACE_259, 13. sada, Další cizí jazyk

Das Wetter Počasí Autorkami materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jitka Smékalová (text) a Mgr. Monika Chudárková (animace)

die Sonne die Wolke der Wind der Regen sluncemrak vítr déšť Autorkami materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jitka Smékalová (text) a Mgr. Monika Chudárková (animace)

der Sturm, das Gewitter der Schnee bewölkt der Nebel sníh zataženo mlha bouřka Autorkami materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jitka Smékalová (text) a Mgr. Monika Chudárková (animace)

die Wärme, es ist warm O°C der Frost, es friert die Kälte, es ist kalt die Hitze, es ist heiß. teplohorko Die Temperatur Autorkami materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jitka Smékalová (text) a Mgr. Monika Chudárková (animace) chladno mráz

Was für ein Wetter ist heute?  Heute scheint die Sonne.  Es ist sonniges Wetter.  Aber da kommen einige Wolken.  Jetzt ist es schon bewölkt. Autorkami materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jitka Smékalová (text) a Mgr. Monika Chudárková (animace)

Wie ist es heute draußen ?  Es ist bewölkt und es regnet.  Jetzt kommt noch starker Wind dazu.  Er bringt noch andere Wolken.  Und schon beginnt der Sturm. Das ist aber schrekliches Gewitter! Autorkami materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jitka Smékalová (text) a Mgr. Monika Chudárková (animace)

Der Winter ist da !  Es schneit.  Bald liegt überall viel Schnee.  Und wie ist die Temperatur?  Es friert. Wir haben fünf Grad unter Null. O°C Autorkami materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jitka Smékalová (text) a Mgr. Monika Chudárková (animace)